Как да вкарате флиртаджията в правия път

Не бъдете пасивни и не му позволявайте да показва неуважение към вас
30 авг 2013 20:30,
7
Как да вкарате флиртаджията в правия път
Снимка: Dreamstime

Жените не обичат конкуренция – нито в работата, нито в личен план. И дори да няма някоя бивша, която да трови връзката ви, винаги се намират други жени, които биха пробвали късмета си с вашата половинка.

Реално не може да обвинявате само тях, особено ако любимият ви е супер секси мъж, защото за флирта се изискват двама. И в случай че гаджето ви е от тези, които обичат да се закачат с други госпожици, имате три избора – да се опитате да го „излекувате" от тази му страст, тотално да игнорирате поведението му, макар че ви наранява, или просто да го напуснете.

Краят на връзката е крайна мярка, а и за да ви е чиста съвестта по-добре направете поне един опит да прекъснете флиртаджийските му напъни.

Ето и няколко идеи как да го направите. Ако те не помогнат, минете на крайният вариант – СБОГОМ!

1. Флиртувайте и вие

Понякога единственият начин да покажете на един човек какво ви причинява е като му го демонстрирате нагледно. Следващия път, когато той започне да се закача с някое момиче пред вас, направете същото, даже с някои от приятелите му. Звучи гадно, но ако идеята е просто да го провокирате, за да не ви наранява, си струва!

2. Изложете го пред другата жена

Вашият непоправим флиртаджия може и да се чувства велик след всеки успех на женския фронт и е време да го приземите. В случай че започне да флиртува с друга жена пред вас, отидете при нея и пред него я попитайте какво мисли за стила му. Разкажете някоя случка, например как предната вечер е ползвал еди-коя си фраза, за да свали друга мацка, и я попитайте дали и към нея е подходил по същия начин.

Ако сметнете за добре в ситуацията, разкрийте и някои други негови трикове да сваля жените, като по този начин ще го изложите доста. Вероятността да си намерите обща приказка с другата жена е голяма и така той не само ще излезе от полезрението ѝ, но и ще бъде засрамен.

3. Обзаложете се

При следващото ви излизане с него направете облог. Кажете му, че според вас няма да устои на изкушението да флиртува и поискайте нещо наистина ценно или важно за вас, ако той загуби. Разбира се, мъжката му гордост веднага ще проговори и той ще се обзаложи, твърдейки, че ще спечели.

Когато обаче загуби, бъдете безмилостна и вземете своето. Предизвиквайте го с облози колкото можете по-често. Току-виж загубите успеят да го „излекуват" от флиртаджийската му природа.

4. Не му давайте терен за изява

В случай че гаджето ви започне да флиртува пред вас, не си мълчете в ъгъла. Включете се в разговора, като казвате мнението си по всяка тема.

Опитва ли се да убеди сервитьорката, че тренира усилено? Обяснете ѝ, че последния път, в който той е виждал фитнес, е бил в студентските му години. Тя ще оцени вашата честност. От солидарност може и да ви донесе едно допълнително питие.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Мимето преди 10 години
На неуважението отговарям с безразличие. Не се ангажирам с прости мъже
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като го оставите на мира
5
1
 
12
 
! Отговори
аз преди 10 години
НЕ МОЖЕШ ДА ГО ВКАРАШ В ПЪТЯ ,ДОКАТО МОЖЕ ВИНАГИ ЩЕ КРЪШКА ,КАКВОТО И ДА МУ СТРУВА ТОВА...
4
1
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
Струва ми се импотентно. Във всякакъв смисъл.
3
4
 
16
 
! Отговори
Алтернатива преди 10 години
Алтернативна статия: "Как да превъзпитате Total Bitch съпруга/приятелка" 1. Бъдете и вие Супер Гадняр2. Излагайте я на публично място, примерно като флиртувате с други жени. 3. Обзаложете се... че следващия път, когато започне да се държи bitchy, ще има 2 избити зъба.4. Не и давайте поле за изява - 2 шамара и след това изчезвате при любовницата.Как ви се харесва това, а, *** п*ки заспали!
2
3
 
3
 
! Отговори
Булшит преди 10 години
Total Bullshit (пише се слято и с едно 't').
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bull shitt