Нещата, за които всяка жена фантазира в спалнята

За какво мислят жените, когато става дума за секс
Обновена: 2 яну 2013 21:20 | 2 яну 2013 21:20,
9
Нещата, за които всяка жена фантазира в спалнята
Снимка: outnow.ch

Често казват за мъжете, че постоянно мислели за секс. А как стоят нещата при жените? Ако някой смята, че дамите не се отдават на палави мисли, то определено греши. Жените са експерти, когато става въпрос за еротични фантазии. Мъжкото списание Ask Men подрежда десетте най-чести сексуални изживявания, за които жените мечтаят. Ето и кои са те:

1. Доминиране (жената да доминира над мъжа)

Жените обичат силните мъже, в обятията на които се чувстват малки и защитени. Не така обаче стоят нещата в спалнята. Една от най-често срещаните женски фантазии е тази, в която дамата доминира над мъжа. Целият сценарий се върти около това, че жената определя какво и кога ще се случва, а мъжът моли за нейното внимание.

2. Доминиране (мъжът доминира над жената)

Съвременните независими жени предпочитат истински мъже, пълни с тестостерон. Често дамите мечтаят за мъж, който да ги зашемети и да ги отведе до невиждани върхове, определяйки сам играта. Жените искат да чувстват мъжката сила, да бъдат контролирани и желани. Прекарайте пръсти през косата ѝ, захапете я по рамото и дръпнете главата ѝ назад. Понякога малко сила няма да навреди.

3. Учител/ученик

Жените харесват идеята да се облекат като гимназиални ученички и да разпалват мъжкото внимание. Привлича ги идеята да смесват невинността с еротиката и сексуалните изживявания. А когато ученичката е лоша, заслужава напляскване, нали?

4. Секс с непознат

Повечето жени нямат нужната смелост, за да осъществят тази своя фантазия. Обикновено дамите мислят за секса като акт, обвързан с емоция и чувства. А понякога жената има нужда просто да се забавлява и да се впусне в сексуално приключение с непознат. Либидото ѝ определено се покачва, когато си помисли как красив непознат идва към нея в бара и после заедно отиват в хотелска стая за дълга нощ, изпълнена със сексуални постижения.

5. Тройка с друга жена

Напоследък често ставаме свидетели на интимности между жени, така че тази фантазия не изглежда чак толкова нереална. Обикновено жената иска да прави тройка с друга жена и мъж, с когото не е обвързана. Все пак никой не обича да дели своя партньор. Когато фантазира за тройка със своето гадже обаче, жената обикновено иска той да бъде само в ролята на воайор.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Табуженисекс фантазии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Тройка само с мъже!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От скоро време тук се бълват разни такива изсмукани от пръстите и порно филмите статии ...
4
2
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Единственият начин,всеки мъж да се...напълни до горе с...тестостерон и да покори всяка жена,е да яде всеки ден,от моите...тикви в Кривунделово.Даже железният Сталоун,като беше тук за филма,дойде и...яде тиквите сурови,с корите.(платена реклама)
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая на снимката не може да стой на краката си защото мисленето особено я затруднява
2
0
 
3
 
! Отговори
AMA HI4 NEDOVOLEN преди 11 години
moqta jena iska da q LOGNA razbrala ot DNES.bg 4e bilo hubavo.Otivam da LOGNA edin dva pati
1
2
 
2
 
! Отговори
фидоскова преди 11 години
всяка достойна жена желае Борисов да я клеца и да стане банкерка като ЦВЕТЕЛИНКА!!