В спалнята на различните държави

Национализирането на секса започва през миналия век с понятието "френска целувка"
Обновена: 4 юни 2013 22:27 | 4 юни 2013 22:27,
3
В спалнята на различните държави
Снимка: sxc.hu

Когато говорим за секс пози, асоциациите водят до книгата „Кама Сутра". Но някога питали ли сте се дали всички пози са дело на индийците?

С вековете различните народи са обменяли опит във военните действия, икономиката, храната, културата, политиката и, разбира се, в любовта... или по-точно в кревата. Термините „френска целувка" и „шведска тройка" ни карат да вярваме, че те са се родили в съответните страни – Франция и Швеция. И не е тайна, че някои народности се отличават с определен тип поведение в спалнята. Така че сега ще се впуснем в едно пътешествие по земното кълбо, за да видим кой, къде и с какво е допринесъл за световната „Кама Сутра".

По датски: Викингите може да бъдат леко разочаровани, защото освен като добри войни не се славят като изобретателни любовници и не са обогатили датския принос към сексуалната карта на Земята. В Дания на почит си е скучната мисионерска и това е от векове, пише сп. „Europe & Me".

По френски: Тук не е трудно да се досетим. Френската целувка е целувка, в която се използва езикът. Като термин се използва и за орален секс.

По немски: Германците си падат по грубостите. Немският секс често завива в посока садо-мазо. Всъщност ако се чудите, откъде произлиза този термин, то отговорът се крие в двама души: французинът Маркиз дьо Сад и австриецът Леополд фон Захер-Мазох.

По гръцки: Това може и да не ви изненада, като се има предвид репутацията на древните гърци – склонността им към хомосексуализъм. Гърция е дала на сексуалната карта аналния секс – между двама мъже или между мъж и жена.

По италиански: Известни като големи любовници, италианците определено влагат доста въображение в любовния акт. Терминът „италиански секс" обаче включва стимулацията на мъжа с помощта на женските мишници. Как си го представяте това?

По норвежки: По време на тъмните и студени зимни нощи в Норвегия се ражда мастурбацията с воайорски елементи. Казано по друг начин – мъжът се самозадоволява, докато гледа как двама души правят секс.

По руски: В Русия не само водката е на почит, а и хубавата любовна игра. Мъжете са издръжливи (и как няма да не бъдат, като знаем как се каляват в леденото езеро и руската баня) и обичат да ги стимулират дълго и до краен предел. А това става между бедрата на дамите.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 123ahahahah kefi6 man
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Преводачката" май не е съвсем наясно какви са семантиката и значението на думата "национализиране".
1
0
 
50
 
! Отговори
123 преди 10 години
По японски: Мъжете копаят дупки в земята, пъхат си го вътре и чакат земетресение.По руски (за тинейджъри): Събличат се голи в тъмна стая и си разменят значки.