Шокиращите неща, които жените си мислят за мъжкото тяло

И по-точно за тяхното голо тяло в леглото
Обновена: 5 мар 2013 15:27 | 5 мар 2013 15:27,
56
Шокиращите неща, които жените си мислят за мъжкото тяло
Снимка: outnow.ch

Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени предпочитат мъж с бирено коремче пред мъж с плосък корем като на бодибилдър. А когато става въпрос за размера на... мъжкото достойнство – големината невинаги е за предпочитане от дамите.

Ако сте любопитни да прочетете какво смятат нормалните жени за тялото на своите партньори и неговия външен вид в леглото, прочетете анкетата по темата на мъжкото списание Men's Fitness.

Коментарите със сигурност ще ви изненадат!

1. Обезкосмените мъжки гърди не са много секси.

Дамите не искат да си лягат с 13-годишно момче, което няма нито едно косъмче на гърдите си. Прекалено голямото окосмяване също не е хит сред дамите. То трябва да бъде някъде по средата.

2. Толкова му е голям, че съм ужасена!

Противно на мантрата, че големият размер на половия член е предпочитан от дамите, повечето жени предпочитат по-скоро среден размер в това отношение. Големият размер е смущаващ, а може да бъде и болезнен, а болезненият секс не е хубав.

3. Благодаря на Бога, че и той има корем!

Може би това звучи егоистично, но много жени имат комплекси по отношение на фигурата си и мъж с перфектно тяло само ще ги накара да се чувстват още по-неудобно без дрехи. Така че дамите нямат нищо против малките несъвършенства във фигурата на своя партньор. Освен това момичетата не обичат да се конкурират с фитнес залата за вниманието на любимия си.

4. Сложете очилата!

Почти всяка жена има секс фантазия с някой свой учител, професор или преподавател. Така че няма нищо лошо, ако мъжът носи очила , някой път да си остане с тях по време на полов акт. Според някои дами в очилата има нещо мъжествено и интелектуално.

5. Татуировките са горещи!

Факт е, че мъжете с татуировки са супер горещи, дори и да имат сладко и невинно изражение. Ако един сериозен и дори свенлив мъж разкопчае ризата си в спалнята, а отдолу изненадващо се появи малко мастило, това със сигурност ще подейства като афродизиак на жената.

6. Плешивото теме е секси.

Изглежда, че има мъже, които се чувстват несигурни в леглото заради това, че са започнали да оплешивяват, но честно казано има жени, които обичат мъже без коса. А и коя жена не си пада по мъжествения и чаровен Брус Уилис, пък макар и гологлав?

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: мъжтялолегло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Не съм напълно плешив, но кой е казал, че това е грозно
30
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Често съм чувал, че жените не харесвали плешиви мъже или пък космати, но се оказва, че което не харесваш това взимаш хахаха според мен всичко е до чувство ,привличане. Доста жени са по принцип комплекасрки, може да са с голям хубавец, но тайно се възбуждат от съвсем друг тип мъж, скогото никога няма да бъдат защото хората ще им се смеят.
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъжете, когато започнат да оплешивяват и си избръснат главите, демек "не съм плешив, а ниско подстриган" - кого лъжат? Жалса работа...
28
5
 
14
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Добре, че ми е среден размер - 13 см, значи сме ОК.
27
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Нищо вярно не открих за себе си в тая поредна статия на изследователската фантазия. Не ми харесват космати като родопски китеници, с малък инструмент, покрит от бирено шкембе, и плешиви мъже. Татусите - само до определена граница, очила - не ми пречат, но пък и не се натискам на всяка цена да има.
26
3
 
4
 
! Отговори
Името преди 11 години
Според тая статия, тря се разбивам от секс. Като изляза и да ми скачат 3 ~ 4 директно на врата...Което впрочем е и точно което би трябвало да става в тоя свят. Щото де да знам аз ако скоча на някоя на врата, първо ще се развика, второ, в действтиелност почти с лекота ще успея в това да я заглуша, да я занеса до нас, да я ***, че после ще трябва и да я гледам, щото ще и хареса и ще иска да остане ... Ама искам на мен да ми скачат на врата ... ама не става няма и да стане, искам да не съм жив.
25
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жените харесват само хубавото еб.не. Изобщо не ги интересува какво е тялото на мъжа.
24
1
 
17
 
! Отговори
Мъж на място преди 11 години
Една жена е секси, когато някой я харесва трайно. Ако само я минават за забавление, значи за нищо не става.
23
7
 
3
 
! Отговори
слваков преди 11 години
значи при мен: не съм плешив, бръснат съм, очила не нося, шекембето е на разположение (но не е голямо, около 10см), имам една татуировка на врата и една на ръката, к*ра ми е голям и дълъг, топките бръснати, не съм ***, средно космат. телефона ми е . . . .айде няма да го пиша.засега нямам проблеми с жените. някои от тях ми казват, че трябва да пия по малко бира, но само това.
22
2
 
6
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
Доста елементарно разсъждаваш. Лошото е, че за вродената тъпота и простотия още няма лекарство. Иначе ти си мисли, че си много секси с целулита и стриите си.
21
5
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
Ти май се разпозна а? Нема а се плашиш!!! На биреното коремче коремните преси са му цаката и по-малко бира и еденье. Виж, за плешивата глава не моа да ти помогна, сори!
20
4
 
19
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
На хората отдавна ни е известно, че жените не знаят какво искат. Една жена, ако сега харесва едно нещо, след 3 мин. вече е на противоположното мнение. Затова хората сме приели, че на жените трябва да предоставяме каквото ние преценим и когато преценим. Физически е невъзможно човек да се съобразява с мнението на жените, тъй като то е прекалено краткотрайно и нестабилно.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голите глави ми харесват - коремчето не е фактор - размерът да е среден моля - най-важното е да има тръпка. Всякакви такива обобщения са ***. Правете любов не секс.....
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ... 16А стрии и целулит е много секси, а? Първо гледай себе си, а после раздавай акъл на другите.
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съгласна съм !!! Пълни тъпотии. Няма нищо по-гадно от мъж с бирен корем и увиснали цицки
16
7
 
19
 
! Отговори
... преди 11 години
Тъпотии! Мъже, не се лъжете, бирено коремче и плешиво теме НЕ СЕ СЕКСИ.
15
1
 
10
 
! Отговори
до 5,6,7 преди 11 години
да от всичките изброени, мисля, че само татуса е качество, затова казах, че само него притежавам.щом толкова се дразниш от това, явно разполагаш с останалите качества - малката ***, корема, косматия г*з, очилата и плешивото теме.ти пасваш идеално на профила на сексимвол. завиждам ти приятелю !
14
0
 
30
 
! Отговори
ined преди 11 години
Това жените не са като хората - ако е дебел, космат и беден е прасе, ако е дебел, космат и богат е Мечо.
13
1
 
14
 
! Отговори
Софи преди 11 години
Не съм съгласна с тази статия... Не знам от къде я извадихте тая статистика..... :S
12
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой се изказа против татусите,аре при мама да сучеш млекце