Повече оргазми за по-добра памет

Правете често секс и бъдете с остър ум
Обновена: 15 авг 2013 22:39 | 15 авг 2013 22:38, Мария Дуковска
6
Повече оргазми за по-добра памет
Снимка: Reuters

 Ако досега разглеждахме математиката, кръстословиците и социалните игри като средство за поддържане на добра памет и концентрация, вече можем да добавим и оргазмите в групата на тези фактори.

Знаем, че сексът ни поддържа в добра форма, горим калории, когато правим любов и изглеждаме по-млади. Но според 72-годишния психолог Бари Комисарук игрите стимулират мозъка само в определени райони, докато процесите, които се извършват по време на секс стимулират целия орган.
 
По време на оргазъм притокът на кръв се увеличава, което увеличава и притока на кислород към мозъка. Според учения игрите със сигурност имат положителен ефект върху дейността на мозъка, но ако истински искаме да го развижим трябва да си доставяме по-често оргазми. Това за пореден път ни кара да се замислим дали секса всъщност не е тайната на дълголетието?
 
Щом можем да намалим появата на бръчки и да запазим силата на паметта активна за по-дълго време, може би трябва да се замислим и колко често правим секс.  
 
Едно е ясно - той ни кара да се чувстваме прекрасно и повишава хормона на щастие, точно като в моментите, в които играем на различни развлекателни игри. Затова, правете повече секс и бъдете с остър ум.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: оргазъмсекслюбовпамет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
18
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Тогава кво излиза ,че Айнщайн освен акълия е бил и най-големият е*ач?
3
0
 
11
 
! Отговори
Стара мома преди 10 години
Аз се чудя защо ми е толкова остър ума пък то от какво било
2
2
 
6
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
NE ZNAM KAKVI SA TIQ VELIKI U4ENI DETO GI CITIRATE TUK.NE SYM UBEDEN,4E AKO GO UDARIM SAMO NA SEKS,6TE JIVEEM DYLGO I 6TASTLIVO.6TE IZPERKAME KATO TOQ PSIXOLOG.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A dali vsiaka jena vseki pat izpitva orgasam pri sex ili statiata e pak samo za maje