Секс играчките за празничната нощ

Горещи предложения за страстна нощ
29 дек 2013 23:00, Мария Дуковска
12
Секс играчките за празничната нощ
Снимка: Sxc.hu

Незабравимият секс в празничната нощ винаги се нуждае от предварителна подготовка. В списъка с детайлите, освен храните афродизиаци, ароматните свещи, масажното масло и пенливото вино, запишете и секс играчките. Няма теми табу, когато става въпрос за секс.

Има много въображение, страст и отдаденост на партньора. В повечето случаи на секс играчките се гледа като на стока, а не като на нещо, което може да направи изживяването и играта по-вълнуващи. Ето как да разнообразите
празничната нощ с любимия човек.
 
Маски
 
Задължително вземете два броя красиви празнични маски. Скриването на част от лицата зад тях ще провокира още повече желанието ви за любов. Все някога маските ще паднат. Кога? Вие избирате момента.
 
Белезници
 
Думата белезници често се свързва с болезненото пристягане около китките. Не и ако купите такива. По време на любовната игра може и да не решите да ги използвате, но винаги е добре да имате и от тях.
 
Бельо
 
То е важна част от еротичната вечер. Може да изберете на партньора си подобно тематично бельо, а вие да бъдете в ролята на Снежанка или ангелче, а защо не и еленче. Но ако ще се въздържите от подобна покупка за партньора си, не пропускайте да бъдете провокативно секси във вашето еротично облекло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
джуджето Похотливко преди 10 години
До дядоИ аз така , само по парфюм , максимално разкрачени и на заден аксел , готови на всичко. Какви играчки какви 5 лева , Кавалова ? Играчките са за у детската градина.
6
0
 
24
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Нещо май съм повреден,аз жените ги предпочитам без маски,без белезници и без никакво бельо
5
2
 
10
 
! Отговори
Късметов преди 10 години
Пфуу - на мойта баш се пада да и идва тогава. Празничнава нощ само на ядене и пиене ще я караме май.
4
1
 
36
 
! Отговори
ДонКихот де Луканка преди 10 години
Къв секс бре, след толкоз поркане и кльопачка само сън ми трябва!
3
16
 
3
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Ахахаха вие ли ще ме учите как се прави садо-мазо аз дето съм имал дъскорезница да коля момичета според някои журналисти от Шумен.
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо трябва да се прави секс в новогодишната нощ?Тя се превръща в новогодишна сутрин, а освен това не ми се ще да посрещна новата година с вибратор, маска и белезници.
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъпо...