Мъск: Украйна в НАТО ще е началото на филм за ядрения апокалипсис

Милиардерът коментира реч на Антъни Блинкен
5 апр 2024 18:00, Петър Бойчев
148
Мъск: Украйна в НАТО ще е началото на филм за ядрения апокалипсис
Снимка БГНЕС

Илон Мъск смята, че влизането на Украйна в НАТО ще бъде началото на филм за ядрен апокалипсис.

"Това буквално е началото на филм за ядрен апокалипсис“, написа милиардерът в социалната мрежа X под публикация с видеозапис на реч на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и украинския външен министър Дмитро Кулеба, по време на която ръководителят Държавният департамент заяви, че Украйна "ще стане член на НАТО“.

Мъск приложи към коментара си линк към откъс от игралния филм "Денят след" (1983) с кадри от измислена ядрена война между СССР и САЩ, предава Фокус.

В сряда генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг повтори, че Украйна трябва да стане член на Алианса, но каза, че не знае кога ще стане това.

През септември 2022 г. Украйна подаде молба за ускорено присъединяване към НАТО, а на срещата на върха на алианса във Вилнюс през юли 2023 г. получи уверения, че ще бъде приета, "когато бъдат изпълнени необходимите условия“. Не е посочена дата за приема й в Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
6
 
5
 
! Отговори
9 копейки преди 2 месеца
9 копейки вложени от Русия във военно промишления комплекс се равняват по ефективност на 1 долар вложен във военно промишления комплекс на САЩ.
64
6
 
6
 
! Отговори
Ясен преди 2 месеца
Този да се качи в новата си изключително грозна и недодялана джипка-тролей и право с нея отвисоко да полита в Гранд каньон. Яд го е, че не може да си продава прескъпите трошки на рашките.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До КуКлус Каква сила си бил бе амсалак...с армия от голобради младежи без грам боен опит,насила натикани в казармите.
62
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На европейците шега им се струва това, че ако си въобразят да влизат в Украйна ще поемат няколко бомби от големите.
61
5
 
1
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 2 месеца
До анонимен я погледни картата на велика сръбия, и независима македония, и ми кажи, задунайски татарино, ти специално чий го дириш из югославските западни покрайнини?
60
1
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 месеца
До КуКлус коклюш, българия Е гранична страна. в който и да е блок да бъде.
59
7
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
каква украйна бе, какви пет рубли? .....това е крайна област на руската империя, и винаги ще бъде такава! не можаха да го разберат толкова амсалаци!
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Илон е .ич, малко са тези които застават срещу стадото от глупондери.
57
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя стана пръв приятел на руските фашисти
56
9
 
12
 
! Отговори
КуКлус преди 2 месеца
Украйна в НАТО изначава че в най скоро време и България ще стане фронтова ! Както нямаме проблем с Русия така ще си го навлечем заради някаква си Украйна и някакъв си наркоман ! Както преди НАТО бяхме сила на балканите ....в НАТО сме никой на балканите .....терен !
55
9
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 2 месеца
Разбира се че Зеленски иска да вкара НАТО в директна война с Русия ! Детската му мечта май е била такава ! Дайте ми , дайте ми , искам пари искам бомби искам самолетчета ИСКААААМММММ! Украйна никога не трябва да става членка на НАТО ! Тази псевдодържава вече има милиони оръжия които един бог знае къде са из страната ! Винаги и лесно могат да провокират който и да било !
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Украйна няма да бъде поканена да се присъедини към НАТО през юли, въпреки заплахата от поражение. В момента НАТО няма желание да приеме новия член, който поради споразумението за колективна сигурност на алианса "би го въвлякъл в най-голямата сухопътна война в Европа от 1945 г.насам". Против приемането на Украйна в НАТО продължават да са САЩ и Германия. Вместо това, по думите на източници, западните страни искат да дадат на Киев "ясно да разбере" какви условия трябва да изпълни, за да започне преговори за присъединяване към Алианса.
53
3
 
0
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 месеца
ДомДемокритос! Българският език е жив и чрез настоящата Азбука,но ще бъде Оървоезикът чрез Писмото на Вулфила,тоест Синът Български Каназъ. Имате на разположение Азбуката ни Келто-Викингска БЪЛГАРСКА.Занимайте се ако можете.
52
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия ще понесе големи загуби но ще оцелее. ЕС и САЩ ще бъдет унищожени коренно. Останалия свят няма да бъде засегнат пряко, но ще понесе последствия от радиацията която ще се разнесе навсякъде.
51
8
 
1
 
! Отговори
Демокритос преди 2 месеца
До АзъКанъАзъ7112136860Канъ ти е тюрк. Прабългарите не са говорили сегашния български, просто са приели голям процент от езика на сладките славянки, които са поробили. Само рода на Гьокогузите си запазили езика щото не са се мешили със славянки .
50
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Илоне прав си.
49
11
 
10
 
! Отговори
путката НАТО преди 2 месеца
НАТО имат 1 трилион военен бюджет плюс 40 милиона държава от нацисти готови да воюват и умират във война с Русия с конвенционални оръжия, не говорим за ядрен конфликт. 70% от световния БВП срещу 3% на Русия. И там Русия ги попиля, и икономически, и технологично и военно, оказа се че цялото НАТО с 1 трилион $ бюджет не може да осигури оръжия и боеприпаси на нацистите. Пълна пародия на военен съюз. А ако се стигне до ядрен конфликт Русия просто ще ги унищожи, там са още по-зле.
48
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
47
9
 
8
 
! Отговори
НАТО vs БЛАТО преди 2 месеца
Идва НАТО да гази БЛАТО
46
4
 
1
 
! Отговори
Голата истина преди 2 месеца
Украйна да си я делнат на тея граници дето е фронта и толкоз няма как да има победител, когато две държави с по 5000 ядрени оръжия си мерят достойствата на твоя ъъъ..- терен, ако шаваш ще боли.