Разкарайте загубеняка!

Не си губете времето с мъж, който ще ви направи нещастна
Обновена: 9 ное 2012 08:46 | 9 ное 2012 08:46,
64
Разкарайте загубеняка!
Снимка: sxc.hu

Животът щеше да е много по-лесен и радостен, ако се влюбвахме само в хора, които ни одухотворяват и ни правят по-добри личности. За съжаление, жените често си падат по мъже, с които и връзката, и общуването им са в техен ущърб и вредят на собствените им благосъстояние и самочувствие.

Дамите в такива отношения би трябвало да имат по-високо самочувствие и да вярват, че заслужават повече от живота и да не си губят времето с мъже, които не го заслужават.

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да вземете решение за края на една такава нещастна връзка, за да можете да започне нов, по-щастлив живот.

1. Разкарайте лъжеца

Изглежда съвсем очевидно, че не трябва да си губите времето с хора, които ви лъжат. Неискреността се проявява в много различни форми и не винаги е явна. Не е задължително да става въпрос за изневяра или за дребни лъжи в ежедневието. Форма на нечестност е и премълчаването на факти или заговори зад гърба ви. Някои мъже твърдят, че са го направили, за да ви защитят, но струва ли си да живеете с партньор, който се страхува да ви каже истината в очите?

2. Разкарайте грубиянина

Много мъже явно не са наясно, че насилието срещу личността не е задължително да бъде само физическо. То може да бъде и психическо. Ако един мъже може да си позволи да ви злепоставя пред другите хора с унизителни забележки, които да прикрива като "черен хумор", то това не значи, че вие трябва да търпите тези атаки. Той най-вероятно го прави, за да постигне надмощие над вас и за да се чувства нещо повече от вас.

3. Разкарайте страхливеца

Ако един мъж твърди, че ви е истински приятел и партньор, то той трябва да ви пази гърба. Вие трябва да усещате, че той ще ви бъде лоялен и в добри, и в лоши времена. Трябва да знаете, че този човек винаги ще ви защити, ще ви помогне и ще бъде насреща, когато имате нужда от него. Ако този мъж се скрива като шушумига винаги, когато ви потрябва неговото силно рамо, то за какво ви е тогава?

Останолото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 52 - и представа си нямаш колко си прав... Жените трябва да бъдат държани в ъгъла на колене. 90% от тях заслужават единствено и само бой!!!
45
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вие страхливи мъже, продължавайте да осеменявате пространството около клавиатурата или тоалетната чиния докато жените ви плачат за ****, така или иначе няма да разберете дали са ви сложили рога, жените лъжат мнооогооо по - добре. Особено тези на некадърните мъже, които не знаят как да се държат като силни мъже
44
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Жената е точно това което мъжа й предлага. Тя е празна и се приспособява на това което я заобикаля, - в зъл свят жените са дяволки.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо "Разкарайте тези продажни политици - врагове на народа!", статии за *** и то по-точно за дебилки...
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жените винаги се стремят да променят мъжете си, чрез което да доминират над тях.Ако успеят, разбират, че вече не ги обичат.
41
0
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
да бе, поощрявайте геи парадите, афиширайте всичко пошло и гнусно, ебет@ мамата на ценностите, пълно с обратни в парламента, после търсете свястни мъже и жени, ами нема, нема и да има, ила ако има те избегоха на вънка.
40
3
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Не се лъжете братя. Всички искат само да си намерят някой свестен които да направят на балък. Няма ненаказано добро така че тормоз секс и тва е .
39
4
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 11 години
ИСТИНАТА е, че всеки обикновено намира това, което ЗАСЛУЖАВА. Умната си намира например загубеняк, горделивата грубиян, идеалистката - *** и т.н.Каквото повикало, такова се и обадило.
38
1
 
10
 
! Отговори
ВИБРАТОР преди 11 години
...и си купете ВИБРАТОР.Не забравяйте често да му сменяте батерийте, както и винаги да държите резервни такива в нощното си шкафче. Това беше шега. Обаче то вече нито мъжете са мъже, нито жените пък са жени..
37
0
 
