Всяка десета жена послъгва... за бройката в кревата

Мъжете обаче "спестяват истината" по-честичко от дамите
20 юни 2012 20:30,
156
Всяка десета жена послъгва... за бройката в кревата
Партньорите часто лъжат, за да спестят скандала. Снимка: Reuters

Всяка десета жена във Великобритания лъже за бройката на мъжете, с които е спала пред новия си партньор, показват последните проучвания.

Изследването на Острова показва още, че младите жени са двойно по-склонни да понамаляват бройката на сексуалните си партньори, отколкото улегналите дами.

Проучването показва и друга "пестеливост" на жените с цифрите – те крият доста старателно сумата, която харчат за дрехи. 26% не биха споделили колко пари остават в моловете.

20 на сто пък признават, че лъжат за теглото си, докато едва 6% свалят няколко годинки от възрастта си.

Проучването показва, че все пак мъжете са по-големите лъжци. Те "спестяват истината" средно по 650 пъти годишно, докато дамите – 537.

Най-често срещаните лъжи са свързани с причините за закъсненията им или преструвките, че са се прибрали по-рано, отколкото в действителност.

20% от мъжете признават, че лъжат за количеството алкохол, което са изпили.

Един на всеки петима лъже, за да си спести драмата с крясъци, а други – защото се чувстват като на разпит от семейството и близките си.

Проучването посочва още, че британците лъжат за най-разнообразни неща, а най-често жертва на скриването на истината стават най-близките им хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: лъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
4
 
! Отговори
до 115 преди 11 години
Извинявай, че се намесвам, но това: "Явно не съм стока за да правят така." направо ме отнесе! И понеже е много типично искам само да ти кажа: Как си направи извода, че ти не си стока, защото някаква си там е преспала с близки до теб хора? Чакай, чакай, чакай малко! Това е пълен абсурд! Личната ти стойност не се определя, от действията на когото и да е! Ти си ти. Тя си е тя. Стойността на едно златно кюлче ще се намали ли, ако огледалото до него се счупи и то вече не го отразява?Мадам Идеална
92
1
 
7
 
! Отговори
ъхъ преди 11 години
с колкото повече хора си бил, толкова по се амортизираш емоционално, но явно само мъжете са така.Има нещо вярно в това, има известен риск да станеш циничен към любовта и секса. Все пак по - добре да имаш опит, за да не си мислиш, че си изтървал нещо и да можеш да се посветиш пълноценно на връзката си с правилния човек.
91
1
 
2
 
! Отговори
до 113 преди 11 години
Ще се пробвам.Душевно непорочие - непорочие идва не от порок,а от поря. Улавя лъжите от раз. Вибрират кофти. Не позволява на никой да й разпорва душата, защото като я разпори после няма зашиване.Как се получава? Не вярва на никого и на нищо. Докато не го докажат с думите си практически.Иначе не очаква нищо и не се разочарова от никой. Не отговаря на *** въпроси на раз-порени мъже.Душевно порочие-лъже като съдрана. Друго не може да прави. Сама се разпорва с лъжите си ама откъде акъл да го види
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
майката може да е изяла дори не чувал, ами самосвал с патки, но тва си е само и изцяло неин личен проблем и по никакъв начин не е ангажимент на мъжът до нея в момента, миналото си е минало, то си е нейно, тя да си му бере грижата
89
0
 
6
 
! Отговори
До 111 преди 11 години
Майката не може да е изяла един чувал па*ки, а бащата задължително трябва да е изял един чувал п**ки, така ли?
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мадам И, не става въпрос въобще за чувства, а за принципи. Не си прочела внимателно написаното - на мъжът не му дреме с колко си преспала, стига да не го натякваш и да минава за добродетел.Аз съм на мнение също, че трябва да се гледа напред и затова няма никакво значение колко си ги излапала до момента, поради което въобще не повдигай темата за бившите ти, капиш ;)Говоря принципно, не конкретно, не те познавам
87
0
 
2
 
! Отговори
от 100 преди 11 години
аз първо да кажа че нямам големи успехи с жените (вече нямам и желание и смелост да се занимавам) така че не съм добър критерии за истината.Все пак бившата ми приятелка за да ми е гадно, искаше да свали гаджето на по-предната ми приятелка(която пък ми бе разбила сърцето), но накрая почна се плющи с един кой колега.Явно не съм стока за да правят така.Защо мисля че бройката е лошо нещо: - с колкото повече хора си бил, толкова по се амортизираш емоционално, но явно само мъжете са така. - другата причина е многото проблеми със разни там бактерии и гъбички - знаете го това.
86
1
 
4
 
! Отговори
До 111 преди 11 години
О, когато стана въпрос за майка на децата му...станахме чувствителни ли, момченца? Хм...А не сме чувствителни, когато си подавате ...патките... нали?И къде ще я търсиш тази, която не е изяла един чувал с патки? Практически питам. В някое затънтено село, сред 13 годишните или в страниците от Библията.Докато не схванете, че миналото на някой няма значение, ако това, което върши в момента ВИ удоволетворява напълно и заслужава уважение...ще си живеете с...надеждите и миналото.Мадам Идеална
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мадам И, дайте една кратка дефиниция на "душевно непорочие", щото мъжете, бидейки прагматици, боравят с крайни величини
84
1
 
