Как да оставите мъж, който дори не е ваше гадже

Съветите, които ще ви помогнат да се разделите с някой, с когото всъщност нямате истинска връзка
13 дек 2013 19:40, Теодора Драгоева
4
Как да оставите мъж, който дори не е ваше гадже
Кадър от филма "LOL"; Снимка: outnow.ch

Много хора с твърде зает график или просто с нежелание за сериозно обвързване започват отношения с човек, който иска същите неща. Реално няма истинска връзка или пък сериозни намерения – този вид отношения често се раждат спонтанно и продължават, докато и двете страни са съгласни. Мъже и жени са съгласни на подобен тип „обвързване“, тъй като никой не им иска сметка за нищо, не ги ограничава и не копнее да ги запознава с родителите си.

Макар „отношенията“ да не се водят за „връзка“, те също приключват в някой хубав момент. Това може да стане много спонтанно и от двете страни или насилствено – само от едната. Ако и вие сте в тази ситуация и вече искате да се отървете от своя мъж „приятел“, вижте как трябва да стане това:

1. Първо – не се притеснявайте. Това, което трябва да направите, не е толкова страшно. В крайна сметка не приключвате дългогодишна сериозна връзка. Оценено по рейтинга на „любовните дилеми“, раздялата с мъж, с който имате само някакъв вид отношения, не е никак трудно. Всъщност шансовете той също да чувства, че искрите вече ги няма, са много големи.

2. По телефона или лично? За истинска раздяла човек винаги трябва да внимава кога и как ще го направи. Тук обаче нямате такива задължения. Всъщност прекаленото полагане на усилия в подобен тип отношения показва, че вие сте инвестирали повече, отколкото е трябвало. Най-добре се обадете по телефона, за да сте сигурни, че са ви разбрали ясно.

3. Бъдете честни. Въпреки несериозните отношения, които поддържате, вашето „не-гадже“ заслужава да знае истинските причини, заради които ги прекратявате. Бъдете кратки и ясни – например, че сте започнали да се виждате с някой друг или пък търсите по-сериозна връзка. Не споделяйте много детайли.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
11
 
! Отговори
:) преди 10 години
До Поп ГруюКато не ти става на пръста, не чеши !
3
0
 
16
 
! Отговори
Pena преди 10 години
-Миличък вече няма да се виждаме Съботите мъжа ми спря да ловува :(-А, продава ли си пушката ?
2
1
 
17
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
"Как да оставите мъж, който дори не е ваше гадже"Като не ти е гадже, що да го оставяш?Или става въпрос за урвенски секс?Като те засърби ухото и се почешеш с кутрето, на кое ти става хубаво? На ухото или на пръста?
1
1
 
14
 
! Отговори
fdv преди 10 години
пълна боза