10 неща, които винаги впечатляват жените

Прегледай списъка и се увери, че притежаваш поне половината!
Обновена: 23 яну 2012 11:07 | 22 яну 2012 14:23, Елка Василева
180
10 неща, които винаги впечатляват жените
Снимка: Reuters

Идва моментът на срещата. Изнервен си и още преди да си я видял, се потиш. Искаш да се представиш по най-добрия начин, защото тя наистина те интересува. Действай смело, а ето ти и няколко идеи как да се представиш по-най-добрия начин, защото жените се впечатляват от:

Мъж, който говори други езици

В свят като днешния говоренето на друг език освен родния не би трябвало да е преимущество, а задължително. Ако не си започнал да учиш езици още в по-ранна възраст, то очевидно няма да започнеш и сега. Дамите се борят за еманципация и искат да имат до себе си умни и интелигентни партньори с амбиция. Чуждият език не е 100% гаранция, че си гений и ще станеш милионер, но пък говори за желанието ти към развитие и адаптация. Английският е най-разпространеният език и не е чак толкова сложен, така че за следващата ви среща се постарай да научиш поне една песен, с която да можеш да я поздравиш или да й се обясниш в любов.

Мъж, който свири на някакъв инструмент

Един мъж винаги става по-екзотичен, ако владее китарата, барабаните, йониката. Музиката е изкуство, което гали ухото и има много привърженици. Като цяло схващането е, че мъжът трябва да е оправен и да се оправя с битови неща като сменяне на гума, на крушка и т.н. Свиренето на инструмент е нещо, което говори на жената, че ти си поет, романтик, а и тя започва да изпитва възхищение към теб, защото малко представителки на нежния пол владеят инструменти.

Мъж, който си поправя колата

Ровенето по колата е като въздуха за мъжете...така поне мислят жените. Ако ти не умееш да се справяш с автомобила си, то директно падаш сериозно в нейните очи. Какъв мъж е той тогава, пита се в недоумение тя. Разбирайки от механика поне малко, си създаваш един авторитет в женските очи, който е различен от мамините лигльовци, които не разбират от нищо.
Разбира се, има вариант да нямаш кола и това твърдение отпада автоматично...но вероятно и ти ще отпаднеш от класацията й!


Мъж, който танцува

Силният пол избягва да танцува. А когато си навън, дамата ти копнее да се разкърши на дансинга. Не е задължително да притежаваш страхотни умения, а е достатъчно само желание....най-малкото да й угодиш, което тя ще аплодира и ще те възнагради за него по-късно под завивките.

Мъж, който готви

Да, да, ще кажеш, това е женска работа. Дали? Едни от най-добрите готвачи в световен мащаб са мъже. А все по-често и в реномираните и скъпи ресторанти слагат зад печката господа вместо дами. Клишето – вечеря на свещи, може да се превърне в нещо много повече, ако сам се постараеш с менюто. Има хиляди книги и наръчници, има и интернет. Не казваме, че трябва да седиш всеки път с престилката. Нека е веднъж, но качествено.

Мъж, който спортува

И ето, че се връщаме към култа към тялото. Макар че дамите копнеят за чувствителен, отзивчив, романтичен и емоционален мъж, той трябва да бъде мъж. Така че ако играеш футбол (ръгби), бокс, баскетбол, бодибилдинг или друг по-мъжки спорт, то тя ще бъде щастлива. Не само я очаква мускулесто тяло, но и кален юнак, който ще бъде здрав и мъжествен.


Мъж, който да бъде „майстор"

Е, не точно майстор. Но мъжът трябва да може да се справя с елементарни битови проблеми. Да борави с бормашина, да смени резето или крушката....да залепи една плочка. Това е дори по-лесно от ровичкането по колата и не трябва да имаш проблеми.

Мъж, който има сериозни умения в спалнята

Много от недостатъците на мъжа могат лесно да се забравят в леглото. Добрият любовник е блян за жените. А ако сексът между вас е прекрасен, знаеш, че дори и да сгафиш в някоя от горните точни, можете да компенсираш много бързо и сигурно с тази. Това умение не се придобива с книжки, а с опит, така че постарай се да си го насъбрал преди да Я срещнеш!
 

Мъж, който е чист и спретнат

По дрехите посрещат...това е фразата, която не трябва да забравяш. Жената държи много на личната хигиена на мъжа. Това се дължи на факта, че тя самата се конти часове наред и го приема като лична обида, ако и ти не се стараеш да изглеждаш добре за нея. Стилът и поддържаният вид са сред основните показатели, по които дамата си избира мъж.


Мъж, който умее да разговаря

Да поддържаш разговор с жена, от която се интересуваш и която не познаваш добре, си е истинско умение. Дамите редовно проверяват дали следиш разговора и дали проявяваш интерес към него. Те говорят много и често задават въпроси, които за мъжете са „ненужни" и дори „тъпи". Ако я харесваш, покажи й го с думи, търпение и внимание. Изслушвай я внимателно и й отговаряй адекватно. Не забравяй и за комплиментите!