7
 
! Отговори
buehue преди 11 години
Разкарайте тъпата меркантилна овца, за да не прихванете интелект !!! Аман от псевдо супер мъдри съвети за живота, ту за единя лагер, ту за другия !!!!
36
6
 
12
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
ТЕ ДОРИ КОГАТО Я НАМЕРЯТ НЕ ГО ЦЕНЯТ, ТЪРСЯТ СИ ЗАБАВЛЕНИЯ В САЙТОВЕ, ТЪРСЯТ СИ ЗАБАВЛЕНИЯ В КУРСОВЕ ПО ТАНЦИ, ЙОГА, ФИТНЕС, НА РАБОТНОТО МЯСТО И КЪДЕ ЛИ НЕ, ЗАЩОТО МЪЖЪТ КОЙТО ПРИТЕЖАВА ВСИЧКИ ГОТИНИ КАЧЕСТВА, В ЕДИН МОМЕНТ Е СМЯТАН ЗА *** И ***, ТЕ ПРЕЗИРАТ ТАКИВА МЪЖЕ, ЗАЩОТО СА МАЗОХИСТИ И ИСКАТ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ, ЗАЩОТО ТАКИВА УВАЖАВАТ, ТАКИВА КОИТО ДА ГИ МАЧКАТ,А СВЕСТНИЯТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ НАМИРА ПОЛОВИНКАТА, А ТАКИВА ***,СИ НАМИРАТ МАЙСТОРА - *** КОЙТО ДА ГИ МАЧКА И ДА ИМ КРЪШКА
35
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E, aко жена ми се беше развела, като ме хвана, сега какво щеше да прави с две деца на ръце? Трябваше да намери някой истински *** за отбиване на номера, а пък аз на всичко отгоре си я обичам. Единствено ако не ви обича, не си струва да се продължава. Иначе забежка или шамарче се забравя.
34
0
 
6
 
! Отговори
изрода преди 11 години
ха ха, тоя на снимката ми е одрал кожата, или аз неговата ... якооооо....
33
2
 
46
 
! Отговори
Урко преди 11 години
Егати, колко е лесно да си жена - четеш от *** до *** "Космополитън", "Джой", и пр., четеш супер-статиите, коп-пейстнати от "Дейли мейл", и си най-красива, най щастлива, умееш всички секс-пози, успяла си да превърнеш гаджето си в сеск-машина с помощта на 10/15/20/100 съвета, отмъстила си на бившата му, готвиш бързо и лесно, винаги си слаба, усмихната, префектно гримирана, знаеш кои мъже да избягваш... Четете! Разгърнете потенциала си!
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това феминистки сайт ли е?
31
1
 
3
 
! Отговори
Do 33 преди 11 години
Do 33: Da kato Jay-Z & Beyonce ili DeCaprio & "Koiato se padne" (model, model... ili model.. etc., hehe), Viktoria Beckham etc,... Ili sa teq ne izdurjat mnogo zaedno moje da kajesh.. Mi te i drugeti kato tqh mai, a? ... abe neznam kvo priemash za standard, to v dneshno vreme imash izbor. ;)
30
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като разкараме страхливеца,лъжеца,грубиянина,мижитуркото,алкохолика.....те май не останаха истинските мъже.Като се има предвид,че има и категория гей...оцапахме я!!!
29
14
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Това сигурно го е измислила някоя начинаеща провинциална психоложка и е дала на нейната съквартирантка от Ст. град, също такава провинциална начинаеща журналистка да го публикува.
28
3
 
30
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 11 години
НАПРАВО МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ТАКИВА "ПОУЧИТЕЛНИ" СТАТИИ
27
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напълно съм съгласна че мъжа грубиянин, лъжец и интересчия трябва да бъде прогонен от семейното огнище, защото такива екземпляри не са полезни за децата си и за жена си. Поведението на човека се контролира и провокира от мозъчните клетки и ако недай си боже те са изтрити и от алкохол, всичко го пиши пропаднало.