Двойките, които всички отбягват

Защото те просто не спират да демонстрират обсебващата си любов
27 дек 2013 17:33,
6
Двойките, които всички отбягват
Снимка: outnow.ch

Случвало ли ви се е да попаднете в компания, в която има двойка, която буквално ви лази по нервите. Двамата са толкова влюбени, че натрапват отношенията си на другите и им стават дори неприятни.

Всеки от нас иска да срещне половинката си, но все пак има някои форми на поведение, които е добре да се имат предвид. Колкото и да сте влюбени и да искате да покажете на света, че сте щастливи, никой не е длъжен да ви гледа как обменяте лиги или да се потапя в света ви на умалителни лиготии – които може и да са романтични, но само за вас двамата.

Ето и признаците, по които ще разберете, че се превръщате в двойката, които всички мразят и не биха поканили за компания:

1. Не ходите никъде един без друг

Спрете да се движите като скачени съдове. Преди да се срещнете, бяхте две личности, които имаха приятели и собствен живот. Понякога вашите приятелки искат да се видят само с вас и да ви споделят неща, които не биха казали пред гаджето ви. Неговите приятели със сигурност също се изнервят от факта, че не могат да го „хванат насаме".

2. Смятате, че когато ви поканят някъде, ви канят като двойка

Тази точка има отношение към горната. Ако сте с познати и приятели и ви поканят на вечеря (особено ако е женска компания) се предполага, че не трябва да водите половинката със себе си.

Ако той отиде у приятел да играе карти, по-добре не се присъединявайте към него. Със сигурност ще получите няколко начумерени погледа, ще умрете от скука и ще дразните с присъствието си всички мъже, защото вашият няма да може да се отпусне и да се държи „по мъжки", което ще развали кефа на цялата компания.

3. Постоянно повтаряте „ние"

Вие сте личност, индивид и можете да съществувате като самостоятелна единица... или поне така е нормално. Когато ви попитат за мнение, би било много странно, да отвръщате „ние мислим", „според нас" и т.н. Те искат вашето лично мнение!

4. Постоянно се държите за ръце

Това е сладко, но в началото. Но ако стоите вкопчени един в друг и не допускате никого в периметъра си, започва да става странно и дразнещо. Другите искат да общуват с вас... или с него, те не искат да ви разделят. Няма да ви стане нищо, ако пуснете ръката му. Това не означава, че повече не го обичате или че не искате да бъдете с него!

5. Използвате ваши си умалителни и пред другите

„Коте", „бейби", „секси", „патенце", „мишле", „шуши", „муши", слънчице" , хъни бъни", „палаво зайче"- списъкът е безкраен. Милите обръщения, които по някакъв начин ви сближават и с които мислите, че изразявате отношението си са ок, но когато сте насаме или в тесен кръг. Иначе може да звучат несериозно – ако му кажете така пред колегите или пък дори може да го засрамите – ако го извикате с някое палаво секси име пред родителите му.

Все пак тези имена са лични и е добре а си останат такива. Ако сте сред хора и водите сериозен разговор, използвайки едно от тези наименования, ще подразните другите събеседници и ще ги накара да си помислят, че се държите несериозно и дори инфантилно.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
neka se obi4at xorata neka sa jivi i zdravi
3
1
 
3
 
! Отговори
Голям кораб преди 10 години
Хванете ме за уреда на уредите !!
2
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Maria Gospodinova e zlobarka i zavijda na shtastlivite dvoiki.
1
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък никъде не ходя без межа ми и хич не ми дреме дали някой е ок с това. Нали ние сме