Съвети как да не те хванат да кръшкаш в нета

Направете си нов имейл, но не казвайте на гаджето
Обновена: 3 юли 2012 15:16 | 3 юли 2012 15:08, Мария Дуковска
18
Съвети как да не те хванат да кръшкаш в нета
Снимка: Reuters

Във време на супер технологии, социални мрежи и безкрайно виртуално пространство, няма как да не се изкушим да „изневерим“ дори и само онлайн. Трудното обаче не е да кръшнете в интернет на половинката, а как да го направите, без той да разбере.

Възможностите да флиртувате онлайн, без партньорът да разбере за това са малко на брой:

Не му давайте паролите си за социални мрежи и редовно ги сменяйте. Най-важното условие е дори, ако сте в страхотно щедро настроение и ви хрумне гениалната идея да си размените паролите, недейте. Все някога ще дойде ден, в който ще съжалите. Дори и да не кръшкате на любимия, оставете си това мъничко лично пространство, само за вас.

Не си говорете и не пишете мейл, докато разговаряте с другия по телефона. Основно правило, докато флиртувате с единия в скайпа или в социалната мрежа, да не си пишете и с другия. Или поне не с официалния ви партньор. Възможно е да объркате и да размените отговорите и така да забъркате каша, от която няма измъкване.

Не се ровете в неговия мейл или профил в социалните мрежа, иначе той ще иска същото от вас. Оставете му това свободно пространство, нека спокойно си има профил в социалните мрежи, без да го следите непрекъснато на коя снимка е тагнат, до коя колежка от офиса и т.н. Колкото по-малко се интересувате, толкова повече намалява шанса и той да ви следи в мрежата.

Направете си нова електронна поща, но не му казвайте за нея. Ако сте започнали виртуална връзка с някой мъж, направете си нов имейл, от който да му пишете. Това е най-сигурният начин да избегнете неприятна засечка или неволна грешка, с която да се издадете..

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Ali преди 11 години
Здравейте, Предлагам Ви един лесен начин да спечелите някой лев: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: sumixs/?ref=1258308 oтваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целта трябва да имате регистриран PayPal акаунт. Успех на всички :)
17
1
 
5
 
! Отговори
brigante преди 11 години
не е нужно да се следи човека в нета или където и да било...то се разбира в един даден момент и човека до вас ще го почувства!няма измъкване и накрая лъжете себе си:) ще е изминало някакво лъжовно, празно време и за двама ви! лично за мен няма да е трудно да я следя в нета:) и изобщо какво прави с компа, но не ми е присъщо, а и ще е уморително за мен самия и ще ме затормози психически, а аз мразя да се уморявам от глупости хаххахххааххаа
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статията е за такива които сядат пред РС-то все едно са в косм. совалка.
15
1
 
2
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
до 13Слава Богу, че не сте събирателен образ на мъжкото съсловие. Такова неуважение към другия пол....е, как искате уважение към вас ?
14
1
 
6
 
! Отговори
галактика преди 11 години
Защо пък някой все си мисли, че е по-голям "дявол" от другия ?! Рано или късно всичко излиза наяве. Е, и ?! Какво печелиш, когато лъжеш - ми да не ти вярват, когато казваш истината !
13
1
 
7
 
! Отговори
Днес бг преди 11 години
добре се посмях на статията, а още повече на тъпите коментари, повечето писани от пренебрегнати мъже
12
3
 
4
 
! Отговори
Ваньо Христов преди 11 години
Айдеее, някоя лека женичка ме докладва, или някоя от редакторките на вчера.бг се припозна. Спокойно жени - всички ви знаят, че сте пачаври. Ама и не знаете как да кръшкате. Така... Я, ако има някой колега, на когото шаврантията му е изневерила да каже - колко пъти да ѝ го туря още на моята, преди да ѝ покажа вратата?
11
1
 
11
 
! Отговори
mery преди 11 години
Преди известно време моят съпруг след като го хванах във виртуални забежки мупредложих да мине на виртуално хранене и виртуално изпрани дрехи. Имаше право на избор!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес-а, ще не открехнете една рубрика "КАК ДА СТАНА БАРСАЛА?" и народЪ да не се чуди що за статии пускате.
9
1
 
14
 
! Отговори
void преди 11 години
Гледам тук има бутон за сигнализиране на неуместен коментар, но не мога да открия бутона за сигнализиране на неуместна статия... Що за куха лейка е авторката и кой *** я е одобрил тук?!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Авторката на ***'трила явно редовно кръшка, вече са я гепили и са и дали направление "свободно". То тъй, уруспиите немат край.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за простотии????
6
2
 
12
 
! Отговори
pool преди 11 години
Това повече ми звучи като, как да стана изпечена *** или ***! :)) Няма що..добър пример за малките,да знаят как да го правят!
5
2
 
12
 
! Отговори
хе-хе преди 11 години
Хе-хе , жените основно използват интернет за да флиртуват с няколко мъже. За какво друго да го използват?! :)
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
съвети как да бъдете к*рва, ама не съвсем...
3
3
 
24
 
! Отговори
глупостинатъркалета преди 11 години
ако жена ти е *** какво значение има дали ще е хванеш в нета или у вас в спалнята
2
3
 
26
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Правилният отговор е, не го правете като за начало. Ако сте стигнали до там да кръшкате в нета, по-добре се разделете и който каквото му е угодно.
1
1
 
22
 
! Отговори
Az преди 11 години
Тоест, давайте дами, пороци и грехове от днес са не само позволени ами и насърчени.