Всяка десета жена послъгва... за бройката в кревата

Мъжете обаче "спестяват истината" по-честичко от дамите
20 юни 2012 20:30,
156
Всяка десета жена послъгва... за бройката в кревата
Партньорите часто лъжат, за да спестят скандала. Снимка: Reuters

Всяка десета жена във Великобритания лъже за бройката на мъжете, с които е спала пред новия си партньор, показват последните проучвания.

Изследването на Острова показва още, че младите жени са двойно по-склонни да понамаляват бройката на сексуалните си партньори, отколкото улегналите дами.

Проучването показва и друга "пестеливост" на жените с цифрите – те крият доста старателно сумата, която харчат за дрехи. 26% не биха споделили колко пари остават в моловете.

20 на сто пък признават, че лъжат за теглото си, докато едва 6% свалят няколко годинки от възрастта си.

Проучването показва, че все пак мъжете са по-големите лъжци. Те "спестяват истината" средно по 650 пъти годишно, докато дамите – 537.

Най-често срещаните лъжи са свързани с причините за закъсненията им или преструвките, че са се прибрали по-рано, отколкото в действителност.

20% от мъжете признават, че лъжат за количеството алкохол, което са изпили.

Един на всеки петима лъже, за да си спести драмата с крясъци, а други – защото се чувстват като на разпит от семейството и близките си.

Проучването посочва още, че британците лъжат за най-разнообразни неща, а най-често жертва на скриването на истината стават най-близките им хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: лъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
jenite poslagvat 'nagolu" a majete zavishavat "broikata" :)))
52
9
 
14
 
! Отговори
ll преди 11 години
От 1972 година до сега съм срещнал само една жена, която не го лапаше. Смътно си спомням, че не повече от десетина са отказвали да гълтат. Напоследък даже не се запознават, лапат един вид анонимно. Даже някои е възможно да са девствени. Така че, може и да не лъжат следващия и проучването да е вярно.
51
2
 
18
 
! Отговори
Левата ръчичка преди 11 години
Куцо, кьораво, сакато, бройката е злато!
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Томасе,ти си болен тип,вечно девствен ще си останеш но все пак ти си си го избрал.И да не ръкоблудстваш таза вечер щото е грях хахаха.
49
1
 
13
 
! Отговори
Аз пък не послъгвам преди 11 години
и си казвам не много точно бройката защото вече не ги помня
48
7
 
3
 
! Отговори
Томас преди 11 години
60Прочетох малко от въпросната книга - видях лъжи - спрях да чета.
47
1
 
6
 
! Отговори
до #16 преди 11 години
прибави към бройката по една 0
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе как не сложихте под статията "Повече научете в Az-jenata.bg"???Излагате се...
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
У нас най-много лъжат политиците - живели сме добре!
44
1
 
8
 
! Отговори
М преди 11 години
Новина, достойна за главна и редом до тази за протеста в защита на горите! Поздравления за професионализма, господа "редактори"!!!
43
8
 
4
 
! Отговори
Томас преди 11 години
58Оттървала - да е мислила преди това. Не, подло е това, което много жени правят - мислейки си, че могат да скрият - при положение колко болести има масово днес. Блудницата е признала и е получила прошка. За онази жена аз просто щях да съм й поредния - за това предпочетох да не съм. 59Не ми трябват нито блудници нито *** :)
42
4
 
7
 
! Отговори
до Томас преди 11 години
Не ги вземай толкова навътре нещата, че иначе ще я караме на ***
41
10
 
5
 
! Отговори
Томас преди 11 години
55Чел съм повече книги отколкото ти си виждала - просто не си падам по разни съвременни бози - като шифъра на леонардо и други такива бълвочи. Ако човек иска да чете за Бог и връзката на хората с Него - Библията е най-добрата книга.
40
10
 
11
 
! Отговори
Томас преди 11 години
55Мария Магдалена беше признала греха си - ако си спомняш. А някои жени не искат да признаят - това е разликата. А Библията никога не е била в миналото - винаги е била актуална дори за съвременните учени - не спират да я изследват и да се удивляват на потвържденията, които намират за писаното в нея. Можеш да видиш за "математиката в Библията на Иван Панин" и Питър Стоунър, или за десетте напасти и содом и гомор - неща отдавна известни на науката.
39
11
 
11
 
! Отговори
Томас преди 11 години
51С вяра в Бог и живот, както Той иска от хората - една двойка може да изкара 50-60 години заедно - както често изкарваха нашите баби и дядовци - но това някакси се избягва да се споменава - популяризира се разврат, което не е чудно. Но истината винаги си е истина.
38
11
 
6
 
! Отговори
Томас преди 11 години
51Вярата в теб не те топли. Девствеността има много общо с вярата, но и няколко мъже да са били с тази жена е по-добре от двуцифрена бройка - гнусно си е все пак - освен, че е грях. Не е нужно да ми търсиш жена - нито са ми нужни разни книги - Библията го казва най-добре.
37
12
 
5
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Евреи 13:4Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.1 Коринтяни 7:2Но, за да се избягват блудодеянията, нека всеки мъж има своя си жена, и всяка жена да има свой мъж.Ето за това е важно, кой какво прави - и колкото и извратеното общество да се опитва да наложи обратното за нормално - няма да успее.
36
4
 
2
 
! Отговори
dj преди 11 години
Eдин плацебо трип за малко настроение от Papa Roach- She LOves Me Not :) аааааа....
35
9
 
6
 
! Отговори
Томас преди 11 години
44Мадам неидеална - ако хората са вярващи - да са девствени е най-хубавото нещо, което могат да направят. На хората завладени от вавилон това една ли може да им стане ясно лесно.
34
6
 
17
 
! Отговори
Хай преди 11 години
Умен мъж (както и жена) не задава такива въпроси.