Какъв е той в леглото според любимата му музика?

Колкото "по-тежка" музика слуша, толкова по-страстен е мъжът
12 дек 2012 16:27, Мария Дуковска
69
Какъв е той в леглото според любимата му музика?
Снимка: Reuters

Какво да очакваме от партньора си в леглото? Дали наистина темпераментът им, който се окачествява с музиката, която слушат, има нещо общо и със сексуалността?

Може да ви прозвучи странно, но психолози са направили експеримент и ето до какви изводи са достигнали, задавайки на голяма група мъже простичкия въпрос: „Какви са музикалните ви предпочитания?“

Оказва се, че поклонниците на различни музикални жанрове и направления имат и съответно подобно поведение в секса.

1. Ако е фен на рока, той в никакъв случай няма да се изявява като спринтьор на 100 метра, а по-скоро като участник в маратонско бягане. „Рок“- мъжете обичат да „разтягат“ удоволствието и по правило един оргазъм за тях е твърде малко. Очаквайте два или три за нощ.

2. Любителите на попмузиката обикновено имат доста висока самооценка. Те са във възторг от телата си, без много да се интересуват какво мислят за фигурата им другите. Тези мъже не са склонни на еротични експерименти и предпочитат рутинните действия в леглото.

3. Ако мъжът до вас е поклонник на индо-музиката, не се надявайте на решителни сексуални действия от негова страна. Може с часове да лежи до вас и сладкодумно да беседва и едва след уговорка да премине от думи към дела.

4. Според специалистите тези, които слушат джаз, са по правило бедни (с тънко портмоне и банкова сметка), но със силно изразена сексуалност. Сред поклонниците на джаза едва ли ще срещнете роднина на Ротшилд. Тези мъже имат изобретателен подход към всичко в живота, включително и в секса. С такъв в леглото всяка жена би се чувствала като сексбогиня.

5. Имате си работа с доста изобретателен тип, ако хип-хопът и рапът го вълнуват. Не се изненадвайте, ако ви предложи идея за секс по двойки или тройка. Първоначално може да ви се стори, че в леглото мисли само за себе си, но много скоро ще се убедите, че е готов за вас да сваля звезди от небето.

6. Той слуша само шлагерна музика по радиото. Знайте, че пред вас стои сериозен мъж. Твърде сериозен, за да отдели време за наръчник като „Кама Сутра“. Този тип мъже предпочитат една-единствена поза за секс и можете в края на срещата да очаквате само една дежурна целувка.

7. Любителите на RnB и соул музиката са мъже, за които на първо място по значение е семейството, любовта, близостта, нежността. Ако не желаете обвързване, по-добре не стигайте до интимности, за да не го разочаровате.

Още интересна информация прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
До АнонименFergie от Black Eyed Peas
47
0
 
1
 
! Отговори
No Name преди 11 години
Явно ако все пак изразя мнение то ще е че предпочитам рокаджийте. Аз така и така си падам по дългокоси мъже, какво толкова?! Предполагам, че се подразбира останалото....
46
0
 
2
 
! Отговори
Барда преди 11 години
А аз като слушам Хорът на Съветската Армия? Ми... корав като СССР преди перестройката, компенсирам качеството с количество, но винаги гледам да задоволя пролетариарата, издържам на глад, студ, алкохол и обсада... и на сеск бобмите отговаря със секс-ядрена ракета.
45
0
 
2
 
! Отговори
Брех преди 11 години
@47Това, че са казали, че джазмените са бедни (без да коментирам достоверността на твърдението) не означава, че бедните са непременно джазмени. Както всеки квадрат е ромб, но не всеки ромб е квадрат.
44
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 11 години
До FACTма нееееееее, не е заради това... това е, защото проучването е правено от "британски учЕни"... що тогава не са споменали какви са мъжете, които слушат глем рок? м?
43
0
 
3
 
! Отговори
! преди 11 години
йяй, и днешният ден не мина напразно за мен... разбрах, че имало и такова нещо като ИНДО-МУЗИКА!
42
0
 
0
 
! Отговори
lala преди 11 години
Супер джойнтара и две цигари не много дебели ....
41
0
 
2
 
! Отговори
bai_jordan преди 11 години
Боже каква глупост...
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ревем от смях!!!!!!!
39
3
 
7
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Аз слушам Хеви и Пауър. Една палавница я подпирах до тях, краката й се огъваха. Три часа "на банцига", с малки паузи за по цигарка...Може и да е вярно написаното в статията.Хи-хи-хи!
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименФърги, доколкото виждам. От Black eyed peas
37
3
 
16
 
! Отговори
Сексорсиста преди 11 години
Ние почитателите на виртуозите и класици от ``Черно фередже`` ши***e чисто голи на пейка в парка!
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами какво да кажем за хората които слушат Джаз, Метъл, Класическа и фолклор и кой знае още какво ? :) 5 in 1 Baby :)))
35
2
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 11 години
До 47 Информацията: Тези изброените не се интересуват от жени, така че не очаквай да ги намериш в статията!
34
1
 
6
 
! Отговори
фенка до фен преди 11 години
Аз така колкото да кажа нещо - това с музиката за жените важи ли ? Щото аз слушам рок с елементи на опера и акомпанимент на дайре със симфоничен оркестър (не се шегувам)
33
1
 
13
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
4. Според специалистите тези, които слушат джаз, са по правило бедни (с тънко портмоне и банкова сметка).....................а аз защо си мислех че тези дето слушат чалга са бедни???????/
32
0
 
23
 
! Отговори
Информацията е преди 11 години
непълна:1. А тези, които обичат класическата музика?2. Ами онези, които се прекланят пред фолклора на техния народ /имам предвид т. нар. народна музика, а не попфолка и откровената чалга/?3. Някои пък слушат с вдъхновение военна духова музика.4. А какво ще ни кажат по адрес на онези мъже, които най-предпочитат парчета като напр. "Оратория за партията", песни, посветени на конкретни партийни конгреси и тем подобни - има и такива чешити.5.Други пък се вълнуват от църковни песнопения.И т.н.
31
1
 
42
 
! Отговори
един тъп въпрос преди 11 години
Глухите мъже не правят ли секс да ви *** у статията?
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе мъжът преди да слуша, първо трябва добре да гледа, че ако му се падне някоя лейди гарга каквото и да слуша все ще го избие на "Заспали чувства в мен недей събужда "...
29
0
 
22
 
! Отговори
FACT преди 11 години
Чалгарите дори не са ги споменали защото на тях просто никой не им пуска :-D