Кога жената престава да обича?

Колкото и силна да е любовта й, винаги има неща, които могат да я убият
4 дек 2011 17:50, Елка Василева
340
Кога жената престава да обича?
Снимка: Reuters

Любовта на жената е силна, но винаги има неща, които могат да я убият и да направят така, че тя да изчезне. Петте най-важни причини за това са следните.

Постоянното критикуване

Непрестанното критикуване убива любовта. Постоянната нужда да се изтъкват нейните грешки и нещата, които „тя прави погрешно“, намаляват чувството на влюбване и привързаността й, докато в един момент на жената не й става все едно. Тя не вижда повече смисъл да се старае, защото той винаги реагира с критики и негативни коментари.

Неблагодарността

Жената обича да се чувства специална и важна в живота на мъжа. Тя често е в повече от една роля – и домакиня, и майка, и готвачка и така нататък. Но докато се усеща обожавана, тези неща не са проблем. Напротив, жената обича да изпере и да сготви на мъжа си, ако усеща благодарността за труда си. В противен случай се чувства подценена и унижена. Когато трудът й започва да се приема за даденост, изчезва и любовта.

Рутината

Ако връзката ви е дълга, рутината също може да убие любовното чувство. Ако всеки уикенд правите едни и същи неща и всъщност нищо интересно, скуката може да предизвика у жената силното желание за промяна. Ако мъжът не е с нея, той ще й се струва като бреме, което й пречи.

Загубата на независимостта

Независимостта е здравословна във всяка връзка. И жената, и мъжът трябва да запазят  своя личен живот, приятелите, заниманията, хобитата си. Не е нужно да се води двоен живот. Важното е да не подчиняваш своя живот на живота на партньора си. Любовта на жената изчезва, когато започнете да правите всичко заедно и след известно време започнете да се оплаквате, че ви липсва онова, което сте имали преди.

Липсата на химия

Жените често губят интерес, когато се изправят очи в очи с „истинския живот“. Той настъпва, когато първоначалното влюбване изчезне и започне съвместният живот, пълен с грижи за сметките, работата и децата. Когато химията и „пеперудите в стомаха“ изчезнат, за някои жени това е знак да продължат нататък. При някои обаче това усещане изчезва поради липсата на комуникация и емоционалното изключване на партньора, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
15
 
! Отговори
Хомо Еректус преди 12 години
Жената престава да обича, когато спадне ерекцията.;)
22
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жената била като кибрита.Не го ли държиш навлажнен подпалвал къщата.
21
13
 
52
 
! Отговори
Без любов преди 12 години
Моя спрях да го обичам изведнъж. След години усукване и лъжи, търсене вината в мен, случайно погледнах към телефона му, докато си четеше смс-а. Изведнъж цялата истина блесна пред очите ми. За миг всичко се промени. Престанах да виждам онзи мъж, в който се влюбих преди години, мъжът, който ме чакаше след работа, който ме целуваше, с който се държахме за ръце. Изведнъж видях смръдльото и лъжеца. Мъжът, когото обичах го нямаше, пред мен стоеше човек без морал, без съвест, с кофти хигиена. Гнус!
20
3
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 12 години
Бе Томасе! Срещу Норд-а се е появил остров и на шлеповете им слагат колела.:)))
19
12
 
5
 
! Отговори
До Демократ 14 преди 12 години
Прав си само наполовина - първата половина. :)Иначе, това, което ти препоръчваш, граовските шопи са го формулирали още в далечното минало с една пословица: "На жената - бой и е.б.а.нье." Техните правнуци днес са допълнили пословицата - "бой, е.б.а.нье и сръбска музика".Но ако наблегнеш само на първото от двете неща, които препоръчваш ти /макар че не е достатъчно/, все ще имаш някакъв успех!
18
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жената разбира само от бой е ебaн. Това е простата истина.
17
13
 
13
 
! Отговори
BALGARIQ_NAD_SI4KO преди 12 години
Феминистките и адептите им с меки китки вече запляскаха минусите. Евала! Само и единствено за тяхно сведение ще уточна, че въпросната "съпруга" си го е слагала на въпросния таван, докото половинката на *** е библа бременна. И тя го е знаела. И за капак, когато въпросната бременна половинка звъннала че тръгва към родилното, когато гълъбчетата били на калъп, тя вместо да го изгони да се погрижи за раждащата, тя, за да го разсее, му предложила благосклонно задният си двор. Хвала на такива майки
16
35
 
25
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Жената трябва редовно да се шамаросва. Това е полезно за кожата и, а и сачмите и се наместват.
15
22
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жената е като ***. Преди да се пусне от един клон се хваща за друг. Това любов ли се нарича?
14
10
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
13Нямам нужда от твоята помощ - много добре се чувствам :)
13
29
 
42
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 12 години
Здраво, редовно клатене на жената -това е рецептата за любовта . И профилактично шамаросване
12
12
 
14
 
! Отговори
Майка Тереза преди 12 години
Томасе , недооценен се чувстваш май ? Кажи си душко , тебе къде те сърби , деца самичък ли гледаш , сам ли живееш? Излей си мъката . Ние сме тука да помогнем . Хахахах.
11
16
 
28
 
! Отговори
BALGARIQ_NAD_SI4KO преди 12 години
И като се случи това, какво става? Във връзката има двама човека. Обаче недоволният е винаги един. Познайте кой (коя по-точно). Обаче вместо да отиде на разговор и да обясни на мъжа до нея какво точно я притеснява, тя предпочита да се прави на жертва и да отида да си го слага на някакъв вмирисан таван с колега-страхливец. А когато съпругът й я излови, тя да се оправдае с лошите отношения помежду тях, без обаче да може да си спомни и един конкретен пример за такова отношение. Ай сиктир оттук...
10
11
 
45
 
! Отговори
екс преди 12 години
Као чета коментарите и стигам до извода, че в БГ наистина има само *** и комплексирани ориенталци ...
9
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато свършат парите.
8
26
 
31
 
! Отговори
Томас преди 12 години
4Не може - тия феминистки статиии имат цел - разбиване на семейството и поощряване жената да си вири носа. Минат не минат два дни и хората биват заливани с някоя помия относно къде ги сърбяло жените, какво жените искали, как жените го искали и те си вирят ли вирят носа - и живеят сами, гледат деца сами, блъскат се с живота масово сами - оглеждат деца престъпниьи и се получава ужасната картина, чието цел са тези статии.
7
34
 
22
 
! Отговори
доволната преди 12 години
Аз обичам повече от 2-***, ако спра с единия, ще продължа с другия. Проблем няма. Статията ви е истинска, превъзходна и свръх актуална. Адмирации!
6
1
 
47
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Недей така бе оня ден писаха за мъжете , днес.бг не са мъже или жени , те са безполови амеби с основна функция да пишат мозъчни пръдни , за да може льохмани без работа и мазохисти да им разтягаме локуми в жълтия *** и така да генерираме кинти .
5
25
 
38
 
! Отговори
Ташунко преди 12 години
Когато спреш да и плащаш за обичта...
4
16
 
42
 
! Отговори
fck преди 12 години
добре бе може ли веднъж ей така веднъж да напишете статия за мъжете и примерно кво кара мъжете да престанат да обичат една жена.. ? що все жените та жените... ? Явно екипа на днес.бг са повече жени