Противоположностите, които ви разделят

Не се заблуждавайте - нищо няма да се промени!
Обновена: 2 окт 2012 14:55 | 1 окт 2012 08:24,
34
Противоположностите, които ви разделят
Снимка: outnow.ch

Понякога е трудно да видите знаците, че с половинката ви изобщо не сте съвместими и си губите времето взаимно. Тези знаци обикновено са доста явни, но въпреки това повечето хора ги забелязват чак след края на връзката си.

Така че, момичета, ако сте готови да прочетете най-сигурните знаци, че с гаджето ви не сте един за друг, вижте ги по-долу.

1. Между вас няма искра

Първият знак, че не сте съвместими, особено ако сте в началото на връзката си, е, че между вас просто няма искра. Въпреки че може би го харесвате, ако не чувствате нищо „под лъжичката", когато го видите, ако допирът му не ви кара да настръхвате, може би този човек е по-подходящ да бъде ваш приятел, а не гадже. Искрата наистина е важна, ако не искате скуката да ви налегне още от началото на връзката.

2. Нямате за какво да си говорите

Ако между вас няма искра и на всичко отгоре откриете, че нямате абсолютно никакви общи теми за разговор, за какво ви е изобщо този мъж? В края на краищата, ако сексът не е вълнуващ, а разговорите ви са скучни, кратки и насилени, тогава какъв е смисълът на тази връзка, освен да си губите времето с нея?

3. Имате противоположни интереси

Нека кажем, че вие сте запалена еколожка и защитничка на животните, а той е запален ловец и обича да си хвърля боклука сред природата. Това си е повече от ясен знак, че сте несъвместими и че ви очакват големи скандали, ако останете заедно!

4. Имате личностна несъвместимост

Друг знак, че с гаджето си не си пасвате и че е по-добре пътищата ви да се разделят скоро, е ако сте напълно различни като личности и като реакции. Ако вие сте зряла, усмихната и със спокоен нрав, а той се държи като сърдито дете за повечето неща, скоро ще ви вгорчи позитивната нагласа за живота с вечното си мрънкане и негативизъм.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
ФЪНКИ ГОВЕДОТО преди 11 години
ТВА ФЪНКИ *** КОЙ ГО ВКАРА ТАМ ВЕ ХОРА,КАКЪВ Е ТОЗИ ТЛЪСТ ЧОВЕЧЕЦ ТЪЙ ГЛУПОВАТ С ПУРА В Г***ЗА....
21
1
 
0
 
! Отговори
развълнуван преди 11 години
Аз пък съ вълнувам, кога Фънки ще мандахерца Къци?
20
0
 
12
 
! Отговори
цска преди 11 години
къде са усмихнатите,интелигентни жени, които имат план за живота си,който не включва да си намери богат мъж, къде са интересните жени, които си имат хоби, които не гледат със злоба в чуждата паничка,които имат ценности и цели различни от това да имат пари... да имаш кинти е важно, но не най-важното. Колко жени искат да имат пари само за да постигнат своя интересна мечта,колко от тях ще си ги изкарат сами и колко от тях ще се пръснат от надувки като забогатеят...броят за на пръсти е не са в БГ
19
0
 
10
 
! Отговори
cska преди 11 години
МНОГО ама мнооого трудно се намира свястна жена.Не говоря за идеална изобщо,щото такива хора няма.Където и да я търсиш на улицата,библиотека,дискотека,магазина,в университета,колежка от работа - масово манипулаторки,или емоционално нестабилни,или ще правят някви странни неща само да натирят носа на няква си друга и кви ли не глупости,но това не е най-страшното.Най-страшното е,че дълго време умело се правят на ангелчета.Първата година се държи нормално,после си сваля маската и...слага друга маска
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ТЯ се държи незряло с вас. Ако ТЯ няма нищо против да ви изневерява. Ако ТЯ е мазна кифла. Ако вие сте спокоен и усмихнат, а тя е истеричкаМоже би това някоя долна феминистка манипулаторка, чест гост на Тялотобезглава.бг
17
0
 
