Пореден трус в Хатай, Турция

Той е бил с магнитуд 4,5 по Рихтер
7 май 2023 13:42, Нели Христова
9
Пореден трус в Хатай, Турция
Снимка: БГНЕС

Земетресение с магнитуд 4,5 бе регистрирано днес в окръг Хатай, Южна Турция в 11:36 ч. българско време. Това стана ясно от данни на Европейския средиземноморски сеизмологичен център (EMSC).

Трусът е регистриран на дълбочина 5 километра. На 6 км от Кирикхан и на 24 км от Искендерун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Сс преди 11 месеца
Радвайте се то такива народи като вашия никога нищо непостигнали само това знаят,на онзи дето пиши че турците са направили голяма грешка като са хранили и защитавали това Римлянско племе,споко повече такива грешки няма да има виж Едирне изпратено от всяка свлоч,тия хорица усещат накъде отиват нещата и затова е цялата им агресивност,те и за друго *** акъл нямат.
8
0
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ЕРДОГАН ЗАБРАНИ ВСИЧКИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ДО ИЗБОРИТЕ ! ТЪЙ, ЧЕ И В ТОЗИ РЕЖИМ ЩЕ ИМА ОЩЕ АТАКИ С ХААРП НА ФАЩ
7
1
 
4
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 11 месеца
Всичко е от алахата, стадо мое! И от мене колкото мога, поне в Турция и наоколо !
6
1
 
2
 
! Отговори
Иван Иванов преди 11 месеца
Чуждия негативизъм не ме интересува !Не ми влияе !Хубав следобяд с много усмивки желая !
5
6
 
2
 
! Отговори
Хагонарян преди 11 месеца
Голяма грешка направиха турците като храниха и поиха, вардиха и множиха това прокажено племе балканско в продължение на 500 и кусур години, вместо да ги прекарат под сатъра. Както направиха испанци, португалци, англичани, французи с техните ***. И сега прокаженото балканско създание хапе ръката, хранила го толкова години.
4
2
 
5
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ преди 11 месеца
Не ми е жал за тях и преди да ме упрекнете, че не съм състрадателен си помислете те дали са били хора, когато са избили хиляди бълтари и отвлекли децата им в анадола. Били ли са хора, когато са избили хиляди арменци и гърци? Някой ще каже, ама това е било преди години, но аз ще му отвърна, че и до ден днешен са си ....... и за доказателство ще ви посоча, че и днес вършат това в Сирия. Те не са се променили изобщо от тогава та до днес. Така, че нека БОГ да ги накаже както той прецени.
3
1
 
2
 
! Отговори
noFreeman преди 11 месеца
изборите са след 10 дена а климатичното оръжие ще сплаши хората да не гласуват... не искат Ердо на власт
2
1
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
аллах праща знаци дали се разчитат обаче ако пак изберат ердоган с турцияе свършено
1
4
 
4
 
! Отговори
СС преди 11 месеца
Жал ми е за тези невинни хора, но историческата карма трябва да се плаща. И се плаща. Сега те плащат за това, което са правили дедите им на Балканите. За съжаление винаги невинните плащат. Както Българите са платили за Богомилите. Бог да ги пази!