Най-идиотските причини за развод

Освен тривиални, причините могат да бъдат и доста странни
Обновена: 16 юни 2012 19:27 | 16 юни 2012 19:15,
27
Най-идиотските причини за развод
Снимка: outnow.ch

Хората все по-рядко застават пред олтара, а пък двойките, които стоят от двете страни на скамейката в съда – се множат. В днешно време не е необходимо да имаш сериозна причина, за да се разведеш. Дори простото „непреодолими различния" минава безпроблемно пред органите на реда и те разтрогват брака... поне в Холивуд.

Като цяло причините за преустановяване на семейния съвместен живот са тривиални, но има и някои, които могат да предизвикат сериозна почуда, особено, ако двойката има дълъг съвместен живот.

1. Прекалено голям чистник

Преди три години германка пожелала да се разведе със съпруга си, защото не можела да понася да го гледа повече как чисти къщата. Той бил обсебен от темата за чистотата и бил готов на всичко, за да поддържа изрядна и полустерилна обстановка. Един ден човекът дори разрушил стена и я построил наново, защото не можел да махне петно от нея. Това провокирало съпругата му да се изстреля в съда и да подаде молба за развод.

2. Прякорът „Гуантанамо"

Жена от Саудитска Арабия звъннала на съпруга си, но се оказало, че той е забравил телефона си у дома. Тя едва не получила шок, когато на екрана на мобилния апарат се изписал над номера ѝ „Гуантанамо" - което е името на американски затвор в Куба. Арабката побесняла, че мъжът ѝ я е записал в указателя с това име и поискала развод.

3. Разкрита изневяра с помощта на говорящ папагал

Действието се развива в Китай, а главен герой е един говорящ папагал. След като се прибира от пътуване китайка чува птицата си да повтаря думички и фрази като „бъди търпелива", „развод" и „обичам те", които пернатият ѝ любимец е запомнил от телефонни разговори на неверния съпруг с неговата любовница.

Изневярата не е странна причина, а по-скоро, че жената поисква разтрогване на брака на базата на приказките на една птица.

4. Прекалено много торта

Отново в Китай, само че този път мъж, иска да разтрогне брака си, заради странна причина. Той е бил тъпчен с торта непрекъснато от жена си, която си приготвяла сладкото изкушение след всяко ястие. Мъжът толкова се отвратил от тортите, че дори самата дума го побърквала.

Не се споменава защо той просто не е отказвал да ги яде, ами вместо това, се е стигнало чак до развод.

5. Развод, защото мъжът иска да види лицето на съпругата си

Това вероятно е най-нелепата причина за развод, която дори дълбоко вярващите мюсюлмани не биха възприели нормално. В Саудитска Арабия мъж пожелал да види лицето на съпругата си и дори отместил воала от лицето ѝ. Тя хукнала да бяга, а той след нея. В крайна сметка успял да я върне у дома, но трябвало да обещае, че никога повече няма да прави повторен опит.

Очевидно жената е възпитана в доста строг морал и традиции в малко общество с остарели виждания, според които жената трябва да стои покрита до земята дори и пред съпруга и децата си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: страннопричиниразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
0
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Жена ми пък до момента не ми е искала развод! Въпреки, че знае за компаньонките които ми гостуват! Това означава ли, че ме обича или напротив?!
20
0
 
13
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
Ти ходил ли си в Германия,че говориш как живеели, като ***?Ако те са като ***,то ние живеем ,като амеби!
19
17
 
1
 
! Отговори
dsds преди 11 години
Нека ти кажа, че съм мъртъв?Баща ми ме уби с кухненски нож през 2001 година.Ако не публикувате това на 10 други страници или групи в следващите 15 минути, аз щесе поява тази вечер до леглото си с кухненски нож, който ме уби, и аз... ... ще те убия.Няма значение на колко години сте - аз ще те убия.Това е до вас, ако публикувате това отново или не, но това не е лъжа. Това е наистина!Сега копирайте това и го поставете върху стените на 10 други странициили групи.Вашето време е пуснато. Това
18
0
 
