Любов след развода: Типове мъже, с които не бива да излизате

Срещите може и да са забавни, но определено има хора, с които е по-добре да не се занимавате
Обновена: 31 дек 2013 20:01 | 31 дек 2013 20:01,
11
Любов след развода: Типове мъже, с които не бива да излизате
Снимка: outnow.ch

Разводът е травмиращо събитие, независимо дали е бил по взаимно съгласие или просто обстоятелствата са го наложили. Някои хора предпочитат да си направят „почивка” след като се разведат, докато други бързат да наваксат това, което са пропуснали. Любовните срещи са забавни, секси и вълнуващи, само ако сте на среща с някого, когото харесвате. Рискованото е, че човек никога не знае на какъв човек ще попадне отсреща.

За да се предпазите от разочарования и неприятни изненади, по-добре никога не излизайте със следните типове мъже:

1. Злобният. Това е човек, който все още не може да се отърве от призрака на своята бивша. Този мъж постоянно нарича жената, с която е бил „кучка”. Той се впуска в подробности за миналото, които отнемат много време и не са много уместни. Очевидно е, че този тип мъж не е преодолял гнева от раздялата с последната си приятелка и се нуждае от време, за да го направи. Може да се опитате да му помогнете и да го вразумите, но само ако много го харесвате. В противен случай просто не се виждайте повече с него.

2. Стикерът. Този образ е точно обратният на злобния. Стикерът почти буквално се е залепил за своята бишва. Той постоянно говори за това колко страхотна и невероятна е тя. Твърде възможно е този мъж да иска отново да се събере с бившата си, но по независещи от него причини да не може. По-добре изобщо не се занимавайте с подобен мъж, тъй като той е толкова заслепен, че не би могъл да види вашите качества.


3. Алкохоликът. Известно е, че разведените хора са по-склонни към залитане към чашката. Всъщност това се дължи на две причини: чрез питиетата хората се опитват да потушат мъката и безпокойствието от раздялата, както и разведените хора посещават много по-често барове и заведения, където всички пият. Така че бъдете внимателни, ако попаднете на мъж, който поръчва алкохол наляво и надясно. Това, което трябва да направите, е да не се качвате с него в кола, както и да спрете да си въобразявате, че може да излезе нормална връзка от вашето запознанство. Не ви трябва човек, който има зависимост, което автоматично означава, че е нестабилен психически.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мъжесрещаразводтипажи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
8
 
! Отговори
Абсолютно вярно ... преди 10 години
И след развода и преди брака не излизайте с никой мъж.Всичките мъже са недостойни,само вие жените сте достойни..... На всякъде се пише сексистки само срещу мъжете.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ннннннннннЗа това трябва да имаш усет.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гошо...ТъпотоТова не е истина!
5
0
 
5
 
! Отговори
нннннннннн преди 10 години
Ами те не останаха...С кой тогава? Кой? Кой?
4
6
 
4
 
! Отговори
arab chovek преди 10 години
До Фен на Фен: Az arab covek I iska seriozno vryzka s krasiva bylgarka!
3
0
 
10
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
жени не останаха ще ходим за Русия
2
2
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
След...разводът,не излизайте с никой...мъж.Всички са...еднакви и мислят само как да ви...докопат.
1
2
 
18
 
! Отговори
Фен на Фен преди 10 години
Значи по логиката на отхвърлянето Арабите са перфектните мъже. Не пият. Нямат много бивши просто имат много жени. Всичко е решено драги дами и меки господа , хващайте си по един мюсюлманин и животът ви е песен.