9 грешки, които дамите правят на първа среща

Как да ги избегнете?
6 фев 2012 15:21,
57
9 грешки, които дамите правят на първа среща
Снимка: sxc.hu

Ще ходите на първа среща, може да излезе нещо много хубаво от това, но може и да приключи скорострелно, без дори да сте разбрали защо. Няма правило какво точно да правите и как да се държите, за да се харесате, но пък има определени действия и думи, които задължително трябва да бъдат пропуснати в началото.

1. Погрешно облекло

Ако ще ходите на баскетболен мач, може да си оставите токчетата вкъщи. Пикник в парка също не е вариант да сложите ултракъсата си пола с цепка, заради която няма да може да седнете на старателно подбраното от него одеало.

Съвет: За да не изпадате в неловко положение, се постарайте да научите къде ще ходите на първата си среща. Така ще подберете най-подходящия тоалет, с който ще се чувствате удобно и неотразима.

2. Разкази за бившия

Жените са емоционални, те пазят много спомени от последната си връзка, които са като тяхна сянка. Често на първа среща неволно започват сравненията, и то на глас. Коментари от сорта на: „Да, с бившия ми го правехме същото", „Да, бях там преди време с последното ми гадже, беше много хубаво", „И бившият ми мислеше така"...са индикации, че вие още сте в плен на последната си любов и човекът срещу вас просто си губи времето.

Съвет: Помислете си за теми на разговор, преди да започне срещата. Не оставяйте спонтанните ви мисли да излизат на глас и така ще се застраховате от неволното замесване на бившия в настоящата среща.

3. Прекалено много алкохол

На първа среща обикновено и двамата сте нервни. Ако сте излезли на вечеря или на бар, алкохолът неусетно се превръща във ваш пръв приятел... или просто така си мислите. Той става ваш враг, защото езикът ви се развързва и може да кажете неща, за които после ще съжалявате. Освен това пияната жена създава доста погрешно впечатление у човека отсреща.

Съвет: Пийте леки напитки и хапнете нещо преди това. Пийте на малки глътки, ако се налага често да си казвате „Наздраве". Ако се чувствате прекалено некомфортно и изнервена, си измислете учтиво оправдание и се приберете. Очевидно това не е моментът, ще имате и друга възможност, ако си изиграете правилно картите.

4. Повече от лесна

Една от причините да внимавате с алкохола е, защото той освобождава съзнанието и сваля задръжките. Вероятността да се озовете още първата вечер в леглото му е голяма, а той ще се опита да ви придума. Само че знаете, че лесните неща не са интересни. Не бъдете лесна. Нека поне ви опознае малко след няколко срещи и тогава му покажете, че се поддавате на неустоимия му чар.

Съвет: Колкото и да го желаете, го оставете да ви изпрати до дома. Целунете го страстно за довиждане, но после се приберете. Ако той наистина ви харесва, със сигурност ще се върне за още!

5. Приказки без край

Разговорите на първа среща винаги са ентусиазирани и интересни. Не забравяйте, че водите диалог, а не монолог. Там сте, за да се опознаете. Ако не спирате да говорите за себе си, няма да разберете нищо за него, а накрая ще си тръгне с главобол.

Съвет: Когато той ви попита нещо, отговорете му, а след това вие задайте въпрос. Редувайте се. Ако не ви идва нищо наум, просто му направете някакъв комплимент.

Вижте останалите грешки и съвети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ай-байБраво !
24
1
 
17
 
! Отговори
ай-бай преди 12 години
Не си спомням някой да ми е плащал сметката.Просто не разрешавам! Много мъже са с развихрена фантазия и мислят,че в последствие жената им е длъжна.Това не допускам.Унизително е някой да си мисли за секс финал от едно кафе или питие.Ако жената има гордост и достойнство не би го допуснала.Нима ние,жените ,изглеждаме толкова лесно достъпни ? Ооо,не ,господа,лъжете се !
23
1
 