2
 
! Отговори
Г-н Томас преди 11 години
"Жена със самочувствие" e субект в живота Ви, с който явно не сте се сблъсквали поради огромната стена, която сте изградили пред себе си изразяваща се в това да търсите плътско непорочие оставяйки на втори план душевното такова. Душевно непорочие господине, имат жени, които познават себе си добре и се чувстват идеално в кожата си не е необходимо да се обясняват като ученички,на който и да е мъж,АКО ДОБРОВОЛНО НЕ ГО ПОЖЕЛАЯТ-а не след като оня ги е разпитвал като поредния коплексар.Ок?Мадам И.
83
0
 
1
 
! Отговори
до Мадам И преди 11 години
имат значение, ако държиш мъжът ти да знае, щото в крайна сметка на него не му дреме с колко си била, но няма да му е много приятно майката на децата му да е изяла един чувал с патки
82
0
 
2
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Ако правилно ти следя мисълта ти пишеш, жената трябва да споделя с мъжа, за който мисли да се омъжи, с колко точно мъже преди него е спала. Също така написа, че ти знаеш с колко мъже са спали интимните ти партньорки. Освен това в момента си сам. Скъпи Томас, мога ли да си направя извода, че жените, с които си спал и които си питал за техните бройки са такива, който са искали да се оженят за теб? И ако не си с никоя от тях в момента...ИМАТ ЛИ ЗНАЧЕНИЕ БРОЙКИТЕ ЗА ЛЮБОВТА ИЛИ НЯМАТ? ...Мадам И
81
0
 
6
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
На мен пък компаньонките винаги ми казват, че до момента не са били наемани от друг.
80
0
 
2
 
! Отговори
до 100 преди 11 години
От Родопите си, нали? :DDDDD
79
0
 
3
 
! Отговори
До 100 преди 11 години
И жените и мъжете винаги сравняват, но какво от това? Нали той/тя/ е избрал/а/ теб сега?Да има разлика между девствен/а/ и недевствен/а/, както има разлика и между жена на 30 и жена примерно на 18. Такива разлики много, но общото е, че и девствената ще добие опит, както и маладата жена ще добие самочувствие и опит. Нещата се променят, но в случая никога няма да се разбере дали жената лъже или не за бройката на предишните мъже, с които е преспала. Същото важи и за мъжете.
78
0
 
4
 
! Отговори
Томас преди 11 години
103Много са ми жалки жените "със самочувствие" - които накрая остават стари моми - точно защото им е свръх високо самочувствието - те нямало да казват на някакъв си??? Някакъв си там, който ще й е мъж - че то един мъж няма да стане съпруг на някаква си там (дето си мисли, че може да крие). Това с вдигането на краката е образно. П.С. Не смятам за задължително човек да се жени - с мене без мене - все тая - земята и без друго е пренаселена, вероятно скоро ще има трета световна война предвид тези и други причини съм избрал да съм сам. (вероятно скоро ще отида да работя някъде в чужбина).
77
1
 
3
 
! Отговори
до 100 преди 11 години
1) Ти на 10 бройка ли му казваш? 2) Ми нека те сравнява. Ти нещо се притесняваш ли или не си уерен в себе си? 3) Девственицата все някога няма вече да е такава и тогава и тя ще те сравнява, ама, да, вече казахме, че този факт те натоварва.
76
1
 
1
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Ама какво значи да "те е срам"? Написах ти по-долу какви са причините да не ти казват бройката. Една жена със самочувствие никога няма да почне да се обяснява на някакъв си там, с колко мъже е била! И не е от срам. Значи смятай с какви жени си общувал, щом знаеш бройчицата им. Или са били страшно неопитни с мъжете или са били много откровено глупави или наивно доверчиви. И питам се аз - дали си още с някоя от тях? Съмнявам се. пс -А краката, Томас, може изобщо да не се вдигат...Мадам Идеална
75
1
 
6
 
! Отговори
до 100 преди 11 години
Да ама има голям % вероятност девственицата да си каже: Яаа ама на Пешо ми се вижда по- голям, дали няма да е по- хубаво и съответно да пробва, а тази която е пробвала вече по- големия ще се замисли, дали си струва да се лиши от милите жестове, заради него.
74
0
 
4
 
! Отговори
Томас преди 11 години
94Не мисля, че трябва да обяснявам на непознати жени в нета как и какво съм питал. Странен парадокс - да си вдигат краката много от жените не ги е срам, да кажат с колко хора са си вдигали краката ги е срам. Няма как да приема това за нормално. И както е писано Лука 12:2Няма нищо покрито, което не ще се открие, и тайно, което не ще се узнае.Йоан 3:20-2120 Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му; 21 но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога.