Пияното ви гадже целува други мъже?

Защо го прави и как трябва да реагирате вие
Обновена: 17 юли 2012 11:06 | 17 юли 2012 11:06,
7
Пияното ви гадже целува други мъже?
Снимка: sxc.hu

Случвало ли ви се е приятелката ви да целува други мъже и да използва оправданието, че е била пияна? Най-вероятно повечето мъже са били забърквани в такава ситуация – независимо от коя страна. При лош късмет вие сте били гаджето, което научава, че приятелката му е целувала друг мъж или пък сте били в по-изгодната позиция – на другия, целувания мъж.

Няколко питиета могат да накарат човек да прави много луди неща. Мъжете обикновено се отпускат и се чувстват като крале. Жените също се отпускат и често задръжките им падат, поне до една степен.

Независимо дали сте в колежа или изживявате криза на средната възраст, винаги има шанс да се случи нещо подобно, особено, ако става дума за независима жена, държаща на личното си пространство и обичаща флиртовете.

Добрите момичета и лошите питиета

Всъщност какво толкова се случва, когато една жена си пийне няколко питиета? Неочаквано тя се превръща в изцяло нов човек, сякаш в тялото ѝ се вселява друга, различна жена. Алкохолът изкарва наяве скритите ѝ желания и копнежи и едновременно с това е страхотно оправдание за неприемливото ѝ поведение.

Няколко питиета биха могли сериозно да замъглят разсъдъка на една жена, но означава ли, че тя не знае какво точно прави? Естествено, че знае, стига да не говорим за случаите, в които пиянството е до безпаметност.

Случайни мъже ли си избират за целуване?

Не, повечето жени не правят така. Ако те целунат някого, това е, защото преди това са си го помислили, дори за малко. Пияният мъж би целунал всяка жена, стига да му се струва секси. Жените не действат така. Почти винаги те мислят и фантазират за това преди да се случи. Независимо колко пийнала е жената и колко е настроена за флирт, тя много добре би могла да овладее желанието си.

Признанието

Така, приятелката ви е целунала друг мъж, въпреки че знае, че това не е редно. Тя ви признава и ви кара да се чувствате още по-зле. Най-вероятно постъпката ѝ е продиктувана от гузната ѝ съвест или защото знае, че вие ще разберете по някакъв начин.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
34
 
! Отговори
Ми преди 11 години
то и трезвеното ми гадже целува чужди мъже. Да не говорим за другото напушеното...
3
8
 
33
 
! Отговори
господин мистър преди 11 години
всичките без мечо пух сте нещастни шовинисти
2
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много щадящо е написано заглавието, то да бяха само целувки;-) те ходят и се *** по кенефите на заведенията особено като ги надрусат с кокаин.
1
21
 
53
 
! Отговори
Мечо Пух до №1 преди 11 години
Прасчо - нека ти обясним. Жените също имат право да пият както и мъжете. Това че си сдухан и не го приемаш си е твой проблем.