Още съвети прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
6
 
21
 
! Отговори
:) преди 12 години
Искрено се забавлявам с вас и вашите коментари. Благодаря ви!П.С. темата е повече от глупава! И да се обоснова, да не ми изтриете коментара: Всяко едно от изброените неща може да впечатли, може и да не.. Точно вятър приказки, все едно темата да беше - "покупка на кола 2ра употреба" - може да е добра сделка, ама може и да не е. общо взето вятър приказки... Хайде, лека и доходна...
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей,63 не говори така за всички.Ясно е че има някакви смешни новоизлюпени богаташки-държанки,които наистина се държат неадекватно,ама да ни слагаш под общ знаменател е нелепо..
55
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да се плюете се обичайте и уважавайте.Многоооооо сте прости.От хубавото никой не бяга.Но нямате акъл за пет стоитинки да знаете как да се държите с мъж или жена.Аз съм на 19 и нямам опит, но вие 40 годишни мъже и жени се засрамете от себе си и от отношението си един към друг.Лек ден, отивам да уча.
54
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен Жорко преди 12 години
Най-предпочитаните мъже са тези, които са най-вече Финансово Красиви. За другите качества все ще се намери някакъв бонус или добавка.
53
1
 
32
 
! Отговори
Един мъж... преди 12 години
Това не са неща, които се ценят от българските жени в 21 век. 90 % от Бг жените са непостоянни, днеска са на един акъл, утре на друг, мързи ги да работят, да има как цял ден по кафетата с цигара в уста... нито търсят, нито заслужават такова отношение. Затова, нека кажем ЕВАЛА на останалите 10%, заради които си заслужава да се надяваме и да бъдем добри - ИСТИНСКИ ЖЕНИ, не се отказвайте от идеалите си, който търси - намира (стига да знае какво търси...) Лек ден на всички :)
52
3
 
21
 
! Отговори
Един мъж... преди 12 години
Това не са неща, които се ценят от българските жени в 21 век. 90 % от Бг жените са непостоянни, днеска са на един акъл, утре на друг, мързи ги да работят, да има как цял ден по кафетата с цигара в уста... нито търсят, нито заслужават такова отношение. Затова, нека кажем ЕВАЛА на останалите 10%, заради които си заслужава да се надяваме и да бъдем добри - ИСТИНСКИ ЖЕНИ, не се отказвайте от идеалите си, който търси - намира (стига да знае какво търси...) Лек ден на всички :)
51
11
 
39
 
! Отговори
! преди 12 години
На няколко пъти ми прави впечатление в София как жени с мощни коли нервно свирят с клаксони в най- обикновени ситуации. Българските жени са прости, нагли, алчни и като капак - мързеливи.
50
6
 
27
 
! Отговори
5 реални преди 12 години
1. пари2. положение в обществото3. висок ръст4. впечатляващо "мъжко достойнство"5. да е достатъчно млад
49
9
 
20
 
! Отговори
Александра преди 12 години
Скъпи мъже, обидихте ли се от това ,което написах?Да виждам го...Няма по-жалка гледа от мъж ,правещ се на кавалер пред красива жена само ,за да я вкара в леглото ,а блъскайки и пререждайки пенсионерки в магазина например.Да бъдеш джентълмен си е изкуство ,вродено и възпитано у един мъж!Но никога не е късно да опитате!Дерзайте!
48
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За масовата българка тези неща не важат. Трябва само да имаш дебел портфейл, което позволява да си правиш каквото си поискаш с нея. А, нормалните мъже се ориентират към жени с нормални ценности, чужденки с други думи.
47
11
 
7
 
! Отговори
Дамян преди 12 години
Не бих обвинявал една жена ,ако се интересува от финансовото ми състояние.Все пак всички мъже сме еднакви ,само доходите ни се различават. :)
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ако сексът между вас е прекрасен, знаеш, че дори и да сгафиш в някоя от горните точни, можете да компенсираш много бързо и сигурно с тази. Това умение не се придобива с книжки, а с опит, така че постарай се да си го насъбрал преди да Я срещнеш!hmmm maj shte si tyrsq kak da me otraka. Ima li jelaeshti?
45
2
 
17
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Само една забележка. Не толкова парите впечатляват, колкото способностите на мъжа винаги да ги набавя в необходимите количества!
44
3
 
16
 
! Отговори
до МАРИЙКА преди 12 години
Маро, само пари не стига ......трябва и у**....
43
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма част от жените може да гледат парите ,но голяма част от мъжете гледат само външния вид.Каквото си постелиш, на това ще лежиш!
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато мъжете спрат да искат красавици и да гледат външния вид нещата може и да се променят.
41
17
 
42
 
! Отговори
МАРИЙКА преди 12 години
ЕТО 10-те неща, които най-много впечатляват жените от прастари времена и до ден днешен:1/ ПАРИ2/ ПАРИ3/ ПАРИ4/ ПАРИ5/ ПАРИ6/ ПАРИ7/ ПАРИ8/ ПАРИ9/ ПАРИ10/ ПАРИ
40
5
 
22
 
! Отговори
аз преди 12 години
Номер 11 : За една жена срещнала правилния мъж , няма значение цвета на бентлито му
39
3
 
6
 
! Отговори
Хачерчето преди 12 години
Ако ли не можеш да се оправиш с компа си, ами като балък прахсваш семейното богатство за Уиндоуси и Офиси какъв мъж си бе, ееей...
38
8
 
6
 
! Отговори
сиса преди 12 години
Я виж ти много точно написано.Браво!!!!