17
 
! Отговори
Уга-Буга преди 11 години
Моля не превеждайте глупави статии, писани от *** американци, които си милят че светът е техен. Това няма нищо общо с реалността.
17
2
 
8
 
! Отговори
възможно е преди 11 години
Тази... с маниака на тема чистота я разбирам
16
0
 
19
 
! Отговори
Някой си преди 11 години
Само след като прочетох първия случай, разбрах че всички останали са глупост и измислица. Който ги е писал, вероятно не познава особеностите на са културата в Саудитска Арабия и че там се управлява от Шириата. Тоест един мъж може да има 4 жени и само той може да се развежда с тях. Жената там няма право дори да шофира, а вие ми пишете, че искала развод. Глупости!!!! Отидете и се образовайте малко по антропология и история.
15
3
 
21
 
! Отговори
aрабка:) преди 11 години
И аз бих се развела, ако мъжът ми ме смята за затвор! Начаса го освобождавам!А тая, дето не дава на мъжа й да я види, сигурно е доста грозна:) Имаше такава приказка...Доста перверзно, всеки случай! Егати религията. А може ли да я пипа? Въобще, защо се жени? Ортодоксалните евреи ползват дупка в чаршафа, за да консумират брака си...И това ако не е извратено.....
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де,ама ако му е забранено да и види лицето как разбира за коя се жени?Нещо не става ясно.Кво отива при техните вика "Имате ли дъщеря за женене?" и те му викат "Ми имаме" и му пращат една дето е отгоре до долу със дрехи и грам не се вижда от нея.И той я взема и си живеят.Момче ли е, момиче ли е, на 8 години ли е на 88 ли е? Чак след свадбата ли разбира жениха?Те сигурно затова си пребиват редовно жените щото се чувстват излъгани и може би са дали някакви пари на родителите на жената.
13
2
 
24
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Трудно ми е да го повярвам, преди седмица се върнах от немско и най - малко за чиста раса може да се говори ... пълно с албанци, турци, ***, пакистанци и индийци. Момчето с мустака ако беше жив щесе да откачи...
12
13
 
18
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Хахах Германците като цяло са прасета, нищо общо с хигиена нямат, но както и да е.Човека е бил обсебен, предполагам е изнервил жена си, но пък и тя, кифлата не стига, че не чисти тя ами и с претенции, не стига ,че човека подържа високо ниво на хигиена.
11
3
 
42
 
! Отговори
Хейтър преди 11 години
Дааа, германците са хигиенисти. Обичат всичко да е чисто - дрехите, къщата..расата..
10
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Германката глупава излязла. Нейният е като моят германец, хигиенист до побъркване. То не е подредба на хладилник, на съдомиялна, на дрехи. Миене на прозорци,бани.... Но моето решение беше като са му такива изискванията да наеме прислужница!И той нае!Сега ги уволнява през месец, но поне циркът не е на моята глава.
9
1
 
34
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
Статията е безсмислена, човек ако иска да се разведе винаги може да измисли от *** по-*** причини, това всеки го знае
8
12
 
8
 
! Отговори
Pesho Srebarnia преди 11 години
Edna jena ne ya li ragash kato lubovniza deto ima dupka ,shte ya raga komshiata i shte iska razvod .Korav *** i orane na nivata tova mu e maikata.
7
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5та причина ме разби тотално , за сетен път се доказва че мюслемите не са хора а някакви животни. Раждат се *** и живеят като такива.
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уау, разрушил стена за едно петно? Този не е чувал за пребоядисване. lolz
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"тъпчен с торта" - пише се "тъпкан"
4
2
 
8
 
! Отговори
Гек преди 11 години
Тя германката поискала развод, защото съпругът и бил прекалено идеален.Красив, възпитан, добре облечен, с добра работа и доходи, гледал децата и домакинската работа, не кръшкал..... Пълна скука и никакъв повод за кавга.Съдът /германския/ се съгласил напълно с мотивите и.
3
3
 
30
 
! Отговори
Do 3 преди 11 години
е, другият път гледай да имаш балдъза, та да не се налага да посягаш на тъщата
2
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мене жената ме остави за дреболии, само понеже ебях тъщата....