13
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Като ти чета комплексарският коментар съм сигурна, че си мъж. Много правилно прави жената! За пореден път се ужасявам от това какви комплексари сте българските мъже! Или си мислите, че като платите едно кафе и една вечеря жената ви е длъжна същата вечер да си плати като спи с вас или нямате 2 лв. да я черпите една количка и за това всичките жени ви се виждат к*рви, защото никоя не би се хванала с озлобен *** като Вас! Това да правиш секс на първа среща си е избор на жената, ако тя прецени и ако се чувства привлечена от този мъж може да го направи ама да ляга с него, понеже той се бръкнал 20 лв. за една вечеря и да я гледа нагло, че един вид я купува по този начин ами няма да стане. Като иска к*рва да ходи на околовръстното за 20 лв. пълна програма ще му изнесат само дето не се знае от колко време не се е къпала труженичката на любовта и колко болести има! За това не се сърдете, когато една уважаваща се жена не ви пусне! Научете се да бъдете кавалери и джентълмени, а не озлобени Бай ***! Дори и да нямате пари с жестове и чар може да накарате една жена да ви моли да бъде с Вас. Не е толкова трудно, но разбира се, че е най-лесно да се плюе и да наричате всички жени к*рви!
22
1
 
3
 
! Отговори
до- Редакторка днес. преди 12 години
до N_25 : Скъпа ама ти си си *** от класа Бе ! Незнам дали го осъзнаваш ,но правиш отвратително впечатление за себеси и съм сигурен ,че всеки изчел коментара ти задължително ти е теглил една *утка майна.Поне вече е ясно защо има толкова ку*венски статии в тая медия "днесбг".
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук никой ли не прави разлика между първа среща защото искам секс и първа среща, защото искам теб /заради самия теб/? Има разлика приятели, огромна разлика в тоя тип първи срещи!
20
9
 
46
 
! Отговори
Трак преди 12 години
тези съвети са безполезни за 93 % от българските жени,защото те си падат по чалга, алкохол със съмнително качество и групов секс с непознати мачовци =)
19
14
 
31
 
! Отговори
2 прости правила преди 12 години
1. дръж се естествено2. не му пърди на х.я
18
9
 
22
 
! Отговори
До 24 преди 12 години
Имала си късмет да не попаднеш на някой които няма да те пусне да се отидеш преди да ти разцепи устата и з....а ... След толкова плащане.... :)
17
2
 
44
 
! Отговори
до редакторка днес.б преди 12 години
Мале че си куха лейка! То заради такива, като теб мъжете се гаврят с жените после. Държанието ти показва, че си бедна, гладна и от нислите слоеве на обществото.Една уважаваща себе си дама никога няма да постъпи така.
16
6
 
4
 
! Отговори
до Цецо преди 12 години
ами да, нали и тебе така са те учили - показват ти стотачката и т.н., научил си от собствен опит без съмнение
15
2
 
24
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
до Жена с интернет - струва ми се че сме един за друг ...
14
17
 
15
 
! Отговори
да бе да преди 12 години
Глупости, 8 е някъв мъж, който се прави. Всеки знае, че у нас мъжете са супер скръндзи и не се притесняват само когато ги черпиш. Това, което тази или по-скоро този пише са пълни лъжи
13
6
 
32
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Ти какво, да не се уговаряш предварително по интернет кой да плати сметката? Впрочем, това да излизаш с някого заради парите му и скъпата почерпка, си е форма на проституция...Чист селски тарикатлък от страна на дамата! Чрстно казано такива като теб ги разкарвам с шутове, щом ги усетя!
12
7
 
26
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Ето защо правило номер 1 на първа среща за мъжа е - никога не плащайте сметката на дамата. За 2, 3, 4 среща то се видоизменя на никога не плашайте цялата сметка. Може да я почерпите, но гледайте да е макисмум едно-две питиета. Е, ако сте червиви от пари - правете каквото ви скимне ....
11
4
 
9
 
! Отговори
do 8 преди 12 години
Patka.
10
8
 
19
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
за такова поведение ако е реално това което пишеш. Изнасилването не би трябвало да се смята за престъпление , в случая... ;)
9
5
 
1
 
! Отговори
desparate преди 12 години
have no internet and no clue. no first dates for me :((((
8
8
 
10
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
До 8 провокативната *** или ***: И като се събуди десния крак в левия джжоб на пижамата ;)
7
17
 
23
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Смотана ***! Гледай някой път да попаднеш на мене, като си уредиш интернет среща, ще ти разкажа играта! Накрая и сметката ще ми платиш, и задникът ще те боли!
6
2
 
18
 
! Отговори
жена без интернет??? преди 12 години
начи това да ходиш на много първи срещи е оригинално, но не съвсем