Типовете жени, които вгорчават живота на мъжа

Намирането на подходящ мъж е трудно, същото важи и за дамите
Обновена: 10 фев 2014 09:23 | 23 ное 2013 09:00, Теодора Драгоева
10
Типовете жени, които вгорчават живота на мъжа
Кадър от филма "Нещо назаем"; Снимка: outnow.ch

Страхотното гадже може да накара всеки мъж да се чувства така, сякаш лети в облаците. От друга страна – лошата приятелка със сигурност може да вгорчи живота на всеки представител на мъжкия пол. До голяма степен съвместимостта между двама души играе важна роля в положителното развитие на техните отношения. Почти винаги обаче отнема много време на един човек да се промени по начина, по който неговият партньор желае. А понякога той просто не подлежи на промяна.

Има някои типове жени, които определено трудно биха се трансформирали. Техните черти и действия могат да направят всяка една връзка ад за мъжа. Понякога дамите дори не осъзнават, че действат по начин, който не се харесва на срещуположния пол и който в много случаи би бил отблъскващ.

Ето и кои са типовете жени, които са способни да вгорчат живота на всеки един мъж:

1. Приятелката, която „прилепва“. Когато гаджето ви е пристрастено към вас и наистина ви обича, най-вероятно ще иска да прекарва всеки удобен момент във вашата компания. Понякога обаче това може да бъде прекалено и много досадно. В един момент вие ще загубите интерес към нея, защото няма да я виждате като самостоятелен индивид, ще започне да ви дразни и ще искате час по-скоро да изчезне от живота ви.

2. Приятелката, която иска да е център на внимание. Тя има собственическо чувство над вас и го развива все повече с течение на времето. Този тип жена иска да бъде центърът във вашия живот, както и желае да получава цялото ваше внимание. По тази причина тя се дразни, дори когато излизате със свои приятели. Чувства се много несигурна, когато разговаряте с друга жена, затова не е изключено да направи някоя сцена.

3. Приятелката използвачка. Тя ви вижда само като средство да направи живота си по-хубав. Може би вие ще ѝ осигурите нужните познанства за нова работа? Или пък обичате да ѝ правите скъпи подаръци? Не се учудвайте, че някой ви възприема по този начин, защото светът направи много жени материални. В началото този тип жена ще се държи страхотно, но малко след това ще усетите, че тя се интересува от много други неща, освен да прекарвате романтични вечери насаме. Ако видите, че започва да ви игнорира, най-вероятно е получила това, което желае.

4. Приятелката, която никога не се извинява. Тя може да се извини на шега за нещо дребно, но никога няма да признае вината си за наистина съществени неща. Това е признак на егоизъм и дори жената да изглежда наистина чудесна, в един момент нейното поведение ще започне да ви тежи. Представете си какво би било всеки път, когато се карате, вие да бъдете човекът, който моли за прошка – дори реално да нямате вина.

5. Приятелката мрънкало. Този вид жена никога не е доволна от живота. Винаги има за какво да се оплаква – работа, приятели, лош живот. Често изпада в депресии, което несъмнено се отразява и на вас. Ако приятелката ви обича да мрънка, това означава, че винаги ще сте заобиколени от негативно влияние. След време ще започнете да се чувствате психически изтощени и уморени.

Прочетете кои са другите пет типа жени, които вгорчават живота на мъжа в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
bobo преди 10 години
hohoho hahaha, da se razpraviash sus gena!
8
3
 
2
 
! Отговори
Дон Жуан преди 10 години
Когато жената поиска нещо и мъжът не й го предостави /пари, прищявки, секс/, е упрекнат, че не изпълняваме семейните си задължения и е некадърник и ****ерас! Когато мъжът поиска - почистен дом, храна, добре гледани и възпитавани деца, или - секс, жената се оправдава, че я боли главата и всички го определят, като домашен насилник, който не уважава личното й достойнство и сексуален манияк От тук започнете и ще видите до къде ще стигнете!!
7
2
 
8
 
! Отговори
Kriko преди 10 години
Мойта беше три в едно (3,4,5) .
6
3
 
16
 
! Отговори
Меркантилка преди 10 години
до @5 Анонименкато сте се наредили да си показвате имането - коли, пари, възможности и си създавате връзки по лесния начин, т.е. купувате си ги - какви гаджета очакваш да си намираш или по - скоро те си те намират...
5
1
 
13
 
! Отговори
Наблюдение преди 10 години
Повечето са комбинация от т. 3 до т.5, т.е. Три в Едно. Наздраве.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3. Приятелката използвачкаЕдна от най-често срещаните видове напоследък.Много дразни!
3
4
 
9
 
! Отговори
иван преди 10 години
на мойта въобще не и давам да играе такива театри, о ще в първо действие като я надуша и я пресичам, пък да се сърди. На койт си иска ако ще и на себе си
2
10
 
9
 
! Отговори
на мен ми е добре преди 10 години
Горкия завалия.Насила ли те ожениха за нея или ходи като *** да и се мазниш?Кой го интересува как е у вас?Всеки сам си гради живота.
1
6
 
23
 
! Отговори
завалия преди 10 години
Моята ги има всичките тези качества.