Нещата, които всеки необвързан мъж трябва да знае

Осем истини за живота от Пол Брансън
Обновена: 19 дек 2012 08:13 | 19 дек 2012 08:13,
51
Нещата, които всеки необвързан мъж трябва да знае
Снимка: outnow.ch

Пол Брансън е съвременният Купидон. Американецът се изявява като модерен сватовник, както и като блогър. Статиите му в интернет предизвикват истински фурор. Пол има и собствено риалити шоу, наречено Lovetown. Може да се каже, че американецът е специалист на любовния фронт. Една от най-известните му статии описва какво трябва да знае един необвързан мъж за нещата от живота. Ето и кои са те:

1. Повечето плейбои умират самотни

Пол споделя, че най-голямата симпатия, която изпитал към клиент, била към 48-годишен мъж, който описвал себе си като непоправим плейбой. Неговата молба към Пол обаче била, да го събере с някоя жена за период от шест месеца. Оказало се, че мъжът бил болен и му оставала само половин година живот. Той осъзнал, че иска да изпита насладата на истинската любов, дори за един ден. Хората не са устроени да живеят сами, затова не чакайте прекалено дълго, за да бъдете с някого.

2. Да бъдете играч е нищо в сравнение с това да бъдете джентълмен

Кавалерството не е изчезнало, макар че мъжете бавно го убиват. Преди години всеки мъж е знаел как да се държи с една жена и да я накара да се чувства като истинска дама. Нищо не ви пречи да не минавате първи през вратата или да я задържите 5 секунди, докато жената влезе. Имайте предвид, че всички кавалерски жестове се оценяват високо от дамите.

3. Няма нищо по-секси от мъж с план

Жените харесват амбициозни мъже. Още по-добре е, ако мъжът има ясен житейски план и поставени измерими цели. Разбира се, всеки мъж трябва да е готов да рискува, но никога безразсъдно. Не забравяйте, че всички цели трябва да бъдат конкретни, измерими, постижими, реалистични и навременни.

4. Ако искате най-доброто, самите вие трябва да бъдете такива

Всеки човек трябва да има самостоятелно развитие, което да го изгради като личност. Това важи както за дамите, така и за мъжете. Важно е да умеете да се вглеждате реалистично в себе си и да определяте какво ви липсва и какво трябва да промените, за да бъдете по-добър човек.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: мъжнеобвързанживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
1
 
! Отговори
пак 48 преди 11 години
P.S. Като се има пред вид, че все още съм си грозен и смотан и подобрения не се очакват?
46
1
 
2
 
! Отговори
до Феминист преди 11 години
женете се само ако сте грозновати, обикновени и смотани и ви е невъзможно да си осигурявате секс на свободни начала.---------------- Ами аз затова се и ожених, ама се оказа, че после почна да се намирасекс на свободни начала, та сега как ше се върже това с твоята теория и какво да праа? Жената и децата ли да зарязвам или секса свободен да отказвам?
45
0
 
2
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
Ти куче как реагира срещу мечка виждал ли си? А куче как души цветенце?Ако този си мисли, че съм мечка, а аз си мисля, че съм цвете, той страхливо куче ли е или е любопитно кутре, което подскача, че да се снима с мен?Пленена, пленена...колко да съм пленена? хахахаха
44
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на бас че 31 ще върже на 27 в реалния живот,ще се поджавкат малко и тя ще бъде пленена от мачовстото му,мухахах
43
1
 
0
 
! Отговори
до Георги преди 11 години
Абе, Георги!!! :)))
42
4
 
5
 
! Отговори
буркан с минзухари преди 11 години
Аман от помиярски, пошли статии !
41
1
 
9
 
! Отговори
Ot Mimeto преди 11 години
Прави сте, предполагам , господа. Няма коментарии, а коментари, съгласна съм. Но не игнорирайте факта, че масово се използва "Й" вместо И. По улиците е пълно с табелки с правописни грешки. Форумите - пълни с малограмотници, които се вбесяват и на най- позитивната забележка. Поздрави на всички мъже с "претенций" за взискателност към тях самите, което беше и темата на горният материал.
40
3
 
