Секс пози според зодията

На коя зодия какво ѝ харесва в леглото
25 юни 2013 22:24,
12
Секс пози според зодията
Снимка: tumblr

Както е известно, до някаква степен зодиакалните знаци определят характера и индивидуалността на всеки човек. Дори когато става въпрос за секс. Може би има начин да разберете как точно да подлудите новия си партньор. Използвайки астрологията, вие лесно може да научите кои са любимите секс пози на всеки един от елементите в зодиака. Четете внимателно, а после не губете време да приложите наученото на практика!

Въздушни знаци

Близнаците, Везните и Водолеите са едни от най-капризните любовници в целия зодиак. Когато са влюбени обаче, въздушните знаци се чувстват силно зависими от своя партньор и от тях може да се очакват само хубави неща в сексуален план. В случай, че вашата половинка е зодия Близнаци, Везни или Водолей, имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите.

Това не означава, че въздушните знаци искат да правят секс с всеки друг, но не и своя партньор. Те просто обичат въображението и ако използвате своето с тях, със сигурност няма да сгрешите. Секс позите, подходящи за знаците, белязани от елемента въздух, са кучешката, тази, в която жената е отгоре, но с гръб към мъжа. И двете пози предлагат отлично поле за изява на всеки партньор – тъй като няма зрителен контакт, мъжът и жената ще трябва да се стараят да поддържат удоволствието си по много други начини.

Земни знаци

Телците, Девите и Козирозите са чувствени любовници. Докато правят секс, те се отдават напълно на удоволствието и не мислят за нищо друго. Харесват атлетичния секс и се наслаждават на всичко, което може да поддържа тяхната сексуална концентрация и удоволствие.

Земните знаци обичат да правят секс изправени до стената или пък в някоя сложно-атлетична поза. Уникалният ъгъл със сигурност ще даде допълнителна възбуда и на двамата партньори.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: зодиилюбимсек пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дневната доза "секс" новини от днес.бг. Останалото прочетете в тялото.бг, не благодаря.
8
0
 
14
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Вярно е, с тия *** зодии само пари се правят... за тая зодия това, за оная зодия онова... бе то няма лоша секс поза, важното е секс да има!
7
0
 
11
 
! Отговори
Овен преди 10 години
Много точна информация, поне за мен самия! И да не виждам въпроси каква поза е "ножици", захващайте се и пробвайте, как може да се обясни нещо такова!? ... Освен, ако не се покаже!! ха
6
0
 
13
 
! Отговори
зодия рак преди 10 години
до 2И аз се чудех,каква е тая поза,моля от сайта някой ако я знае, да приложи снимки
5
0
 
12
 
! Отговори
sssssss...... преди 10 години
Az sum...vsichki zodii...
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 2 Тази поза ми е любима.Ела ще ти я покажа
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой ги измисли тия *** зодии да взима парите на хората?
2
1
 
30
 
! Отговори
. преди 10 години
Каква е тази поза ножици..по гръб и с преплетени крака?
1
3
 
41
 
! Отговори
6ifoto преди 10 години
епа моята зодия много си пада по каката на снимката.....ама на дали