Шокиращите неща, които жените си мислят за мъжкото тяло

И по-точно за тяхното голо тяло в леглото
Обновена: 5 мар 2013 15:27 | 5 мар 2013 15:27,
56
Шокиращите неща, които жените си мислят за мъжкото тяло
Снимка: outnow.ch

Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени предпочитат мъж с бирено коремче пред мъж с плосък корем като на бодибилдър. А когато става въпрос за размера на... мъжкото достойнство – големината невинаги е за предпочитане от дамите.

Ако сте любопитни да прочетете какво смятат нормалните жени за тялото на своите партньори и неговия външен вид в леглото, прочетете анкетата по темата на мъжкото списание Men's Fitness.

Коментарите със сигурност ще ви изненадат!

1. Обезкосмените мъжки гърди не са много секси.

Дамите не искат да си лягат с 13-годишно момче, което няма нито едно косъмче на гърдите си. Прекалено голямото окосмяване също не е хит сред дамите. То трябва да бъде някъде по средата.

2. Толкова му е голям, че съм ужасена!

Противно на мантрата, че големият размер на половия член е предпочитан от дамите, повечето жени предпочитат по-скоро среден размер в това отношение. Големият размер е смущаващ, а може да бъде и болезнен, а болезненият секс не е хубав.

3. Благодаря на Бога, че и той има корем!

Може би това звучи егоистично, но много жени имат комплекси по отношение на фигурата си и мъж с перфектно тяло само ще ги накара да се чувстват още по-неудобно без дрехи. Така че дамите нямат нищо против малките несъвършенства във фигурата на своя партньор. Освен това момичетата не обичат да се конкурират с фитнес залата за вниманието на любимия си.

4. Сложете очилата!

Почти всяка жена има секс фантазия с някой свой учител, професор или преподавател. Така че няма нищо лошо, ако мъжът носи очила , някой път да си остане с тях по време на полов акт. Според някои дами в очилата има нещо мъжествено и интелектуално.

5. Татуировките са горещи!

Факт е, че мъжете с татуировки са супер горещи, дори и да имат сладко и невинно изражение. Ако един сериозен и дори свенлив мъж разкопчае ризата си в спалнята, а отдолу изненадващо се появи малко мастило, това със сигурност ще подейства като афродизиак на жената.

6. Плешивото теме е секси.

Изглежда, че има мъже, които се чувстват несигурни в леглото заради това, че са започнали да оплешивяват, но честно казано има жени, които обичат мъже без коса. А и коя жена не си пада по мъжествения и чаровен Брус Уилис, пък макар и гологлав?

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: мъжтялолегло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Baby,Vutre li e?Da ...Emi,togava Ox ..
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
когато става въпрос за дебилни статии ... дннес бг са ненадминати...-
49
1
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 11 години
Tochka2e/nai mnogo mi dopadna!Nqma znachenie ot razmera!?da,Nqma nikoi ne obichal boleznen sex:))Milo,Vutre li e?daEMI togava,Ox!
48
0
 
7
 
! Отговори
ИСТИНСКИ МЪЖ преди 11 години
значи вече да съм спокоен че не си го виждам от корема, нали така дами ?
47
1
 
10
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
Това проучване да не е правено от някой оплешиваващ очилат космат дебеланко,с не особено впечатляващо мъжко достойнство? Защото така звучи...
46
1
 
4
 
! Отговори
сашо преди 11 години
Може и да съм косимам лекомат/ не като толостолоб/да,да имам леко шкембе, много малко съм оплешивял, НО знам къде е G точката на жената, вие се като пастърва на кукичка, така че още го мога.
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мен най ме кефи докато се събличаме да се запознаем...може и като се обличаме така няма как да и объркам името. Тея татуировки ще ме извинявате ама ходещи комикси хич не ме радват, кожен клоун дето на стари години ще си опъва тигрите с кламери
44
3
 
11
 
! Отговори
Лейди преди 11 години
"Нямам нищо против мъжът да е стар или беден, но не и двете едновременно."
43
1
 
12
 
! Отговори
Тина преди 11 години
До "що за дивотия"Вярно е,че е забавно.Малко ми напомня за прадядо ми,според който днешните млади от нищо не разбират.Негов разказ е как когато са били на фронта,имало такава зима,че не забелязали огромна яма пълна със сняг и целият патрул паднал в нея.На въпроса защо са отишли да паднат останалите,след като са видели първите да паднат,отговор:Кво разбирате вий от война?!Така де,за новородено всички вицове са нови,може да им пробутаме каквото си искаме.Ама на видели и патили хора такива статии
42
0
 
32
 
! Отговори
1234 преди 11 години
Тая статия напълно изясни "опасния чар" на Коко Динев.:)
41
0
 
17
 
! Отговори
що за дивотия преди 11 години
Гледам дамите във форума яко се забавляват със статията, така че ясно колко е вярно всичко описано. Единственото с което съм съгласен е че такива мъже като описаните се харесват на съответният им женски еквивалент , просто те са безинтересни за останалите / или само са използвани като ходещи портфейли примерно, докато "другата работа" върши техният антипод.
40
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Ами това ми хрумна, мадам Тета. Мен или уоман, все е аз. Не желая да мисля нещо оригинално, простичка съм си. А Вие искате да Ви смятат за тетка ли?
39
1
 
2
 
! Отговори
Аз.. преди 11 години
Извинявайте анонимний/анонимна Аз, мога ли да ви попитам, защо пишете "Аз"? Не може ли да си измислите нещо по-оригинално.... Искате да ви смятат за МЕН ли?Мадам Тета.
38
1
 
4
 
! Отговори
До Тина преди 11 години
И ако пък кичурчето е боядисано, веселбата става пълна. Щото и такива съм виждала.
37
2
 
16
 
! Отговори
Тина преди 11 години
Смешното е когато оплешивяващ мъж се опитва да скрие голото си теме с кичур коса отстрани и прехвърлен над "дупката". При малко по-силен вятър става весело >)
36
0
 
5
 
! Отговори
do 33 преди 11 години
Да ти кажа да не се чудиш, когато сме плешиви не значи че не ни расте косата - да не се ли подстригваме тогава, или ти си мислиш че го правим от суета че да лъжем някого....
35
0
 
4
 
! Отговори
6u6i преди 11 години
absolutni gluposti!!!!!!!!
34
8
 
8
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Аиде стига глупости, шкембе и голо теме секси
33
0
 
8
 
! Отговори
Блондинка преди 11 години
Тоя Вин Дизъл ли е на снимката? Тогава не ми трябва да чета статията за перфектният мъж...
32
1
 
7
 
! Отговори
Блондинка преди 11 години
Голите мъжки глави са секси, ако са нарочно и напълно обезкосмени.И само тогава, когато косата, която липсва от темето на господина, не е щръкнала от ушите и носът му!