Подготовка за лудото ергенско парти

Предстои ви сватба и искате да си "поживеете" като за последно?
Обновена: 21 май 2012 14:51 | 18 май 2012 15:11,
22
Подготовка за лудото ергенско парти
Снимка: Reuters

Ергенското парти е един от най-важните моменти в живота на всеки мъж. Преди да надене брачните окови, той е готов да си поживее като за последно. Ако сте гледали вече филма „Последният ергенски запой", може би се досещате какво може да роди мъжкият ум в тази свята за него вечер.

У нас често ергенските партита се развиват по тривиалната схема: запой, стриптийзьорки, запой и у дома. После следва няколкодневен махмурлук, а спомените не са по-различни от обикновена вечер по мъжки.

В някои случаи бъдещите младоженци дори канят половинките си на техните ергенски партита, защото са или прекалено влюбени, или пък жените им ги държат под чехъл и искат да си спестят сцени на ревност и скандали преди сватбата. Все пак после имат цял живот заедно, за да се карат.

Ако вече сте задали важния въпрос на обекта на вашите чувства и съвсем скоро ще сложите халка на пръста си, спазете традицията и си направете едно лудо ергенско парти. Под лудо не разбирайте – с убийства, безсъзнание или пътешествие до джунглата.

А ето и какво може да ви помогне при организирането и замисъла на това паметно мъжко събитие.

Твърдо НЕ:

1.Не канете годеницата си или някой от семейството ѝ

Едва ли тук се изискват подробни пояснения. Едва ли искате да бъдете наклеветен от брат ѝ или баща ѝ точно преди сватбата и те подробно да обяснят на половинката ви как сте си наврели главата в гърдите на стриптийзьорката или как сте близали сол от пъпа ѝ за поредната текила.

Просто дръжте членовете на семейството ѝ далече през тази нощ. Не им давайте причина да ви изнудват по-късно или да ви карат да се съобразявате с тях заради нещо, което са видели и не трябва да казват на булката.

2.Не очаквайте да получите пари на партито

Не си мислете, че приятелите ви ще събират пари за вас и особено за стриптийзьорките. Те може да поръчат няколко, но след това, ако искате екстра танци, ще трябва да извадите банкнотите от джоба си. Пиенето също е за ваша сметка – поне по български е така.

Съвет: Не оставяйте равносметката за последния момент. Заделете си от по-рано една сума, за да не се притеснявате излишно в самия ден и да изпълните всичките си щури идеи.

3. Не си правете групови татуировки

Странно, но факт. Когато някой реши да прави лудории, винаги счита, че татуировките са сред тях (особено ако още си няма). Пиянството не е причина да се нашариш, сватбата - също. Избийте си от главата идеята да доказвате верността си към приятелите си с общи татуси. Ако до момента не сте го направили, няколко дни преди сватбата, и то на пияно, едва ли има тежест на истинска клетва за вечно членство във вашето мъжко „братство".

Вижте какво още не трябва да правите и какво е хубаво да имате предвид в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Brothers in Arms преди 11 години
"дори се просълзяваха"Хахаха, трогателно е било, и сигурно колкото повече са пиели, толкова повече са се прегръщали и просълзявали, завалиите. Викаш на другия ден тръгват на война и не се знае кой кога...тц тц тц
17
1
 
6
 
! Отговори
leksa преди 11 години
Преди 2 седмици попаднах случайно на ергенско парти в Rock n Rolla в София :Д момчетата си бяха извикали 2 стриптиизиорки наистина мн готини мадами,пиеха танцуваха и пееха лбимите си песни,прегръщаха се и дори се просълзяваха,беше хубаво и наистина запомнящо се :)
16
4
 
19
 
! Отговори
М.У. преди 11 години
Аз не мога да разберя ква е тая простотия с ергенските партите, та чак да изтръпвате и бла бла, все едно някой на сила ви е накарал да се жените, та после да се чувствате затворници и това да ви е последния ден на "свобода" ...Кат искате да сте толкоз свободни не се женете и си хойкайте по кръчмите до като се наакате от пиене и к*рволяци
15
1
 
19
 
! Отговори
Факер преди 11 години
Партита трябва да се правят при развод, че си се отървал а не преди женитба......
14
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еййй, само простотии, аз като се жених не съм гледал американски ***.и и за подобни простотии не бяхме чували!
13
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направете си моминското/ергенското парти такова, че като се сетите за него да изтръпвате! Това е последният момент, в който сте свободни! P.S. Не говоря за изневери.
12
6
 
38
 
! Отговори
Точка Пета преди 11 години
*** американизми! Всичките им *** филми предстваят сватбата като край на всички световни проблеми, а истината е, че те с нея започват. Ергенско парти, ако си бил неодобрен монах или неподстригана калугерка. Нормалните хора нямат нужда от подобни осирания.
11
2
 
6
 
! Отговори
име преди 11 години
хубава снимича
10
1
 
10
 
! Отговори
знам преди 11 години
то оставаше да поканя годеницата...или майка й...или баба й:)))
9
2
 
16
 
! Отговори
Maks преди 11 години
Събуди се, българино! В противен случай ще изчезнеш безславно ...и то сравнително скоро :( НАУЧИ СЕ ЗАДРУЖНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОТСТОЯВАШ ПРАВДАТА!
8
1
 
37
 
! Отговори
Maks преди 11 години
Поредната натрапена глупост. Ей ... как няма да вземем нещо умно от другите народи , а все простотии и лошите неща взимаме ! Не само че ги взимаме ами ги правим още по-лоши от колкото сме ги видели.
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко са ни простотиите български, та дайте сега да вземаме и чуждите.
6
13
 
13
 
! Отговори
друга жена преди 11 години
ние пък си спретнахме моминско парти със стриптизьор а мъжете ходиха на плейбой. дали ще изневеряваш е въпрос на лично усещане.тва че е облизал някоя цица -голяма работа , и аз хващах мъжки дупета.всичко с граници и няма проблем
5
1
 
14
 
! Отговори
:D преди 11 години
чудили са се какъв текст да напишат около снимката
4
3
 
33
 
! Отговори
жена преди 11 години
Той един мой познат,си напрви такова парти и бъдещата му го изхвърли
3
0
 
47
 
! Отговори
of преди 11 години
Като мъж не мога да разбера израза "Ергенското парти е един от най-важните моменти в живота на всеки мъж" какво толкова е важно да се напиеш един път с приятели, защото това е нормално, по въпроса със стриптизьорки и т.н. изживявания, който е любител брачният живот не би го спрял с нищо да се лиши от каквото и да било.....поредната модерна западна простотия.
2
1
 
9
 
! Отговори
от 1 преди 11 години
Аааа,сменихте я браво!
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката ви кърти