Как да устискате на изкушенията от другия пол в офиса

Особено ако сте щастливо обвързани
8 ное 2012 10:45,
55
Как да устискате на изкушенията от другия пол в офиса
Снимка: outnow.ch

Много от хората, работещи активно с индивиди от противоположния пол, било то в малка или голяма фирма, са подложени на изкушението да започнат връзка със свой колега или шеф.

Ако хората са необвързани, рискът от бъдещи негативи е доста по-малък, но ако си имат половинка, една такава афера може да доведе до сериозни сътресения в личния им живот.

Колкото и здрава ценностна система да имате, понякога може да се появи човек, на когото ви е трудно да устоите, и междувременно да започнете да търсите пробойни в своята връзка – къде истински, къде въображаеми и след време да се предадете на инстинктите си. Не след дълго горчиво ще съжалявате затова, което сте изгубили в личен план.

Ако искате да запазите връзката си силна, като устоите на всички изкушения в работата си, следвайте тези правила:

1. Никога не предприемайте първия ход в един флирт, дори и на шега. Дръжте се професионално и с най-сексапилните си колеги.

2. Никога не изпивайте повече от едно питие с колегите от службата си особено ако сте на тиймбилдинг извън града, и то за няколко дни.

3. Никога не си позволявайте да си създавате "специални приятелства" с атрактивен колега от другия пол и да търсите неговата специфична подкрепа и съвети винаги когато ви скимне.

4. Aко не става въпрос за строга бизнес среща, никога не приемайте покана от атрактивен колега особено ако трябва да сте само двамата. Дори той да се появи с билети за кино или концерт, не трябва да излизате с него/нея като двойка. Същото важи и за поканата за обяд.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: офисаферапоследствия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
8
 
! Отговори
силвия преди 11 години
На мен не ми беше трудно да устоявам в офисите. Началниците ми бяха самозабравили се дрисльовци /или от власт имащити или от сиело/. Събирах си багажа и дим да ме няма!Ако някоя жена се оплаква от насилване, значи сама си е виновна!
47
1
 
25
 
! Отговори
До "преди 3 час преди 11 години
> На последната конференция през октомври за 4 дни чукнах две , а в последния момент една колежка ме помоли да и помогна с багажа.Познавах я само по външен вид,поисках и телефона след това и тя си го даде.Познайте какво стана след няколко дни ?Не мога да позная, не съм досетлив. Я по-добре разкажи какво е станало (готов съм да слушам, взех пуканки и си отворих бира).
46
4
 
22
 
! Отговори
от 1 седмица преди 11 години
в фирмата дойде нова счетоводителка, млада висока и хубава, заглежда ме и се усмихва по коридора, ама тя е на 25 и неженена, а аз на 43 и семеен. Преглъщам на сухо братче, търпя....ама до кога ли...
45
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че съм грозен и неприятен и нямам такива проблеми.
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък ги искам всичките готини колежки. Те си знаят кои са!!!
43
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" Съпруга ми е шеф на 50 дами и аз не го ревнувам от тях.Той се държи на положение и дистанция от тях,все пак им е началник. "Съпругът ти е шеф и се държи все едно е началник:D Не думай. А ти сигурно се държиш все едно си му съпруга...
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Младите колежки от провинцията ме гледат с широко отворени очи, но съм женен а и си имам любовница на моята възраст. Забавно е, не ми се налага да стискам...:))
41
5
 
44
 
! Отговори
научен секретар преди 11 години
когато 130-килограмовата колежка разлюлее огромния си, покрит с буци целулит *** край бюрото ми и поглеждайки ме закачливо разлюлява евтините си черни прикачени пирги, зъби се , надувайки тройната си гуша , мислейки че това е усмивка или отмята назад свинската си глава и се смее така, че се виждат амалгамените пломби на кътниците й, едвам се устисквам да не повърна
40
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък се ожених за колежка :)))
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз познавах един много добър съпруг,докато накрая не се разбра ,че е и добър любовник.И сега жена му и любовницата му еднакво се натискат за паричките му.Никоя от никоя не ревнува.За едната е бизнес за другата начин на оцеляване.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като разбере на шефката мъжа,ако е мъж да и направим тройка.Все пак ,две е повече от едно.
37
3
 
33
 
! Отговори
TPE3BEH преди 11 години
Хората са си го казали още преди време - там кадето си вадиш хляба, не трябва да си вадиш оная работа :)
36
0
 
25
 
! Отговори
Koko преди 11 години
То всички се изкараха големи смелчаци, но когато се прави с омъжена жена и нейния мъж разбере, тогава ела да гледаш саир. Ситуацията става отвратителна и тогава или ти или тя трябва да си вдигне куфарите от офиса.
35
2
 
35
 
! Отговори
Зле ли е? преди 11 години
Aз плюща шефката вече втора година, и заплатата ми е двойна на средната за офиса. Дали да се отказвам?
34
0
 
33
 
! Отговори
сингълка преди 11 години
Като видя единия от колегите ми, направо получавам сърцетуп... Но няма да си рискувам работата, заради сърбежи :D
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И двете дядо попе,и двете ...
32
4
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Скъпа, или си некъв страшен крокодил, или приятеля ти е гей. Или и двете:))))
31
0
 
0
 
! Отговори
... преди 11 години
питанкатаХахаха,много добро!
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съпруга ми е шеф на 50 дами и аз не го ревнувам от тях.Той се държи на положение и дистанция от тях,все пак им е началник.
29
2
 
12
 
! Отговори
... преди 11 години
Хаха,като чета тук коментари излиза,че 90 % от хората пищещи тук и обкръжението им изневеряват...то страшна работа :D