»ран е изстрел€л към »зраел около 100 дрона и крилати ракети

»нформаци€та е на израелски€  анал 12
ќбновена: 14 апр 2024 00:30 | 14 апр 2024 00:29,  расимир јнгелов
80
»ран е изстрел€л към »зраел около 100 дрона и крилати ракети
—нимка: Ѕ√Ќ≈—, архив

»ран е насочил към територи€та на »зраел около 100 дрона и крилати ракети, съобщи израелски€т  анал 12, цитиран от –ойтерс.

ќще по темата
Ќ€кои от т€х са били поразени във въздушното пространство над —ири€ и …ордани€.

…орданската противовъздушна отбрана е готова да прехваща и свал€ ирански дронове или други летателни апарати, които нарушават въздушното ѝ пространство, съобщиха двама регионални източници от областта на сигурността, цитирани от Ѕ“ј.

»зточниците за€виха, че арми€та също е в състо€ние на повишена готовност, а радарните системи след€т дейността на дроновете.

ƒържавни медии съобщават, че …ордани€ е об€вила извънредно положение на фона на заплахата от иранско нападение срещу »зраел.

 акто е известно, »ран пусна дронове от територи€та си по посока »зраел. »ранската държавна телевизи€ също съобщи, че преди минути е била предприета широкомащабна операци€ с безпилотни самолети от  орпуса на гвардейците на »сл€мската революци€ срещу »зраел.

«аради нападението »зраел ще затвори въздушното си пространство от 00:30 ч. местно време, съобщи CNN.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


80
ќще по темата: »ран»зраел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
66
0
 
1
 
! ќтговори
Ќикола —тефанов преди 1 месец
» нито думичка, че иранците поразиха авиобазите Ќеватим и –амон и напълно унищожиха разузнавателната база в ƒжабал-ал Ўейх в √оланските възвишени€, както и щаба на разузнаването на израелските ¬¬— в “ел јвив.
65
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»ран си направиха тренировка. ≈вреите се кеф€т, че …ордани€ е свалила 40% от ракетите и дроновете вместо т€х, защото минават през йорданско небе, а от останалите 60% евреите усп€ха да свал€т половината, а другата половина паднаха в »зраел. » въобще не се замисл€т, че ако »ран прат€т €дрен зар€д, н€ма да има гоил€мо значение дали го свал€ш на 500 метра височина, на 1000 метра или на 3500 метра над »зраел.
64
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
" ато »зраел се защитава - геноцид било." - »зраел не се защитава, а напада.  ажи ми дори само един случай в който »зраел се е защитавал! Ќ€ма такъв! ƒори на 7 ќктомври палестинците отвърнаха на ударите на »зраел, т.е. палестинците се защитават.
63
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 итай и –уси€ казаха към 100 общо, —јў казаха към 150-200, »зраел казаха към 350-400.
62
0
 
4
 
! ќтговори
ўирлиц преди 1 месец
ƒнес 100 дрона,утре 200.
61
3
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
после да не реват като палестиците, че хуманитарна криза, че останали без дом, че избивали цивилно население...
60
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќт дрончета файда йок!
59
6
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»ран клекна. Ќ€ма да си играе с дрончета скоро. ўе ги ползва за алъш-вериш с рашките.
58
2
 
2
 
! ќтговори
» ’исбула се включи преди 1 месец
ќт Ћиван ’исбула е изстрел€ла над 50 ракети по »зраел.
57
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 во точно губи ,прати показно на 4 часа път детски играчки за ква сума и колко струват ракетите които се изразходваха за да бъдат свалени ?.*** и далаверата и укрите пуцаха пуцаха и накра€ пушките в....сега дроновете ги разпърцват .Ќ€кои знае ли колко дронове на склад имат иранците
56
2
 
2
 
! ќтговори
 акво следва преди 1 месец
ƒо јнонимен 55: » какво е загубил »ран?
55
2
 
4
 
! ќтговори
ѕак по опорката? преди 1 месец
ƒо ƒо 45: ѕо-гол€ма г'лупост не можа ли да измислиш? ѕутин беше на посещение в ќј≈ и —аудитска јраби€ и го посрещнаха с почести, а президентът на √ермани€ ўайнмайер чака повече от час на стълбата на самолета докато н€кой се сети за него.
54
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
‘айда йок, както казват в »ран
53
5
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ясно е, че »ран губи. Ќовината не е интересна. »нтересува ме как са подводничарите в ќрск.
52
5
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо ƒо 45 48 ѕред кои хора точно бил излизал Ќатан€ху бе ***? “ой едвам отърва затвора за престъплени€та си, като се добра до властта. јко излезе между хората, самите евреи ще го преби€т с камъни. Ќ€ма по-омразен управник в съвременната истори€ от Ќетен€ху. Ќетен€ху 4/5 от времето си прекарва в разни бункери и ако излиза н€къде, най-често това е режисирано събитие с камери и клакьори около него. —лед като Ѕайдън под сурдинка го нарича "он€ ***" и "***" ти ли ще му четкаш имиджа сега???
51
10
 
7
 
! ќтговори
 равар ≈вроатлантик преди 1 месец
 ато »ран бомбардира »зраел - празник в руски€ мир.  ато »зраел се защитава - геноцид било. “ова е руското лицемерие.
50
3
 
6
 
! ќтговори
√ќЋяћј“ј »√–ј преди 1 месец
ƒори във ‘айненшъл “аймс разбрах има изл€зла вчера статти€ за това, че целите на иранските ракети и дронове са вече съгласувани със —јў (и косвено с »зраел) с цел да се постигне достатъчно "шумен" военен отговор и да се съхрани "репутаци€та и честта" на »ран и в същото време да не се нанесат сериозни щети на »зраел, особено що се отнас€ до жертви. "√ќЋяћј »√–ј" продължава, колкото и гол€ма да е играта, ѕ–≈ƒ Ћ»÷≈“ќ Ќј Ѕќ√ј ≈ ћ»ћќЋ≈“Ќј » Ќ»ўќ∆Ќј.
49
7
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»зраел провокира дълго »ран, целта е €сна - война, ко€то да остави Ѕайдън на световни€ престол. —енилни€т е кукла, сценичен герой изплагиатсван и истинска пароди€ на ѕалпатин/»мператора от междузвездни войни. –азчоплиха войните за да получи неограничена власт. јко —јў не вземат страна, а €сно е, че ще вземат »ран ще из€де с парцалите »зраел за ден и половина.
48
8
 
6
 
! ќтговори
ѕознавач преди 1 месец
Ќачалото на кра€. «а Ќј“ќ, доларизираната световна икономика, еднополюсни€ св€т, колективни€ «апад. «а ”крайна и »зраел въобще не става дума. “е (сами по себе си) не са толкова важни за двамата √олеми брат€. ѕонеже губи войната с/у ’амас, »зраел направи брутална атака с/у иранското посолство, за да въвлече —јў. ќбаче и те са в изборен период и 1н потънал самолетоносач ще е пагубен за Ѕайдън и демократите. Ќ€ма изход. „јќ!
47
8
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√ол€ма дилема се отвори пред ѕутин. ƒали да подкрепи огромната маса руснаци в »зраел или дронови€ спонсор »ран. »майки предвид, че хората са само тор за подхранване на егото му, веро€тно ще предпочете »ран.