10-те задачи, които НЕ трябва да изпълним през годината!

Но нали правилата са създадени, за да бъдат нарушавани
16 фев 2012 16:00,
22
10-те задачи, които НЕ трябва да изпълним през годината!
Снимка: sxc.hu

В началото на всяка година много от нас си правят мотивационен списък от задачки (може и да не са на хартиен носител), които на всяка цена трябва да изпълним в гонене на щастието и удовлетворението. Но нали правилата са създадени, за да бъдат нарушавани, особено пък тези, които си ги спускаме сами. Ето ви 10 неща от евентуалния списък, които най-добре да забравите или поне да оставите за догодина.

1. Да напуснем скучната работа

Да приемем действителността – криза е! Най-добре да стиснем зъби, да навием часовника за поредния работен ден, а за разнообразие от рутината да се запишем на някакъв курс за самоусъвършенстване или да си намерим интересно хоби, които да направят ежедневието ни по-вълнуващо.

2. Да отслабнем с 10 килограма

Нека си признаем истината – свалянето и на два килограма си е изпитание, та десет ли? Пък и като се поогледаме, има достатъчно горещи звезди като Бионсе, Скарлет Йохансон и Адел, които са доказателство, че кльощавите жени излизат от мода!

3. Да си върнем бившия

Че защо да го правим? Щом е бивш - да си остане в миналото! Време ни е да погледнем в бъдещето, където със сигурност ни очаква среща с някой по-готин, по-свестен и по-любящ индивид.

4. Да изкупим магазините

Прекрасна мечта, но реалността е следната - няма начин да притежаваме всичко хубаво и модерно, което видим из бутиците. Дори да сме запалени последователи на модата и да обожаваме шопинга, малко от нас имат финансовата възможност да подменят гардероба си всеки сезон. Остава ни само едно – ставаме фенове на по-достъпната мода.

5. Да зарежем досадното гадже

Преди да го зарежем, а после да съжаляваме горчиво, по-добре да му дадем още един шанс. Със сигурност той си има своите качества, които в началото са ни спечелили. Да ги преоткрием!

6. Да утроим приятелите си във Facebook

Нали знаете, че не тези от мрежата са истинските ни приятели, а онези, с които си прекарваме свободното време, с които се забавляваме в една компания и които ще ни прегърнат, когато имаме проблем. По-добре да наваксаме време с тях, вместо да трупаме виртуални „приятели".

Прочетете останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ненужницели2012 г
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някои от съветите са доста глупави. Например да стиснем зъби и да продължим да работим при положение, че отдавна работата се е превърнала в кошмар. И това за какво? За да си досъсипем нервите ли? По-добре да се стегнем и да си дадем реална представа с какво искаме да се занимаваме и после да действаме. Колкото до това да си върнем старо гадже, е тук съм съгласна. Не се е получило веднъж, най-вероятно и този пък няма да стане, най-много да се депресираме. Но за кг не съм съгласна.
19
0
 
17
 
! Отговори
Кольо преди 12 години
Отвратителна статия! Посланието е - мързи ме да правя каквото и да е и ще продължа да си вегетирам, и понеже леко ме гложди, си търся извинение! Спазвайки "съветите" от тази статия човек може да е само по-нещастен. Не поддържам другата крайност, но идеите в тази статия са отвратително пораженчески! Човек трябва да се стреми към по-добро, колкото и да е малко! Не трябва да се убивт мечтите!
18
1
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
К'ъв хляб? То пари за ракия няма, ти хляб...
17
5
 
5
 
! Отговори
Че преди 12 години
Единствената която трябва обаче да свършим е да се отървем от ГЕРБ.
16
1
 
2
 
! Отговори
anti преди 12 години
за какво по дяволите ви е напердашиан? тя стана известна с добре оформен пърдел и дълбока ***, няма нищо друго, просто една к**вентия
15
0
 
9
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
и най важната да спестим малко данъци......за да има за хляб
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре де, кой ми цъкна минус на номер 13? номер 2 си е намерил нова, по-готина работа, как да не му завиди човек?
13
0
 
16
 
! Отговори
ddt преди 12 години
Това ,като че ли ,го е писала Петя Дикова......
12
0
 
15
 
! Отговори
Димов преди 12 години
Кардашиян не са я написали, за да ни е гадно и да не можем да го преместим с най-голям кеф, но на пук на тях и както каза Номер 1, местим, а да и не ги прочетох глупостите и нарочно не отидох в другия сайт, много по интересни сме си ние в коментарите!
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 2, ти си моя герой!
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ибъсииии....или новините на сайта се базират на някаква различна математика, или и аз не съм се научил(подобно на номер 5) да броя до 10...
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната статия, писана от глупави личности с таргет група - още по-глупави личности! Скучна работа, 10 кила, фейсбука- това ли си пожелават хората??? Не си ли пожелават още да са здрави, да се оправи някои близък? Понякога дори и Бойко е прав за лошия материал...
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе напрегнете се за нещо повече! Баси малоумната статия! А и вярно - Кардашиян и на мен ми се губи нещо тук... :)))
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо не са споменали и Искрето Фидосова?
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Божичко, какви съвети: по-голямата част от тях казват, че е по-добре да си останем нещастни и потиснати... Какво примиренчество само - да се наведем, да си останем наведени... Малодушие, издигнато в култ.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само с 1 и 5 не съм съгласен.Животът няма смисъл ако все търпим и правим компромиси, пък и ако го правим в тази сфера, тогава никой няма и да има стимул да ни предлага нещо по-добро, щом и това ни устройва.А за 5 е ясно. Гадже=яко компромиси и заробване. Пък ако има и дете, тогава вече наистина и в работата няма мърдане (Но светът и без това е пренаселен, пък и защо трябва да докарваме на бял свят още някой, който да се мъчи в днешната идиотска и все по-влошаваща се реалност?).
4
1
 
15
 
! Отговори
Buralafte преди 12 години
еееее значи, така и не се научих да броя до 10....
3
1
 
28
 
! Отговори
дд преди 12 години
това е статия с цел да посетиш тялото, а не да ти каже нещо изключително важно :)
2
2
 
65
 
! Отговори
напуснал преди 12 години
Аз пък си смених работата. Напуснах старата и досадна и сега съм на нова, по - добра :)
1
5
 
29
 
! Отговори
dd преди 12 години
местя го с кеф за тази статия...+ това мисля, че при останалите цоцолани, които сте споменали е можело да сложите и кардашиянката...