Заслужава ли си връзката с женен мъж

Аферата може да ви направи нещастни и да съсипе живота ви
25 сеп 2012 16:07,
100
Заслужава ли си връзката с женен мъж
Снимка: sxc.hu

Щастието не върви ръка за ръка с аферата с женен мъж. Първоначално всичко може да ви се струва добре, дори страхотно. Склонни сте да затворите очите си за факта, че мъжът, с който излизате, е женен.

Все пак той се държи невероятно и всичко между вас е толкова хубаво. Но докога ще е така? Тепърва предстои да видите тъмната страна на нещата и да бъдете безкрайно разочаровани.

Защо жените се захващат с женени мъже?

Често чуваме фразата, че всички добри мъже вече са заети. Следователно щом този симпатяга е женен, значи наистина е от добрите. Все пак коя жена би го взела, ако нещо не му беше наред? Ако успеете да видите жена му и тя изглежда добре, това определено е още един много голям плюс за него. Чувствате се поласкани, че въпреки красивата си жена той проявява интерес към вас. Ако мъжът се окаже и грижовен баща, това напълно обезоръжава повечето жени.

Какво търсят жените от женен мъж – секс или любов?

Понякога, макар и рядко, се случва и жените да се страхуват от обвързването. Те се възхищават на другите хора, които имат щастливи връзки, и дори тайно им завиждат. Когато се сблъскат с мъж, който вече има семейство, те са много по-податливи да се влюбят. Мъжът вече е ангажиран, което прекрасно ги устройва.

В други случаи става въпрос за „забранения плод“. Логиката на жените е, че всички заслужават да бъдат щастливи, но най-вече те. Няма значение с цената на какво. Важното е те да се чувстват добре и ще получат това, което са си пожелали без значение, че е забранено.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
1
 
! Отговори
Сашка преди 7 години
Нормалните мъже,които имат акъл,печелят достатъчно,красиви са,добри са - ама те винаги са заети.На тях не им се налага да търсят жени по баровете.Тях жените ги търсят.Те не са по дискотеките,те са си вкъщи.И затова се налага да крадем женени мъже, защото някоя *** го е откраднала по-рано,нищо че не го заслужава.
73
2
 
1
 
! Отговори
98707 преди 9 години
И аз познавам доста,които се ожениха за любовниците и са по - щастливи от първия брак!
72
3
 
11
 
! Отговори
Омъжена щастливо преди 11 години
Много ми се иска да чуя мнението на всички онези 'кукли', които в момента така бурно поддържат връзката в женен мъж, след време - когато вече са омъжени и имат деца, а мъжът им се радва на поредната такава 'кукла' ...
71
0
 
1
 
! Отговори
Соня преди 11 години
ООО,да !
70
0
 
11
 
! Отговори
Една жена преди 11 години
Ежедневието такова майката на всичко и убива романтиката, докато когато кръшкаш е много по-различно-важно е единствено малкото откраднато време за себе си, да докажеш, че още ги можеш тия работи..аз мисля, че ако женените успеят да постигнат баланс вкъщи и има време както за работа, така и за мърсуване и двамата няма да искат да кръшнат..а и другото..това, че като се ожени човек не значи да се запуска и да не поддържа вида си..това и за жени и за мъже важи също..
69
0
 
6
 
! Отговори
Размисли преди 11 години
Жененият мъж има много по-голяма вероятност да става за съвместно съжителство, в сравнение с неженения мъж. В този смисъл защо жената да си пилее времето с "свободни" мъже, с които няма перспективи, вместо да опита с мъж, от който вероятно ще остане много по-доволна. Разбира се тези разсъждения не важат за много младите мъже и жени, които още не са имали време да си намерят партньори.
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В повечето случаи такава връзка е обречена. Жена, деца не се оставят лесно, а често съпругът няма и финансовата възможност да издържа две семейства. Не се заблуждавайте, не е "единственият" .
67
2
 
