Действията, които означават повече от "Обичам те"

Какво ще впечатли мъжете повече от двете любовни думи
Обновена: 22 май 2013 17:27 | 22 май 2013 17:27,
12
Действията, които означават повече от "Обичам те"
Снимка: sxc.hu

Чували сте го и преди: „Мъжете се впечатляват от визуалното, а жените от вербалното“. Господата са обвинявани заради своята импулсивност, а дамите заради прекаленото анализиране на всяко нещо. Най-категоричната разлика между половете обаче се изразява с фразата: „Жените са от Венера, мъжете от Марс“. Въпреки това всички се разтапят, когато чуят най-любовното словосъчетание, а именно „Обичам те!“.

Едва ли има човек, който да остане равнодушен след тези думи. Понякога обаче хората обичат да виждат действия, а не само да чуват думи. Мъжете харесват, когато тяхната половинка им засвидетелства любовта си по различни начини. В някои случаи няма нужда от думи, защото постъпките говорят сами за себе си.

Ето кои са действията, които за мъжете означават повече от „Обичам те“:

1. Вашето пълно внимание. Когато си проверявате телефона, докато вечеряте например, мъжкият мозък интерпретира това като: „Аз не съм важен“. Причината е, че за голяма част от мъжете е присъщо да правят само по едно нещо в определен момент. Женският мозък обаче работи по различен начин и не отчита това като проблем. Затова опитайте се да съсредоточите цялото си внимание върху вашия приятел, защото по този начин ще му покажете, че точно той е вашият приоритет и че наистина го обичате. Също така поддържайте контакт с очите и избягвайте да го прекъсвате.

2. Любимото му ястие. Казват, че любовта на мъжа минава първо през стомаха. Знаейки това, от време на време запретвайте ръкави и приготвяйте неговите любими ястия. Ако пък вашият приятел е фен на всичките храни, които приготвяте, изненадвайте го с тиквен пай. Американско проучване показва, че сладкият аромат се харесва на мъжете повече, отколкото останалите.

3. Обличате роклята, в която той ви харесва най-много. Това действие говори, че вие все още искате да изглеждате добре за него, независимо от колко дълго сте заедно. Както казахме, мъжките мозъци реагират повече на визуалните знаци. Когато носите неговата любима рокля, това означава, че вие все още го желаете. Още по-голям късмет имате, ако тази рокля е в червен цвят, тъй като червеното действа като афродизиак за мъжете.

4. Правите му комплименти. Според психолога Андра Брош мъжът отчита истинските комплименти за външния си вид и сила като възхищение, което пък в неговите очи се равнява на любов. Когато вашият приятел успее да отвори капака на буркана с лекота, похвалете го за неговата физическа сила и му кажете, че обичате да бъде наоколо. Също така не забравяйте, че мъжете обичат да получават комплименти за начина, по който изглеждат, също както жените.

5. Насърчавате го да отделя време само за себе си. Понякога всеки човек има нужда от свободно време. Кажете на своя любим, че нямате нищо против да излезе навън с приятели, да играе на видеоиграта или просто да се излежава в другата стая. Това показва вашата подкрепа, а времето, прекарано без вас, мъжът смята за любяща награда от ваша страна.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: обичам тедумидействия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Влантайн's ;) преди 10 години
Мили дами, съжелявам, че са ви наранили там, където най боли! И от името на исти ските кавалери ви моля да простите на невежите...и тях жена ги е възпитавала. Но, поправете ме ако нещо не съм разбрал правилно, но в статията не ставаше ли въпрос за двойка, която независимо по какви причини, е заживяла под един покрив. Е, не смятате ли,че мъжа се нуждае от същото внимание, точно както и вие?! И преди да побързате с емоционалния си отговор, бих ви попитал следното! Обичали ли сте безрезервно?
10
0
 
0
 
! Отговори
галактика преди 10 години
Във всичките си действия и мисли вплитам тези две думи.
9
2
 
3
 
! Отговори
@ преди 10 години
...мда. От негативните палчета за пореден път си правя извода, че масовката от вкараните в мъжки тела души са женски душиченца, които им трябва мамичката...да ги дундури. Скъпи "мъже", как да не ви съжалява човек, детенца, как да не ви съжалявам....Ако не бях срещала и не знаех, че има истински Мъже, щях да се отчая много... дундурковците, лигльовците и льоловците.... слабаци.
8
4
 
3
 
! Отговори
@ преди 10 години
ПАРАХОДЕЕЕЕЕ, как да го насърчавам бре ******Ъ Фа***ъ!?На колко години си ти!? Дете ли си, недорасляк ли си?Ше чака той молъ ти съ, да му казвам аз, че трябва да се занимае със себе си и да ми се вре ПОСТОЯННО под полата! Когато Мъжът се държи като слаба, безволева, ходеща след жена си *** играчка.... тогава... тогава... баси, тъпо ми стана. Тъпо ми е. Аман от такива мъже. Тъпо ми е.
7
3
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
хъ!!! Че той, ако не отделя време за себе си, това означава, че ТОТАЛНО се е лепнал за мен, а няма нищо по-тъпо, бързоотегчаващо и ...обременяващо..и съжалително от МЪЖ, който се е лепнал за теб! Да не ми е дете, че да го влача нон стоп с мен навсякъде?! И извънявайте обаче това е изключително *** съвет!КОГАТО МЪЖЕТЕ СЕ НАУЧАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО МЪЖЕ с жените си, тогава Жените ще им позволяват понякога те да се държат като деца! Жалко за майки, който не са научили синовете си да бъдат мъже! Аман
6
1
 
1
 
! Отговори
прасчо преди 10 години
до steisнедей така мила! като мъжете са *** и ти бъди ***.
5
1
 
3
 
! Отговори
жена преди 10 години
само неговото его да галим..
4
4
 
5
 
! Отговори
steisi преди 10 години
Мъжете са ***.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Da otvarql kapaka na burkana s lekota-smqqqqqqqqh na kutiiki ...... Nqmam dumi ....
2
1
 
1
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
"Насърчавате го да отделя време само за себе си"Много важно
1
3
 
1
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
"Насърчавате го да отделя време само за себе си"Много важно