Какво издават секс позите за него

Изборът на поза говори много за личността на партньора
Обновена: 19 сеп 2013 06:38 | 18 сеп 2013 23:08, Мария Дуковска
12
Какво издават секс позите за него
Снимка: Sxc.hu

Казват, че и цял живот не е достатъчен, за да опознаеш половинката си. Вероятно е така, но сексуалните пози могат да подскажат много неща за същността на партньора ви. Дами, не сте ли се питали защо той предпочита мисионерската поза или защо му харесва да ви пошляпва по дупето?

Ето какво издават секс позите за неговата същност.
 
Кучешката поза
 
Ако той предпочита вие да застанете в тази поза с гръб към него, означава, че е човек, който обича експериментите. Вярва в сексуалните си възможности и нещо повече, сигурен е, че ще се представи блестящо. Извън леглото е човек, който обича да покорява.
 
Мисионерската поза
 
Обича да гледа партньорката си в очите и да е максимално близо до нея. Той е успял мъж, има стабилна кариера и добри доходи, но не обича да играе по правила.
 
Този, който рязко и често сменя секс позите и сексът прилича по-скоро на борба и акробатика, показва известна неопитност. Сменяйки позите, иска да демонстрира на партньорката си колко е добър в леглото.
Всъщност това желание за „виж какво мога“ издава и несигурност, а екстремните секс пози могат да доведат до наранявания.
 
Тантрически секс
 
Това е човек, който истински се наслаждава на секса и обича да води. Иска нещо повече от вас, романтичен и страстен е. За него е изключително важно партньорката му да остане доволна. В живота тези мъже знаят какво искат да постигнат. Без много усилия се изкачват по стълбицата на успеха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
16
 
! Отговори
123 преди 10 години
добрият секс позволява всичко и не издава нищо повече от желанието да изпиташ удоволствие, да живеят експериментите, като жена ви го казвам, стига етикети, повече действайте
9
4
 
13
 
! Отговори
ивчу преди 10 години
Бий си една ръчно и си готов не ти требе блъскане
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шадраван секиш - само за отличниците!:))))
7
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На такива като Мария Дуковска дето се води, че е писала статията не трябва да им се плаща, преди няколко месеца я пусна същата само дето беше сменила статията да е за жени, а не за мъже. Смешни сте, ако наистина мислите аудиторията си за толкова проста ... значи изобщо не струвате. А на такива като тази, дето е лишена от креативност и лев заплата не трябва да се дава.
6
1
 
80
 
! Отговори
18+ преди 10 години
По повод на статията се сещам за един виц:Една жена казва на мъжа си: - Скъпи, айде днеска да правим любов като по филмите.Мъжа се съгласява, хваща я, опъва я отвсякъде, накрая и се изпразва на лицето.Жената докато се бърше казва:Да, скъпи, очевидно с тебе гледаме различни филми.
5
6
 
5
 
! Отговори
Do 3 преди 10 години
Kiss baby .. I love sushi :)))
4
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За авторката и статията - без коментар.Ком Жена! - бихте ли така добра да ми дадете телефонния си номер? Коментарът Ви ме развълнува по особен начин.:) Комплименти!
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А статията издава че авторката и Дукова много и се иска да е Духова
2
13
 
67
 
! Отговори
Жена! преди 10 години
По-голяма глупост скоро не бях чела, а аз обичам да чета и го правя често и по много!Позата много често зависи от настроението. Като го прави в мисионерската не означава, че е стабилен, а че е скучен. Смяната на пози (ако го прави елегантно) не издава несигурност в себе си, а точно обратното. И да му се не знае сексът не е само за романтици, той трябва да е много страстен и колкото се може почесто мръснишки.
1
10
 
35
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
А АКО Е ОТДОЛУ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЖЕНАТА Е ДОМИНИРАЩА....А ЧЕ МЪЖЪТ Е МЪРТЪВ....