Разкарайте загубеняка!

Не си губете времето с мъж, който ще ви направи нещастна
Обновена: 9 ное 2012 08:46 | 9 ное 2012 08:46,
64
Разкарайте загубеняка!
Снимка: sxc.hu

Животът щеше да е много по-лесен и радостен, ако се влюбвахме само в хора, които ни одухотворяват и ни правят по-добри личности. За съжаление, жените често си падат по мъже, с които и връзката, и общуването им са в техен ущърб и вредят на собствените им благосъстояние и самочувствие.

Дамите в такива отношения би трябвало да имат по-високо самочувствие и да вярват, че заслужават повече от живота и да не си губят времето с мъже, които не го заслужават.

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да вземете решение за края на една такава нещастна връзка, за да можете да започне нов, по-щастлив живот.

1. Разкарайте лъжеца

Изглежда съвсем очевидно, че не трябва да си губите времето с хора, които ви лъжат. Неискреността се проявява в много различни форми и не винаги е явна. Не е задължително да става въпрос за изневяра или за дребни лъжи в ежедневието. Форма на нечестност е и премълчаването на факти или заговори зад гърба ви. Някои мъже твърдят, че са го направили, за да ви защитят, но струва ли си да живеете с партньор, който се страхува да ви каже истината в очите?

2. Разкарайте грубиянина

Много мъже явно не са наясно, че насилието срещу личността не е задължително да бъде само физическо. То може да бъде и психическо. Ако един мъже може да си позволи да ви злепоставя пред другите хора с унизителни забележки, които да прикрива като "черен хумор", то това не значи, че вие трябва да търпите тези атаки. Той най-вероятно го прави, за да постигне надмощие над вас и за да се чувства нещо повече от вас.

3. Разкарайте страхливеца

Ако един мъж твърди, че ви е истински приятел и партньор, то той трябва да ви пази гърба. Вие трябва да усещате, че той ще ви бъде лоялен и в добри, и в лоши времена. Трябва да знаете, че този човек винаги ще ви защити, ще ви помогне и ще бъде насреща, когато имате нужда от него. Ако този мъж се скрива като шушумига винаги, когато ви потрябва неговото силно рамо, то за какво ви е тогава?

Останолото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
6
 
! Отговори
До 34 преди 11 години
Абе, това на какъв език е? Какво значи, преведи го моля те.
25
4
 
31
 
! Отговори
az преди 11 години
много *** и *** е тая статия , а бе жени ако имате нещо в главата направете малко усилие замислете се , след като харесвате и живеете с мъже които според вас са "загубеняци" ви какви сте ? , щяха ли тия мъже да точно с вас ако не бяха такива:))
24
3
 
9
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
а ти какво праиш тука :D . Ти от кой тип загубеняци от изброените си . А загубеняци харесват безхарактерни жени които не търсят щастие а просто някъв авторитет да я комнадва като турчин . Или си от тея дето никоя не техните години не е толкова проста да им се върже на простотиите и излизаш само с доста години по-малки ***
23
5
 
5
 
! Отговори
selenka преди 11 години
ima li v bradvata ima i v sapa vina
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А от мен да знаете, че няма такова животно 'бивша' *** или ***.Вълкът kозината си менял ама нрава никога.Обикновено,ако "дамата" в едно семейство е оборотна , то мъжа е загубеняк и обратното.
21
1
 
27
 
! Отговори
байо от село преди 11 години
Всеки си търси еша, на който не му държи да търпи другия има закон ,в съда и чао.Нито загубеняци ,нито загубенячки търпя в моя живот, изобщо простотия не мога да надвия, затова и отбягвам такива.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
19 и 21 са модерирани от "бързата ръка" на смешния сайт в който чатим... Имах предвид "от 1-ви до 10-ти микрорайон" ЛИУЛИН, ама пак ще го преобразят... знам!
19
11
 
15
 
! Отговори
23 преди 11 години
Разбирам че истината боли , цъкайте минуси барем ви олекне, но не се самозаблуждавайте нито свестни нито загубенячки някога ще се обвържат с вас , ще си карате сингъл с тоя манталитет до деня в който ще ви закопат в хладна дупка . Може да обърнете резбата,за да си увеличите шансовете за връзка , ама и обратните ще бягат от вас , ако знаят какви глупотевини пишете в днеса.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо сте ме снимали така бе, много рядко съм толкова ядосан.
17
9
 
41
 
! Отговори
tqloto преди 11 години
razkaraite zagubenqchkata:1.ako samo mrunka za pari i podaruci2.debeelee3.misli si che ima zlato m/u krakata4.dosajda5.sledi big bradur i suchuvstva na zlatka6.pachavra... ostanaloto prochetete v lista koito shte si napishete sami
16
4
 
60
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Мъже,пазете се от жени (колкото и красиви да са !) , които гледат на вас като на 24-часов работещ банкомат и вибратор едновременно!Разкарвайте такива гадини още в началото!Да не си скубете косите после.
15
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахаахахаха , под статията са се събрали сингал неудачниците и почнали да разсъждават как щели да натирват некакви жени загубенячки , при положение ,че жена скоро освен на картинка не са виждали. Много сте забавни като си разправяте мокрите сънища онлайн , ама нали се сещате ,че някоя трябва първо да се обвърже с вас ,че да можете да я разкарате.
14
5
 
55
 
! Отговори
OPS преди 11 години
Следвайте съветите на Dnes.bg и останете стара мома! :)))
13
2
 
1
 
! Отговори
do 2 преди 11 години
sluchila si na unikalen tupir
12
1
 
20
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ДАЛ БОГ....НА ВСИЧКИ ЖЕНИ КОИТО ХАРЕСВАМ....МЪЖЕТЕ ИМ ДА СЕ РАЗКАРВАТПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ...
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, ако всички спазват ваште завери... как ще се размножават с "Люлин"???
10
5
 
31
 
! Отговори
Ерген-осеменител-37г преди 11 години
Млада, журналистка с виШе от сайта Dnes.bg отива на юбилея на един столетник и пита умно -Господине ,каква е тайната на вашето дълголетие?-Няма никаква тайна!Останах вдовец-ерген преди 68 години
9
6
 
2
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
до-10.....Може,ама ОТПРЕД!!
8
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредната жалка статийка преписана от някоя незадоволена женичка с претенции да бъде журналистка
7
2
 
20
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
Ахахах а тоя как прилича на Ники Михайлов, дали не е нещо скрито, че и той е загубеняк относно жените :) За спортните му успехи няма да коментирам тъй като ако не беше баща му, той щеше да гони топките в някой окръжна група :)