Уроци по флирт от приказките

Да се научим на романтика от любимите ни детски герои
13 дек 2013 23:04, Мария Дуковска
3
Уроци по флирт от приказките
Снимка: архив, Reuters

Във взаимоотношенията между мъжа и жената има една основна „подправка“, която прави връзката силна, и това е романтиката. През годините с промяната на начина на комуникация между половете и промяна на ценностната система, романтиката се измени. Стана кратка, непостоянна, а някои дори забравиха за нея.

Приказките, които четяхме или гледахме анимирани като деца, бяха едни от първите уроци в живота, които всеки от нас получи. И ако те могат да научат човек как да прощава и да остане добър, могат и да научат на романтика. Как да изпълним живота си с повече романтика, учейки се от едни от най-емблематичните филмчета на Дисни? Ето няколко урока по флирт, комуникация и страст.
 
Първият и най-важен контакт, който установяваме с половинката си, е този с очите. Пърхащите мигли и погледът през тях могат да разтопят мъжкото сърце. Ако имате нужда от вдъхновение и кратък урок, гледайте "101 далматинци".
 
Романтичните моменти не биха били такива, ако в тях не присъстват цветя, стига да не сте алергични към тях. За силата на ароматните цветя и посланието, което оставят, гледайте филмчето "Лисицата и хрътката".
 
Не забравяйте за комплиментите. Може да ви се стори клиширано, но „очите ти са като диаманти“ ще накарат всяка дама да се усмихне. Не пропускайте да гледате "Аристокотките".
 
Зашеметяващият поглед и визията трябва да излъчват и доверие. Когато видите любимия, нека цялото ви излъчване казва повече от „здравей“, нека той усети тръпката - като в "Бамби".
 
Обещайте си никога да не нараните любимия човек и ако това все пак се случи, преборете егото си и съберете смелост да се извините. Направете момента романтичен както в Красавицата и Звяра.
 
Ако се чудите къде и как да прекарате почивните дни с любимия човек, как да го изненадате и ако първата целувка все още не се е състояла, "Робин Худ" е филмчето, което ще ви покаже как да бъдете едновременно по-смели без да губите романтиката.
 
Да жертваш нещо, което си имал досега, да промениш начина си на живот заради любовта е една от най-романтичните стъпки към вашия партньор. Гледайте "Покахонтас".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
15
 
! Отговори
Пепо Романтиката преди 10 години
Кой каквото ще да казва, но козата иска пръч.