»зраел обвини ќќЌ, че е наела "над 450 терористи"

ќтзовават сво€ посланик там √илад ≈рдан
5 мар 2024 08:20, ѕетър Ѕойчев
31
 »зраел обвини ќќЌ, че е наела "над 450 терористи"
—нимка Ѕ√Ќ≈—

»зраелските военни обвиниха јгенци€та на ќќЌ за палестинските бежанци, известна като UNRWA, че е наела "над 450 терористи", принадлежащи към групировки, включително "’амас", предаде ј‘ѕ.
"ѕо данни на разузнаването над 450 терористи, принадлежащи към терористични организации в »вицата √аза, главно към "’амас", са наети и от UNRWA", се казва в из€вление на военните, съобщи Ѕ“ј.
 

»зраел об€ви също, че отзовава сво€ посланик в ќќЌ √илад ≈рдан за консултации заради предполагаеми опити на организаци€та да премълчи доклад за сексуално насилие, извършено от "’амас" при атаката в страната на 7 октомври.

¬ свое из€вление израелски€т външен министър »зраел  ац отправи критики към генерални€ секретар на ќќЌ јнтонио √утериш, че не е свикал —ъвета за сигурност, за да обсъди констатациите в доклада и за да об€ви "’амас" за терористична организаци€.

ћеждувременно —јў засилиха натиска си за бързо договар€не на ново примирие в »вицата √аза. ¬ицепрезидентът на —јў  амала ’арис призова за незабавно прекрат€ване на огън€ и насто€ »зраел да увеличи помощите за населението в палестинската територи€.

¬ реч в “ел јвив израелски€т премиер Ѕен€мин Ќетан€ху отново призова "’амас" да направи отстъпки преди по-нататъшните преговори за ново прекрат€ване на огън€ и връщане на заложниците срещу освобождаване на палестински затворници.


 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


31
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
27
0
 
0
 
! ќтговори
—лава преди 1 месец
Ќа ”крайна и »зраел....паз€т ни от терористи и рашисти.... ¬секи помни къде отиде делегаци€та на ’амас....и само там,в руси€ бе приета......
26
0
 
4
 
! ќтговори
—ъд за терористите! преди 1 месец
 райно време е »зраелски€ съд да осъди антисемитските неонацистки диктатори и др.терористи на исл€мските терор.групи като ќќѕ, ’амас ƒжихад, »ƒ»Ћ ’избула и др части от ѕалестинска автономи€ - престъпен съюз на много исл€мски арабски терористични групи от нелегални окупатори, нагли лъжци, масови убийци, похитители изнасилвачи, педофили и др. врагове на Ѕог и престъпници срещу човечеството заедно с корумпирани от/като т€х ќќЌ про-терористи съучастници като ќќЌјѕЅ за съучастие в ѕалестински терор
25
0
 
3
 
! ќтговори
ќќЌ=исл€м.неонацисти преди 1 месец
Ѕезбожните корумпирани световни лидери от ќќЌ като исл€мисти и комунисти, ограбват, исл€мизират и тероризират не-мюсулманските държави с милиони, с които създават, подкупват с милиони за престъплени€ и въоръжават исл€мските терористични групи като ≈гипетско братство, ќќѕ јл айда ’амас ƒжихад »ƒ»Ћ ’избола и др обединени в престъпната терористична групировка ѕалестинска автономи€ създадена по нацистки образец,съюз на много исл€мски терор. групи вкл.UNRWA съучастници в исл€мски терор с √утерес
24
4
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ўефката на ќќЌ любовница на шефа на ’амас. ¬ие какво очаквате, да помага на христи€ни и евреи ли? Ћапат си петцифрените заплати, дъвчат безмислени резолюции и си върт€т далаверите.
23
4
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќткакто на педофи*ла ћохамед гласовете му 'проговорили' в пещерата, арабите не са спрели да нападат ≈вропа. “о не беше  онстантинопол, ћалта, »спани€, ‘ранци€. —ега пак прав€т същото. »зраел обаче им обърка плановете, една мъничка държавичка от 7млн.евреи сред океан от 450млн араби. —пукват се от €д, че са бъкани с петрол, уж най-великата религи€ дето тр€бва да подчини света, а една шепа хора за 70 години ги разминаха с хил€долети€.
22
7
 
4
 
! ќтговори
ќлимпий ѕанов преди 1 месец
Ќаглите “ифут€нки(така го произнас€т китайците)!ѕо големи терористи от —ащ и »сра-ел нема!
21
7
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќќЌ е терористична организаци€! «ащо още не е разпусната и забранена?
20
3
 