2
 
! Отговори
цска преди 11 години
До АнонименЗа това според мен поне решението на въпроса със страха е има един много изтъркан лаф "обичай все едно никога не си обичал ...или все едно никога не са те обичали" ...не съм сигурен как беше точно, но ме разбра предполагам и задължително 2-те страни трябват да се държът естествено, щото играенето на роли води до най-различни ужасни последици (според мен знаеш какви ,няма да ти изреждам.
16
2
 
11
 
! Отговори
мъжъ преди 11 години
"Противоположностите, които ви разделятНе се заблуждавайте - нищо няма да се промени! "Не четох статията, но мисля, че заглавието е много правилно казано. Едно от нещата, които ужасно много дразнят мен (а предполагам и други), е че повечето жени искат да ни променят.Искали да бъдем такива-онакива, после пък други. Оставете ни такива каквито сме. Ако сме чак толкова лоши - биите ни шута. Все се опитвате да създадете "идеалния" и ние да станем такива.Но на това му се вика - мъж под чехъл.
15
0
 
3
 
! Отговори
цска преди 11 години
До АнонименНикой. ОК ...примерът ми беше ***... друг пример - не се кефя на жени, които са супер вманиачени на тема чистота и когато предизвикват скандал за това въпреки ,че в момента има много много по - важни неща за правене. И не бих се захванал с такава ,защото ще се караме много. Това исках да кажа когато попита " Защо да не дадеш воля на чувствата си" ... Има примери всякакви и по-едри и по-дребни от темите за чистотата и истеричките.
14
1
 
2
 
! Отговори
хмм преди 11 години
и без това много изпадна д-р-и-с-а и ви слагат кунките, но не се ли усещате? Поредната "дъвка" за да генерирате трафик и да помпате индекса на сайта, после $$$ от рекламите ще намажат доволно :D :D :DНе е зле да слагат линк към статиите от които преписват, не само към Тялотоабее ЖЖР (жалка жълтисана работа)
13
0
 
5
 
! Отговори
цска преди 11 години
До АнонименАко го копнееш толкова силно значи има сериозна химия, което значи, че има почва за тази връзка дори и да има сериозни различия в характерите. След като има химия остава да се види дали жената ще издържи на разхвърляните чорапи,а мъжа дали ще издържи на манията на жената всичко да е мега чисто (примерно или там каквито са им драмите,всеки си държи на нещо).Мъчат се в случай,че преди да започнат единия вижда нещо в другия,което не може да го преглътне. Аз например не понасям истерички
12
8
 
2
 
! Отговори
мъж преди 11 години
Жената само на своя мъж ли е подчинена?Жени, покорявайте се на своите мъже, като на Господа Ефес.5:22 този стих изключва подчинение на други мъже в интимната сфера. Когато жената се покорява на мъжа си, тя е защитена, закриляна и освободена жена. Когато съпругът има Библейска ревност към жена си, с тази Библейска ревност той я предпазва от подчинение на друг мъж.Как да се покори една жена на мъжа си, когато той злоупотребява с властта си, като навлиза в царството на насилието?Първо, жената нека внимателно да прегледа живота си, дали с непокорството не провокира властта на мъжа. В много случаи на насилие е така, както Соломон пише в Притчи Уста, които предизвикват плесници. Когато жената търпи насилие, трябва да изпита себе си и да види дали тя не е предизвикала мъжа си към това. Ако насилието продължава, то тя трябва да поговори с мъжа си, да му покаже греха и да му помогне да излезе от това състояние. Ако все пак той продължава с насилието, тя има право на временна раздяла с него, за да му даде време за размисъл.Как да реагира жената, ако мъжът е пасивен и не желае да употребява властта си?Жената трябва да разговаря със съпруга си и да му помогне да осъзнае, че той е глава на семейството, притежава власт, дадена му от Бог и че трябва да упражнява тази власт. При такива разговори е нужна голяма мъдрост от Бога, защото понякога жената със своето непокорство блокира мъжкото управление, парализира го и го унищожава самата тя.
11
5
 
