Какво могат да научат жените от мъжете

Защо жената не може да прилича повече на мъжа?
22 яну 2013 08:16,
24
Какво могат да научат жените от мъжете
Снимка: outnow.ch

Често избухват спорове, разделящи хората по полов признак. Жените правели това, мъжете онова. Истината е, че както мъжете, така и жените имат своите отрицателни черти. Глупавият човек ще реши да спори по темата кой е прав и кой е крив, а умният ще се опита да се поучи от грешките на другия.

Днес спираме вниманието си върху десет отличителни черти на мъжете, публикувани в онлайн изданието на вестник Daily Mail. Не е зле дамите да хвърлят по едно око, защото определено има над какво да се замислят. Понякога мъжете могат да бъдат добри учители. Ето и списъкът с десет мъжки характеристики, които е добре и жените да притежават:

1. Мъжете не са перфекционисти

Проучване от миналия месец показа, че жените прекарали три пъти по-дълго време в опаковане на коледни подаръци. Нужно ли е всичко това, след като опаковката ще се разкъса, веднага щом даденият човек получи своя подарък? В някои случаи мъжете наистина са по-съобразителни.

2. Мъжете умеят да си почиват

Когато мъжът иска да се отпусне, той захвърля всичко и наистина го прави. Или си пуска телевизора и гледа спорт. Жените не могат по този начин. Обикновено те си почиват, правейки нещо друго. Минават през магазина за бельо и си купуват нещо, мислейки, че по този начин релаксират. Или посещават козметичния салон. Дори тези дейности да са приятни за жените, те все пак изискват концентрация и някаква физическа активност. Просто се приберете вкъщи, забравете за всичко друго и си починете.

3. Мъжете не разказват подробности от спалнята

Странно, но мъжете често са обвинявани именно в този „грях“. Един мъж може и да сподели нещо, но обикновено жените са тези, които разказват в детайли. Женските истории често включват звукови ефекти, имитации, циничен смях и подигравки. Може би мъжете не го правят, защото се страхуват, че ще изглеждат глупаво в очите на приятелите си.

4. Мъжете нямат конкретен любовен типаж

Разбира се, мъжът има своите предпочитания. Но той никога няма да седне със своите приятели и да съставя списък с качествата, който търси в една жена. А ако някой го направи, то най-вероятно ще бъде заклеймен като сексист. На свой ред обаче, много жени смятат, че е приемливо да имат списък с нещата, които искат от един мъж. Например той трябва да е висок, красив, успял, богат... Обикновено именно тези жени, които имат много изисквания, накрая остават сами.

5. Мъжете не казват на приятелите си, че ги обичат

Мъжете са рационални и рядко говорят за любов. Жените пък обичат да споделят чувствата си – не само към любимия, но и към приятелките си. Жалко, но понякога една жена получава повече „обичам те“ от своите най-близки приятелки, отколкото от своя мъж.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: мъжежениразличия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
koki преди 11 години
.....................
16
0
 
0
 
! Отговори
реалистка 2 преди 11 години
4. (Мъжете нямат конкретен любовен типаж) да, бе да
15
0
 
0
 
! Отговори
реалистка 2 преди 11 години
8 (Мъжете не бъркат секса с романтиката) просто искат винаги точно обратното на теб, ако искаш романтика, ще настояват на секс, ако искаш секс ще се сополивят, ще те преследват и не знам още какво за романтика. изводът е: винаги досада и почти никога това, което ти искаш
14
0
 
0
 
! Отговори
реалистка 2 преди 11 години
3 напротив, мъжете разказват с доста подробности от спалнята, на гаджетата си не, ама на приятелите и приятелките си да и понякога са с мнооого големи подробности тея работи. ама то между приятели не се брои, нал така? 7 (Мъжете не се обвързват просто, за да не бъдат сами) не за да не са сами, а за да са с някой. опс, това си е баш същото
13
0
 
0
 
! Отговори
реалистка 2 преди 11 години
2. жените нито си почиват като хората, нито вършат работа като хората. може да са перфекционистки, но не са ефективни, което си е мнооого многоо кофти. да не повярваш, че сексистки сайт като днес.бг е пропуснал тази невероятна възможност да ни го навре в носа това
12
0
 
0
 
! Отговори
реалистка 2 преди 11 години
този път статията беше хубава. и аз съм прекалала сигурно 1/3 от живота си в мислене кой какво казал, направил и защо. това, което ме успокоява е, че някои мъже го правят същото. :)
11
0
 
0
 
! Отговори
до :( преди 11 години
куку, ходи се прегледай
10
0
 
0
 
! Отговори
:( преди 11 години
От българският мъж, една жена може да научи как да застреля децата си от упор и после да се гръмне, нищо друго. :(((((
9
0
 
1
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 5Аз не се "чеша по чатала", нито се държа просташки. Не, нямам обноски на принц, и сигурно нещо ми липсва в това отношение но познавам много жени които се държат много по-просташки от много мъже, да знаеш че жените не правят изключение от простащината!А, също така не се смятам за велик. Със сигурност има и други поне толкова умни колкото съм и аз.
8
0
 
0
 
! Отговори
Човек преди 11 години
До коментар #5. Очевидно си се родила и ограничена, неадаптивна и глупава също.
7
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 11 години
Спрете да използвате думи като ТИПАЖ. *** журналисти.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като видях коментари 4 и 5 и вече знам със сигурност - няма да се женя. Ако ще и българската нация да загине завинаги. Жените не са хора!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А само как драпате за мъж, а? Всички го знаем.
4
2
 
0
 
! Отговори
реалистка преди 11 години
какво можем да научим?да се чешем по чатала,да се държим просташки,а същевременно да казваме че сме велики....................не благодаря,родила съм се жена и се гордея с това.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Мъжете не са перфекционисти" E kato pro4etoh towa, mislq da wi zatworq naprawo browsera, za6toto samo typotii ot tazi mediq drugo nqma da pro4eta.
2
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Пий си хапчетата
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На хигиена. Тая тяхната миризма на риба не е от чистоплътие.С къв акъл ще си завираш риба по дупките не мога да разбера