Преодолейте сексуалните несъответствия

Как да имате още по-вълнуващ сексуален живот
20 май 2013 21:10,
3
Преодолейте сексуалните несъответствия
Снимка: sxc.hu

Една жена може да преглътне относително лесно различните чорапи на мъжа си, но не и неговите редовни грешки в секса. Ако искате вашата партньорка да ви бъде вярна и да е доволна от интимния си живот с вас, бъдете внимателни за следните сексуални несъответствия:

1. Несъответствието: Мислите си, че жената има нужда от още предварителна игра, но тя вече е готова за основното.

Жените обикновено се настройват за секс по-бавно от мъжете, но някои представители на силния пол прекаляват с продължителната любовна игра и чак стават досадни на половинките си.

"Всъщност възбудата на жената отнема много по-малко време, отколкото дори жените осъзнават", казва Скот Халцман, автор на книгата „Тайните на щастливо женените мъже". „Ако видите, че зърната на жената са твърди и чувствате, че тя вече е влажна, значи е готова за повече и няма смисъл да се бавите", допълва Халцман.

2. Несъответствието: Обичате да ѝ говорите мръсотийки, а тя мълчи и вие също млъквате.

Просто защото жената мълчи, това не значи, че тя е против това да ѝ говорите мръсни неща. "Повечето жени не обичат да говорят по време на секс, защото това ги разсейва от усещанията на тялото", казва секс терапевта Джой Дейвидсън. "Много жени наистина харесват тези възбуждащи приказки и определено обичат, когато мъжете ги питат с точни фрази какво точно желаят да им бъде направено по време на секс."

3. Несъответствието: Смятате, че мъжът винаги трябва да направи първата крачка.

„Много жени подсъзнателно чувстват, че трябва да получат сигнал от мъжа, за да инициират секс", казва Пати Бритън, автор на „The Art of Sex Coaching". За да дадете зелена светлина за това на партньорката си, кажете ѝ небрежно: "Чудя се какво ли ще бъде, ако ти водиш играта тази вечер. Струва ми се доста възбуждащо."

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Йо Хо Хо преди 10 години
До Параход с коминВъв връзка с този пост ще напиша един виц:Каква била мечтата на всяка жена?Да намери перфектният мъж - красив, умен, богат, внимателен и тн. Да се ожени за него. Да го промени по свой маниер. И най-после когато е успяла да го промени както иска да му заяви в лицето "Ти вече не си мъжът с когото се запознах" :)
1
6
 
12
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
Жени, това което най не харесваме от вас е това да се опитвате да ни промените (собственно мнение). Да станем по ваш "стандарт". Така че не дейте да се гласите по стандарти или по наш модел. Бъдете себе си. В статията пише "Несъответствието". Не е нужно да се гласите по нечии модел или "несъответствие". Може и мъжът срещу вас да ви хареса, обаче дали харесва вас самата или ролята в която сте влезли?????? Опитал съм го от противоположната страна. БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ.