Лъжите, които любовниците постоянно чуват

Не само съпругата, а и любовницата често е лъгана
8 апр 2013 10:36,
17
Лъжите, които любовниците постоянно чуват
Снимка: outnow.ch

Има мъже, които не се задоволяват с една жена. Такива, които не са доволни от брака си, но не се отказват от него по ред причини. Нарцистични натури, които имат постоянно нужда да ласкаят егото им и още много типажи, склонни да изневеряват.

Ако причините за кръшкането са основателни, то е логично бракът да се разпадне и мъжът да се обвърже с любовницата си. Но рядко се намират такива „смелчаци" и повечето са достатъчно уверени, че могат да стоят на два стола и умело да задържат и двете дами в живота си.

Жененият мъж е спокоен, че има кой да му готви и да му гледа децата и има кой да играе сексигрички в леглото и да вдига адреналина му. Съпругата е уверена, че той няма да я остави, защото имат две деца, защото имат общ кредит, или защото татко ѝ е важна клечка и ще го съсипе.

А любовницата... тя може ли да бъде спокойна? Тя се страхува не само, че жена му накрая ще го принуди да я зареже, а и съществува вероятност да я измести друга любовница. И ето, че неверникът трябва да вложи всичките си умения на оратор и постоянно да я увещава, че тя заема важна част в живота му и за него е по-скъпа от собствената му законна половинка.

Ето и лъжите, които женените мъже най-често казват на своите любовници:

"Скоро бракът ми ще приключи"

Това обикновено идва от устата на страхливеца, които не може да избере едната от двете жени или просто от играча, който се наслаждава и на двете си връзки.

"Не съм женен"

Много мъже решават да си спестят обясненията и просто се категоризират като „необвързани". Халката се прибира в джоба и поне в първите няколко среши с любовницата, тя трудно ще предположи, че има и съпруга.

"Ние спим в отделни легла"

Очевадната лъжа. Неверникът често изтъква, че няма къде другаде да отиде и затова остава у дома. Но изборът е негов и почти със сигурност има и други опции за пренощуването му.

"Отдаден съм на теб"

Как пък не?! Тогава защо никога не прекарваме Коледа заедно? Защо не познавам родителите ти?

Не забравяйте, че веднъж излъгал, той ще излъже отново. Как тогава може да бъде отдаден само на една жена?

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
5
 
! Отговори
Нели преди 7 години
Женен мъж и лук, не трябва да се помирисват, изобщо.. ако след това не искате да заплачете. Истината е, че женените мъже лъжат, както жените си ,така и любовниците си.
15
4
 
13
 
! Отговори
Божке! преди 11 години
Що за остаряло мислене. Аз съм ЖЕНА с модерно мислене и не заклеймявам жени, които изневеряват. Щом нещо и липсва си го намира, та дори и това да е само секс, без обвързване. Какво бе? Хайде да си го кажем. Изневерите се усещат. Щом ТОЙ изневерява, то и на него сигурно му изневеряват. Танто за кукуригу!
14
3
 
6
 
! Отговори
Румбо преди 11 години
Като се има предвид,че любовниците са платени(по един или друг начин) в по-голямата си част, приемаме че е професионален риск.За останалите остава чистото удоволствие.
13
0
 
4
 
! Отговори
съпруга преди 11 години
Има и още лъжи, но да не смущавам покоя на бургаската мома. Ако и след това, което ще прочете не й светне лампичката, здраве му кажи.
12
1
 
2
 
! Отговори
За резбата преди 11 години
На гайката, дали е с права или обратна резба, все болт и трябва, а формата на самобичуване с цел наказание на ближния не е много ефективна.
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е трудно да убедиш бившата любовница и настояща съпруга, че женените мъже не изневеряват :))
10
0
 
6
 
! Отговори
Либовница преди 11 години
А кога една жена става любовница? Ей това не ми е ясно ...
9
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, мъжете изневеряват в 90% от случайте на чисто физическо ниво, аз също съм го правил, живея с жена си на семейни начала от 8 години. Имам да кажа 2 неща по въпроса с изневярата, *** и любовниците те си имат "кусури". Единия е че смучат повече пари, другият че сексът с презерватив не струва.Моя съвет е, не ходете да хабите и пари и нерви, а наблегнете на сексуалните играчки, но от хубавите и скъпите. Има такива които ще Ви доближат до реално изживяване, дори може да останете изненадани.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
7-ми коментар беше до номер 6 <Разбирашлиев за 4>
7
1
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
Щом една жена сама си проси любовника и да я лъже, за какво нечестно отношение става дума? От друга стана какво търси мъжа при такава жена, която му иска сметка какво прави и защо не е направил това, което тя иска.?
6
3
 
13
 
! Отговори
Разбирашлиев за 4 преди 11 години
Не става дума за изневярата, а за нечестното отношение и към двете жени. Впрочем статията е написана от доста употребявана любовница с възникнал комплекс на нетърпимост към мъжете по принцип. Всяка ситуация е различна, но е прието да се смята само "консумираната" връзка. Даже разните форми на консумация имат различна тежест, а никой не си дава сметка, че истинските проблеми идват от личностно разминаване и духовна празнота.
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пълни глупости!Той може да казва каквото си иска, друг е въпроса, дали *** някой да му вярва)))...ако жената е наивна и вярва на такива думи...много жалко за нея, който я хване ще я лъже и е*е цял живот.Като ти е гот с него, правете секс...но да се надяваш да изостави жена си и да дойде при теб е повече от глупаво.Нали в ролата на съпруга ти няма да си интересна...и ще се намери друга "любовница"И за какво ти е да ти се пречка в къщи и да му слугуваш...ади да си го обгрижва жена му!
4
10
 
23
 
! Отговори
Разбирачев преди 11 години
Животът е кратък и хората, които спазват разни табута, в един момент разбират, че са си пропиляли живота, но връщане назад няма. Човекът така е устроен, че не му стига една жена или един мъж. Доста изкуствено е въведено това "срамно" понятие - изневярата. Нищо не пречи един мъж да обича повече от една жена едновременно, но идват разни забранители и започват да твърдят, че това е възможно само с една жена и то завинаги /докато смъртта ги раздели/. Същото важи и за жените.
3
2
 
31
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Аз съм мъж. Ще бъда откровен с жените-любовници и ще им кажа: Един мъж никога няма да зареже жена си (и особено децата си) заради секс. Особено пък като вече го е получил. Поставяте въпроса ребром: ако обича вас, заживявате заедно, развода може да дойде и по-късно.
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Samo da dobavq -ne samo lubovnicata moje da bade smenena , no i lubovnikat sashto..... Hubav i usmihnat den na vsichki:))
1
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само глупачка може да повярва на подобна глупост. Има жени които се кефят да са любовници и хич не и трябват подобни излияния. За какво и е да има някакъв *** на когото да готви, чисти, пере и т.н. Далеч по-хубаво е да си от забвната и лежерна страна, особенно когато си имаш дете, това е чудесно. Виж старите моми е кофти работа, те се напъват за брак.