Защо не сваляте очи от лошото момиче

Тя има качества, на които никой мъж не може да устои
Обновена: 14 яну 2013 12:00 | 14 яну 2013 12:00,
6
Защо не сваляте очи от лошото момиче
Снимка: Reuters

Има добри момичета, които мъжете представят на родителите си, и лоши, за които тайничко копнеят. Фетишът по „лошото момче" има своя еквивалент и при другия пол, превръщайки се в „неустоимото лошо момиче".

Тя е непредсказуема, буйна, секси и спонтанна и е една голяма беля. Затова лошите момичета "не стават" за съпруги, нито са желани за дълги връзки, но пък на почти всеки мъж му омекват краката, когато около него се намира такава жена, колкото и да е влюбен в своята половинка.

Добрите момичета срещу лошите момичета

Добрите момичета са като мека възглавница – с тях ти е уютно, удобно, сигурно. Лошите им посестрими пък са като влакче на ужасите – не искаш да живееш там, но искаш поне да се качиш. Те са във фантазиите и кошмарите на мъжете. И няма правилен отговор коя е „по-добрата", те просто са различни.

Хората сме устроени така, че търсим сигурност и стабилност. Затова и добрите момичета са търсени в дълготраен план. Но кой може да живее без адреналин? Рано или късно скуката ни кара да кривнем от пътя и тогава... тогава идват те – лошото момиче и лошото момче!

Доброто и лошото момиче в теб

Добрата новина е, че всяко добро момиче поне за малко може да влезе в ролята на лошото ( и обратното важи по същия начин). В действителност у всяка жена има и от двете по-малко. Тя просто трябва да знае кога и какво от „лошия" секси арсенал да извади наяве.

А ето и какво прави лошото момиче толкова неустоимо:

1. Тя е палава

Лошото момиче не смята темата за секса за табу. Тя не се срамува да си признае, че гледа порно и това действа доста възбуждащо на мъжете, защото те вярват, че тя е готова за всякакви експерименти в леглото.

2. Тя е секси

Визията е много важна. Лошото момиче без проблем ще сложи късата пола, мрежестия чорапогащник. Тя ще постави ярко червено червило на устните си и без свян ще ги оближе на бара, гледайки някой привлекателен мъж. Тя не сваля високите токчета и обича да подчертава големите си ... очи.

3. Тя е готова за приключения

Лошото момиче не се притеснява от малко адреналин. Тя може спонтанно да реши да се качи на последния етаж на безлюдна сграда и да изпие една бира с вас от покрива. Тя се чувства комфортно както в лъскавия ресторант, така и на пейката по време на пълнолуние в парка.

4. Умее да флиртува

Мислите ли, че можете да я смутите лесно? Не! Тя ще ви предизвика с поглед. Ще ви гледа нагло, ще облизва устни, а накрая може дори да ви хвърли салфетка с послание през бара, защото обича да е пряма, нетърпелива е и не се вписва в общоприетите правила във всяко едно отношение.

5. Тя стои зад думите и действията си

Лошите момичета са изключително самоуверени и винаги отстояват думите и действията си. Те имат ясни цели и не позволяват на нищо да застане на пътя им или да ги разколебае.

6. Лошото момиче е винаги себе си

Тя не се съобразява със социалните очаквания и не се представя за такава, каквато не е само и само да угоди на някого.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много сте зле вестника...
2
0
 
0
 
! Отговори
страхотна е преди 11 години
KAT VON RULLZ!
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой ги измисля тези ла*на...