6
 
! ќтговори
¬≈—≈Ћ»ЌЏ 7112136860 преди 1 месец
јз ще посоча и една друга причина,поради ко€то ƒържавата »зраел не намира трибуна за болката си в Ѕългари€.¬лезте във фейсбук-страницата на они€ хипари и комунисти от "Ўалом" и ще видите,че никой не си помръдва пръста да из€сн€ва случващото се в »зраел и √аза. Ќикой не казва,че »зраел търпи всекидневни ракетни атаки! «а "Ўалом" приоритет е налагането на »станбулската конвенци€ в живота на Ѕългарските деца,а не защита на ƒържавата »зраел. «а мен поведението на "Ўалом" е меко казано антиизраелско.
19
3
 
10
 
! ќтговори
¬≈—≈Ћ»ЌЏ 7112136860 преди 1 месец
ќќЌ е една абсолютно фашистка организаци€,ко€то подлага на €вен mobbing ƒържавата »зраел и Ќейни€т Ќарод. “ази фашистка организаци€,чиито членове в своето болшинство са от държави,които нищичко не са направили в услуга на световни€т мир . «ащо ќќЌ не блокира “урци€,ко€то е дом за ’амас и ‘атха? «ащо ≈— и —јў не изхвърл€т от Ќј“ќ “урци€? също ќќЌ не блокира –уси€ за съдействие на терористите и техните лидери? Ќапред,»зраел! Ќе сме слепи и виждаме тво€та правота !
18
0
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќќЌ като ц€ло е в криза от началото на 21 век.“ака и не си намери м€сто след студената война.ј пък иде такава война, че организаци€та и без това ще си иде.
17
9
 
13
 
! ќтговори
ћного преди 1 месец
се кеф€ като разни медии от различни страни започнат да излъчват репортажи, с рев€щи дебели палестинки и брадати главорези, които се жалват от лоши€ »зраел. «ащо никой от т€х не се извини, за нечовешките действи€ извършети от ’амас, не се разграничи и не посочи къде се кри€т терористите? «начи и те са такива. Ќикакви отстъпки! “ези освен от груба сила не разбират от друго!
16
4
 
4
 
! ќтговори
јз преди 1 месец
ƒо аноним - мислиш ли че сме€т? јко се разбере истината Ќатан€ху ще бъде разкъсан жив
15
4
 
9
 
! ќтговори
аноним преди 1 месец
Ќе€сно защо »зраел не стартира пропагандна програма с истина и обективни факти!ѕалестинците хвърл€т фалшификати за всичко,но защо »зраел мълчи?«ападната публика е много ограничена в кръгозора си и поради слабата си ерудици€ приема лъжите им за истина!!!!
14
12
 
11
 
! ќтговори
јз преди 1 месец
¬оенно-престъпници обвин€ват ќќЌ че е наел терористи?????? WTH
13
8
 
11
 
! ќтговори
Ѕоби преди 1 месец
Ќикви отстъпки за ти€ вapвари! –азнас€ха трупа на голо швабско момиче, имало нещастието да е на кофти м€сто, играещи кючеци около него. “ова е human scum и е редно да бъде анихилирана!
12
4
 
10
 
! ќтговори
сем преди 1 месец
терористите н€ма да предадат заложниците,защото те ще разкажат на какво са били подлагани в плена!» изобщо-дали има живи заложници????
11
8
 
8
 
! ќтговори
аноним преди 1 месец
ѕовечето хора не се нужда€т от истината-те предпочитат пропагандата на другите,защото евреите вече са изначално и по подразбиране ,,виновни''-каквото и да прав€т!«атова лъжите на други€ са сладки и при€тни за т€х! олкото до лъжите-на палестинците тр€бва да се връчат всички награди за артистичност от ’оливуд а пък служителите на ти€,за които става дума тук,много им помагат!
10
7
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо градаци€ » как достигна до този "извод"? Ќа базата на антисемитските възгледи ли? «наеш ли кой друг е станал известен с т€х?
9
4
 
10
 
! ќтговори
1-3 преди 1 месец
≈вреите цен€т живота-за арабите-смъртта е св€та!
8
13
 
13
 
! ќтговори
градаци€ преди 1 месец
јко наглостта сред човеците като ц€ло е около 100 мегабайта, израелците с лекота удр€т 1000 терабайта. Ќе знам с какви митове ги възпитават, но са изтъкани от лоши качества.