От какво се нуждае една жена във връзката си

Необходими са й честност и прозрачност
18 юли 2013 13:05, Мария Дуковска
32
От какво се нуждае една жена във връзката си
Снимка: Outnow.ch

Повечето мъже мислят, че жените са трудни за разгадаване, че постъпките им са непредвидими, а действията объркващи. А истината е, че мъжете почти никога не чуват, или може би не разбират това, което казваме и пропускат много детайли в отношенията с нежната половинка, а и главни неща, като успешната комуникация.

От друга страна дамите почти винаги се чувстват неразбрани, защото търсят нещо определено. От какво имат нужда жените?

Жената има нужда от честност и прозрачност в отношенията с партньора. Честността е нещо, което е изключително важно. Мъжът трябва да бъде достатъчно смел с нея, за да бъдат постъпките и думите му искрени. Доверието, което той ще демонстрира към нея ще бъде високо оценено. Но излъжели я, тя ще разбере, че не може да разчита на такъв партньор.

Жените имат нужда да бъдат чути дори когато мълчат. Мъжете не разбират колко много могат да кажат с мълчанието си. Една връзка има нужда от добри комуникатори. В лицето на мъжа, добрият комуникатор умее да изслушва, дори да не може в този момент да даде адекватен съвет на проблема, който тя споделя. Жените имат нужда да говорят за емоциите си, да ги показват, разказвайки своята история.

Те очакват от другата страна да има някой, който да чуе гласа им. Когато има критика, отправена към тях от страна на партньора, тя трябва да е поднесена по подходящ начин. Жените просто имат нужда от човек до себе си, в който да виждат една комуникативна личност, а не да се чувстват така, сякаш са сами във връзката.

Една жена има нужда от опора. Няма да е лъжа, ако споменем, че всяка дама би искала до себе си да има мъж, който да е финансово стабилен. В тези трудни години това е вид сигурност за нея и за семейството, което ще създаде. Но силната половинка наистина трябва да е психически устойчива. Да може да поеме на раменете си много отговорности, да бъде подкрепа. Да посреща страховете й и да се радва на успехите, които тя постига.

И не на последно място жените имат нужда от някой, който е поне на половина ексцентричен, колкото са те. Да бъде страстен, романтичен, да бъде добър любовник.

И сигурно много дами ще възкликнат, че такива мъже рядко се срещат или изобщо не. Но, дами, грешите, винаги има някой подходящ за вас, който да ви допълва и завършва като личност.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
29
 
! Отговори
мъж (с извинение) преди 10 години
"...Жените имат нужда да бъдат чути дори когато мълчат. ...всяка дама би искала до себе си да има мъж, който да е финансово стабилен....жените имат нужда от някой, който е поне на половина ексцентричен, колкото са те. Да бъде страстен, романтичен, да бъде добър любовник."Въпроси: всяка жена ли е дама, ексцентрична, страстна, романтична и добра любовница? Как се разгадава мълчанието? Как се съчетава финансова стабилност с ексцентричност и романтичност? Мисля, че коментарът е излишен.
6
13
 
13
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Странно. Винаги съм си мислел, че жените искат редовно чесане с голяма чесалка. Всичко друго мислех, че е опционално и по желание. И до сега недоволни не е имало. Ама щом казвате - честност и откровеност - окей, нека е така...
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има само 2 начина да разбереш жените. Но никои още не ги е открил.
4
4
 
30
 
! Отговори
Dr_house преди 10 години
Забравихте и последнотоТия десетимата изброени в статията да не се познават
3
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всяка жена честно и не дотам прозрачно би дигала крака на всеки мъж с пари -сега най вече това искат жените!!!!!!!!!
2
5
 
21
 
! Отговори
Много точно! преди 10 години
Някой, който да посреща страховете ми. В условия на кризи и несигурност един стабилен и уверен МЪЖ си е истинско съкровище.
1
3
 
30
 
! Отговори
Protopopov преди 10 години
Много обичам обобщенията. Всяка жена иска това, онова. Всеки мъж иска пък еди си какво. Все специалисти. Който мъж например каже, че знае какво искат жените мога да му кажа да има много здраве. А и това е хубавото, че не знаеш какво да очакваш всеки път.