»зраелските сили убиха десетки терористи в √аза

”нищожена е снайперистка клетка на ’амас
25 май 2024 16:53, јлександър ѕопов
87
»зраелските сили убиха десетки терористи в √аза
—нимка: Ѕ√Ќ≈—/≈–ј

»зраелските войски, действащи в ƒжабали€ в северната част на √аза, са убили десетки въоръжени мъже в близък бой и чрез нанас€не на въздушни удари, казаха военните, на които се позовава The Times of Israel. ¬ойските също намират и разрушават места за изстрелване на ракети и сгради, използвани от терористични групи, заедно със скривалища с оръжи€.

—ред убитите има фигури, които са ръководили атаки срещу войски, и снайперистка клетка на ’амас, ко€то е открила огън по войници н€колко пъти през последните дни, според военните.

ћеждувременно в централната част на √аза още н€колко оперативни служители са били убити при сблъсъци с войски и от танков обстрел. ¬ –афах, в южната част на »вицата, е унищожена група, ко€то е открила огън по войските, отделно и н€колко тунелни шахти са открити и унищожени, заедно със скривалища с оръжи€.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


87
ќще по темата: √аза»зраел
ќще от »збори 2024
¬ъзход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
78
0
 
1
 
! ќтговори
ѕалестинци=“ерористи преди 2 седмици
»зраел е Ѕожи€т избран народ и 1! ѕраведен между Ѕезбожните нечестиви продали се на ƒ€вола за пари нации като исл€мските арабски терористи, нар.ѕаластински джихадисти - нагли лъжци, нелегални окупатори,алчни крадци, извратени педофили, изнасилвачи, масови убийци с д€волски цели и дела - да закол€т, ограб€т и унищожат с измами,терор и геноцид цели€ Ѕожий народ »зраел и «ем€та на Ѕога дадена само на евреите, но незаконно окупирана от арабски€ криминален контингент от 23 арабски и 56 исл€мски държави
77
0
 
1
 
! ќтговори
Ѕраво на »ќ— преди 2 седмици
—лава Ѕогу за всички елиминирани исл€мски терористи особено за ѕалестинските джихадистки - посветени на д€вола корумпирани от ќќЌ измамни нелегални окупатори, сексуални извратен€ци масови садистични престъпници срещу човечеството вършещи геноцид зверства като на 7.10, 23 г срещу хил€ди невинни евреи. Ќо за да спре ѕалестински€ терор, тр€бва да бъдат осъдени забранени и унищожени всички исл€мски терор.групи, части от ѕј а съучастниците им експулсирани от не-мюсулмански държави в ћека само .
76
0
 
0
 
! ќтговори
аноним преди 3 седмици
¬ страна-сочена от статистиците-където повече от 45 процента са неграмотни-не прочели и една книга-забележително е да има тук-при писачите толкова много,парадиращи с мисли на велики писатели и личности!!!!
75
0
 
0
 
! ќтговори
1-3 преди 3 седмици
ƒќ 65.ћного непри€тно се изказваш с чужди мисли.Ќо по та€ логика ще припомн€ думите на други наши поети-за нас-българите-Ќе сме народ,а ***!-» още н€кой-за нас-’ем и---и,хем м------и,хем и много завистливи.“ака ,че спри с та€ неистова омраза! » на нас ни се носи ,,славата''.
74
2
 
0
 
! ќтговори
ѕутин е велик преди 3 седмици
ј днес кога ще дадете дани за ликвидираните изрелски войнци от началото на операци€та в √аза ,хайде да ви улесн€ ; убитите са от 613 до 1000 само в стълкновени€та в √аза .ѕишете ги ти€ дани бъдете балансирани
73
4
 
7
 
! ќтговори
ћда преди 3 седмици
Ќетан€хо ще свьрши в сьдьт в хага като милошевичј изрелски€т геноцид в газа ще бьде записан в истори€та
72
2
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
“и шегуваш ли се ,аз от убиици нищо неща,Ќапрактика това са два народа с обща родина и двата не са европеици и маниерите им са ...Ќо са окупирали в€рата -което е жалкото ,ще чакам аз от евреиски манипулатори свещен огън -да бе да ,ако си в€рващ не ти е необходим символ,църква,просто ти тр€бва м€сто да се усамотиш и помолиш за в€раи бог под което и име да е да те чуе
71
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
обръщам се към исл€мофобите които си мисл€т и говор€т че палестинците са само мюсюлмани, не е така. »ма също и много източно православни палестинци които биват избивани от IDF. Ќай-гол€мата заплаха за ционистите е ’ристи€нството!
70
3
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
забележете че ако критикувате ционистските престъпници ви наричат антисемит (което е грешни€ термин) но не ви наричат лъжец!
69
4
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
»нтересно хем всички мраз€т евреите хем са св€т народ. “ова е като вечни€ враг на хората, за да не си проспиват живота. “орбалан... не юдеин ме гони мамо бре.
68
1
 
3
 
! ќтговори
ƒо 38 преди 3 седмици
—трахотно м€сто е √аза ама едва ли ще го посет€ като знам и преди и сега и после. –ивиерата колкото и да исках не можах сега също едва ли ще отида дори имам възможност. –епутаци€та е много важно нещо.  огато изчезне в добри€т смисъл после е трудно н€кой да пов€рва колко е хубаво....÷ели€т св€т е красив само хората не са.
67
0
 
2
 
! ќтговори
Ќ€кой към 50 преди 3 седмици
”биваме всички при€телю, едни с куршуми, други със думи, едни с това което правим и други с това което не правим. Ќе помн€ кой го беше казал.
66
1
 
2
 
! ќтговори
 ъм 63 преди 3 седмици
ќписа мюсюлманските общности и терористи и мигранти
65
0
 
3
 
! ќтговори
Ќ€кой преди 3 седмици
 ойто каквото и да говори е €сно, че тр€бва да премахнат вс€какви мафии, терористи, картели и предатели от вс€ка една страна по света и чак тогава ще има мир. ћир в престъпност и заплахи н€ма как да има. ѕросто цивилните да бъдат накъде на сигурно, но в близки държави до техните не по света за още несправедливост. ѕосле като се изчисти от терористите да им се помогне да си устро€т нещата, но законно. ќпита показва, че след време пак има лудост, но временен мир е по-добре от никакъв....
64
3
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
≈вреите са известни на сички€т св€т не само със сво€та телесна, но и душевна нечистота."Ћюбен  аравелов"“ъй нагло Ћорда с мирен видсвой взгл€д министерски исказа,и като същий злобен жидкъм нази пълен бе с умраза,и тъй цинически, без стид очите на света замаза...ќ, јнглио, защо ли днесбездушен *** те управл€ва?"»ван ¬азов - "ƒизраели"
63
4
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
¬сички народи се мраз€т помежду си, а всички заедно мраз€т евреите. ћарк “вен
62
3
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
"¬ страна, където се засел€т евреи, независимо от т€хното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилаци€. “е се присмиват на христи€нската религи€, стараейки се да € подкопа€т. —тро€т държава в държавата и в случай на опозици€ се стрем€т смъртоносно да задушат страната във финансово отношение."- Ѕенджамин ‘ранклин
61
3
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
¬иктор ёго: " ъм евреите се отнас€т с отвращение. Ќо тр€бва да се признае, че те действително са отвратителни. “€х ги презират, защото са достойни за презрение."
60
3
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ѕо скоро д€волът може да се насочи по път€ на добродетелите, отколкото евреин." - ћартин Ћутер
59
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
≈вреите имат ум само за зло, но да прав€т добро не уме€т." - пророк …ереми€, /Ѕибили€, …ер. 4:22/