7
 
! Отговори
мъж преди 11 години
повечето жени сте сметкаджийки и незнаете кво искате се мъжете виновни за всичко ако неви излезнатсметкийте при една връска мъжа бил мухлю нищо неставало од него квисте конплексарки
10
2
 
7
 
! Отговори
Di преди 11 години
А ако това е съпругат ми, какво препоръчва автора? Трябва ли да го зарежа след толкова години брак и дете или имам шанс?
9
2
 
7
 
! Отговори
до сметкаджийка преди 11 години
Би ли казала това ,което написа на всички жени за да осъзнаят важните и красивите неща в живота и след това да се омъжиш за мен ?
8
4
 
6
 
! Отговори
буба преди 11 години
мене пък ми хареса статията, бравос.Защото и аз смятам че за една връзка са най-важни привличането, но и диалога е адски важен. Привличането е до време, а когато дойдат децата какво ще правите с тях ако не си говорите?И особено различията с времето стават поводи за конфликтиНе случайно хората са казали - "това с което ви е запленил мъжа ви, точно това най-много ще ви е противно в него след години"
7
3
 
22
 
! Отговори
сметкаджийка преди 11 години
Не търсим под вола теле,нали! Хора,не ни е нужен перфектният мъж. То и това омразва,представете си жени ,всяка ваша мисъл да бъде прочетена,всичко да върви по мед и масло.Я вдигнете очи към небето,не са ли красиви облаците :)? . Ние никога не знаем какво точно искаме .Такива сме си хората.Когато ни тичат след дупетата - Тоя пък ***! Когато не ни обръщат внимание даваме мило и драго да ни забележат.Влизаме от роля в роля и изгубваме пътя към себе си. Нека си го кажем чесно - какви сме ,,сметкаджийки,, ,колко страдаме ,че новата колежка събира погледите на мъжете в офиса.Да признаем ли и за пъкленият заговор как да я приземим.... ПРЕСТАНЕТЕ ,осазнайте се . Не е нужно да избождате очите на мъжа до вас ,само защото се радва на нещо красиво ,та било то и друга жена. Дайте свобода на чувствата си,дайте свобода на човека до себе си и ЗАБРАВЕТЕ за всички правила по горе.ПРОСТО БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ,ЕСТЕСТВЕНИ И ЩАСТЛИВИ Вие сами си създайте сценарий на своя живот.Той си е ваш. Не сме нито глупави ,нито наивни - а защо оставяме да ни ръководи страха.Щом не е човека за вас,щом не ви приема каквато сте,ами пожелайте му попътен вятър към пътя до ПЕРФЕКТНАТА ЯНИЦА
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния безсмислен пълнеж за доста обеднелия откъм съдържание dnes.bg и за пореден път с препратка към обеднелия от посетители tialoto.bg. Иначе като преписват от чужди сайтове един линк не съм видял да са поставили към тях. Жалка история.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майко мила, писателкатаааа, ултра зле е статията! Да сте виждали някога, някъде в природата плюс и плюс или минус и минус на едно място?
4
2
 
8
 
! Отговори
Anonimna преди 11 години
Аз и приятелят ми нямаме нищо общо, ама нищо!Мен ме вълнуват абсолютно различни неща в сравнение с него!Само, че има толкова огън и страст между нас, че даже май са ни в повече!И какво...след като нямаме общи интереси, понякога нямаме за какво да си говорим и седържи детски на моменти, трябва да го зарежа ли ??? :D :D :D
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Ако вие сте зряла, усмихната и със спокоен нрав, а той се държи като сърдито дете за повечето неща..."Защо всеки път като чета такава статия мъжът е виновен за несъвместимостта или каквото и да е било. Имам чувството, че все жени ги пишат тези статии. А не може ли да е: "Ако видите че приятелката Ви е кифла, която само Ви мрънка и е повърхностна до мозъка на костите си. Ако не е виждала ден работа в живота си а ви приема за даденост...зарежете я."