5
 
! Отговори
Митю пищоа преди 11 години
До Феминист.Праф си баце, само красивите мъже като мен могат да си осигурят секс на свободни начала.Гледайти и завиждайти вий грозновати, обикновенни и смонтани мъже
39
15
 
18
 
! Отговори
Феминист преди 11 години
Един необвързан мъж, особено ако е атрактивен и има безспорни качества, трябва преди всичко да знае едно единствено нещо:- докато основното, което той иска от женския екземпляр е спокойствие и интимност, той (екземплярът), подвластен на природата си, желае да влезе в симбиоза, за да го манипулира със следните цели: подсигуряване, опека, възпроизвеждане.Така че, мъже, женете се само ако сте грозновати, обикновени и смотани и ви е невъзможно да си осигурявате секс на свободни начала.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както казват едни пичове по телевизията:''Не е важно какво правиш, а колко хора знаят, че го правиш.''
37
1
 
13
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Миме, Миме, няма такова нещо като "коментарии". Единствено число - коментар, множествено - коментари. Бъди здрава, красива, но най-вече умна и не давай акъл за неща, които сама не знаеш.
36
1
 
7
 
! Отговори
До Мария преди 11 години
Миме, няма "комантарии", а " коментари"! Бъди здрава и умна, и красива! ;)
35
1
 
5
 
! Отговори
Маркоселски преди 11 години
Тоя, като е толкова отворен, що не вземе да помогне на оная учителка, че тя съвсем го закъса, горката.
34
9
 
9
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Георги,когато думата е в множествено число тя не завършва на "Й", а на "И". Няма "*** статий" , а "*** статиИ", също така: "*** коментарий", а "*** коментариИ".Бъди здрав и умен.
33
4
 
9
 
! Отговори
Любо преди 11 години
Статията ми хареса за сутрешно четиво и да се позамисли малко човек какво прави. Тук може би 99% от коментиращите никога не са знаели какво искат та каму ли планове да си правят.Само глупости мислите.Всичко в статията е вярно-просто в Б-я рядко се срещат стойностни жени за да го оценят.Масово мислят как да прекарат деня и нищо друго Максимата,"който каквото и да ти говори става въпрос за секс или пари" я е имало винаги-не случайно една от най древните професии в света е проституцията.
32
16
 
5
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Нужно ли да пишете *** статий ? Къкво е видяло това нагримираното лайненце? Уредил го тати в киното, взел милионите и сега дава акъли да хората как да живеят и се прави на "купидон" Това сайт за новини ли е или за селски кифли който го слушат тоя балък?
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aide pak amerikanski recepti za bai-ganio
30
0
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Как не разбираш. Той цял живот е сменял жени и е видял колко е кухо това. В твоя случай е - гладния на сития не вярва
29
4
 
19
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Вижте сега, господине...Ако вие се прежалвате да обикаляте по мечи хралупи, когато ви се яде медец, а не събирате прашец като пчеличка от красиви и нежни цветя....за да си го направите сам, с кеф и удоволствие и да Ви е сладко...както само Вие си го обичате...аз наистина не мога да ви помогна. Просто различните хора по-различен начин стигат до крайната цел...боя се, че бръмчим в различни нива на хранителната верига. Приоритети.
28
5
 
24
 
! Отговори
до 17, 18 преди 11 години
Явно имаш предвид някакви дивни простачки. Впрочем, като се огледам, виждам все повече простотия в това общество, така че разбирам воплите на такива като теб. Но има и свестни жени, зависи в какви среди търсиш. За г-на, който казва, че жените приемат джентълменството за нещо нормално. Ами да, нормално би трябвало да е за теб, както и за нея, другото е насила. Не се мъчи, ако ти иде да й залющиш един шамар - направи го и ще ти олекне.А и ще си истински балканец.