9
 
! Отговори
Защо? преди 11 години
Защо непременно се говори за дългосрочна перспектива - брак? Има и друга гледна точка - наслаждавай се на момента, живота си минава и не можеш да върнеш времето назад. Защо да съжаляваш след време за пропуснатите възможности?
66
1
 
7
 
! Отговори
дени преди 11 години
До Анонимен; Това са абсолютни глупости. За да трудгне човек да търси нещо различно, значи има някъде проблем и неодовлетореност в брака. Женените мъже, често кръшкат и с женени жени. Женените жени какви са - и те ли са лентяи?
65
1
 
11
 
! Отговори
дени преди 11 години
За съжаление повече от браковете или съвместното съжителство, завършват с развод или раздяла в наши дни. Причините са различни, не непременно любовница, но отново статистиката показва, че вторите бракове са ,ного по-успешни и дълготрайни. Човек се е поучил от грешките си и подхожда по-сериозно към избора на партньор. Така, че обективно погледнато, бракът с любовница може да е много по-щастлив.
64
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заскужавала ли си връзката?! Що за въпрос - всяка връзка си заслужава, а в случая даже и повече. Такава жена има много какво да научи от женения мъж. Жал ми е за много млади жени, на които всичко им си е на мястото, но проклетите комплекси им тровят живота. Един по-опитен мъж може да ги направи за нула време принцеси.
63
0
 
11
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Мир в къщи - любов навънка. Мир докато не те хванат. Любов - до време. Тъй че, каквото на царицата, такова и на магарицата. УМНАТА !!!
62
1
 
11
 
! Отговори
У-у-у преди 11 години
Само че "Кукло" такъв комбинейшън(богат-балък)...НЯМА !!!
61
7
 
7
 
! Отговори
Палавница преди 11 години
Заслужава си !!!!!!! ако е богат и малко балък БИВА............
60
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Женените мъже,които кръшкат,са обсолютни лентяи.Чакат да ги нахранят,да ги изперат,да ги изгладят, да им вземат децата от училище,по цял ден лежат на дивана и гледат мачове.Отегчени,започват някаква връзка.Тогава се превръщат в любезни и мили господа,безочливо отиващи на тайна среща с подарената от жена им риза,вратовръзка или жилетка по повод годишнината от сватбата им.Говорят,че не им обръщат нужното внимание вкъщи.Коя омъжена жена би обожавала търтей, след като се претрепва от работа.
59
2
 
3
 
! Отговори
Човекът Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и още не съм се умприл да правя маса долари и после да ги харча.
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
имала съм връзка с женен мъж навремето и явно съм го била взела прекалено насериозно, което е голяма грешка. Все на празници, в събота-неделя е у тях при жена си, не смееш да звъннеш да говориш... За едната все няма достатъчно - откъдето и да го погледнеш - време, пари, внимание, любов. Обикновено и двете са нещастни. А на мъжете им е гот така, на 2 стана
57
2
 
12
 
! Отговори
хаха.... преди 11 години
Моят зъболекар ме изненада с една сентенция. Жените /той на 55г. женен за трети път/ трябвало да бъдат верни. Мъжете обаче, сеч до край. Слушах, слухаш, пък му рекох-е, докторе, тогава с кой ще го правите? Ако всички омъжени сме светици? Сега сериозно. Мъжа ви хойка? Че и това е предимство. Забавлявайте се жени! Ставаше въпрос за омъжените жени, не за старите моми.
56
6
 
5
 
! Отговори
съпруга преди 11 години
Женен мъж. Смешка . Топва пирончето и обратно в къщи. Щом има закъсали девойки, стари или млади, да реват сами като кучета след него и да пият хапове . Избийте глупачките и тарикатите сами ще се ...укротят.
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
73 е напълно права. Свободният не е виновен. Виновен е обвързаният, ще го направи с коя да е. Кофти за съпругата, затова колкото по-скоро разбере за какъв *** се е оженила, толкова по-добре и за тримата. Да му мисли 73, ако след това реши, че онзи *** ще е е сериозен и различен с нея. Въпрос на време е да има повторение.