Хамас призова ООН: Спрете "бруталната война" в Газа

За два месеца са убити 17 400 палестинци
103
Хамас призова ООН: Спрете "бруталната война" в Газа
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Палестинското ислямистко движение Хамас призова Съвета за сигурност на ООН да сложи край на "бруталната война" в Ивицата Газа, където за два месеца война с Израел са убити повече от 17 400 палестинци, предаде АФП.

"Призоваваме Съвета за сигурност, международната общност и всички страни по света да сложат край на тази брутална война и да спасят ивицата Газа, преди да е станало твърде късно", се казва в изявление на пресслужбата на Хамас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защо не четем новини че християнин или католик е нападнал и намушкал хора с нож в ислямска държава защо
70
2
 
10
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 7 месеца
Към хамас: кой ви с ра в гащите и защо молите оон да ви почисти пос рано то дупе. Терористите по целия свят трябва да бъдат не само победени,а изтребени до крак. Друга алтернатива няма.Войната ще свърши,когато от хамас няма да има и помен. Жалко за убитите "мирни"граждани,но те също подкрепяха хамас и случващото се с тях е следствие от терористичното нападение на Израел и взетите заложници.
69
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
О,няма проблеми,ще спрат...след като всеки от вас,ккозооебци ввмириснни отиде в сммррадливият ви рай,при смммрадливия ви проорок!И следващият път,като си сложите GoPro на каската,за да снимате как влачите бременна жена по асфалта,да имате 1 на ум!200 години ще ревете,като чуете датата 7.10.1023г.!!!Ако оставят израелтяните кой да реве де :) Който ви подлъга да направите тая тъпотия,е за поздравления!Плъхоове арабски,в тунелите ще си останете!
68
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
щото тука не са ни рязали ръце и глави кръвен данък и прочие и аз сега трябва да ги съжалявам варварите ли не няма да ги съжалявам
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А Ердоган на форума с другите мюсюлмански държави ,каза че се заформя доста голяма ислямофобия на запад.... Само гледай коментарите по- долу и няма да има никакви съмнения. След като няма проблем да защитаваме убийци на деца , повече от ясно ,е че проблема е ,че децата са мюсюлмани!!!
66
2
 
19
 
! Отговори
Майора преди 7 месеца
Зсщо не помислихте преди да атакувате внезапно кибуците и другите цели , да отвличате хора , да убивате и изнасилвате! Спрете въоръженото крило и тогава всичко ще си сойде на място!
65
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Още малко време има ООН. Ако не , има Иран, Турция,...има някаква вероятност ислямските държави да се съюзът....поне Ердоган , прави много по този въпрос :). Тогава ще видим ,какво ще пишете по форумите - как великата Америка ще се бие в Украйна, Израел, Венецуела и Тайван...хиххи, а да , и при нас , да ни спаси от турците...
64
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 83 Ами не е баш така. 10г хамас стреляха нон стоп ракети срещу Израел, правеха атентати, а това което направиха тази година мина всякаква граница. Верно отговора на Израел надмина очакванията на целия свят, но те си знаят . Ние не сме в техните *** заобиколени от агресивни *** , които говорят само за войни и унищожение на запада и Израел. Срещу такива по скоро трябва да се действа така. В началото всички плашиха Израел, а сега виждаме, че мълчат , защото видяха какво ще им се случи.
63
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оказа се ,че евреите са отмъстителни и жестоки...Защо ли толкова много хора по света са ги мразили, че да искат да отърват света от тях?
62
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Разликата между войната в Газа и войната в Украйна , е че в Украйна се бие армията на Украйна , срещу армията на Русия , а в Газа , Израел се бие срещу цивилното население ( предимно деца) и няколко партизанина с калашници и няколко ракети....Вече го признаха от ООН за геноцид!!! Това, че не харесвате арабите ,не ги прави израелците прави!!!
61
6
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 7 месеца
Няма никаква брутална война, дрогаре арабели. По поръчка на Пyтлapaх Акбaр нападнахте Израел, за да се отмести центъра към Израел, а не към Украйна. Само че американците пратиха 2 самолетоносача и пресякоха всякакви арабелски мераци на всички околни държави. Вие затова после ходихте при него, да го питате какво да правите сега. Ами ще ви унищожат евреите, това е положението. Като не знаете с кой се захващате, така се получава.
60
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
*** са евреите, защото не са спирали от 60 години с геноцида там
59
7
 
24
 
! Отговори
Боклуци преди 7 месеца
Започват атака, избиват невинни хора, деца, а после спрете войната.... Каквото повикало, такова се обадило
58
4
 
26
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 7 месеца
Да би мирно седяло не би чудо видяло...
57
5
 
19
 
! Отговори
Хамазчанин преди 7 месеца
Бой до дупка и докато шават. Израел им върна тероризма, за да научи онези пълни моръни на респект към Цивилизацията.
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Фейк, голяма работа сте!!
55
18
 
2
 
! Отговори
Пулф преди 7 месеца
Израел бие до край! Ами спрете се бе Израелци! Разбраха ви Палестинците. Стига.
54
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Спомням си коментарите на гнусните копейкаджийски тр00лове след като хамас бутнаха оградата и нападнаха. Мръсните русофилски *** предричаха още няколко часа живот на Израел. А то кво стана?Всичко руско е *** лъжа и пропаганда.
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нали побеждаваха?
52
8
 
25
 
! Отговори
Спрете войната преди 7 месеца
Защото искаме да танцуваме.....Браво на Израел и Украйна...пазители на цивилизацията от терористи и рашисти.