Как да се отпуснем по време на среща?

Задавайте въпроси, бъдете забавни, усмихвайте се!
12 яну 2014 22:30, Михаела Лазарова
4
Как да се отпуснем по време на среща?
Снимка: Outnow.ch

Първата среща в повечето случаи е събитие, което кара всеки да се чувства неудобно, неспокойно, да преиграва или пък да се скове без да обели и дума. Често пъти се държим нетипично за себе си в стремежа да впечатлим човека срещу нас.

Все пак той може да е бъдещата ни голяма любов! Всички знаем, разбира се, че трябва да сме спокойни, да се държим естествено, да не играем чужда роля, и въпреки това не е никак лесно да го направим. 

Ако сте в етап от живота си, в който искате да намерите любовта, опитайте се да последвате съветите, които ви предлагаме, за да се отпуснете максимално и да впечатлите човека, с когото се срещате. 

Никога не се правете на някой друг!  Винаги бъдете себе си! В стремежа си да привлечете внимание или да впечатлите не казвайте, че и вие също обичате да карате колело, например, ако изобщо не сте се качвали на две гуми от дете.

Не знаете дали той няма да реши да ви изненада на следващата среща с колоездене в парка! Бързо ще си проличи, че сте излъгали, а това е лош сигнал в очите на мъжете. 

Ако сте срамежливи, а се опитвате да изглеждате самоуверени и, говорейки непрестанно, прикривате в действителност мълчаливата си и свенлива природа, по-добре не го правете! Искреността е най-доброто оръжие.

Все пак става дума за евентуалната ви половинка в бъдеще. Стартирането с неискреност може да подведе както вас, така и човека срещу вас. В крайна сметка не искате това от една връзка, нали?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
10
 
! Отговори
Топ Идиот преди 10 години
Ами като ударим по един джойнт!
1
3
 
10
 
! Отговори
сперминатор преди 10 години
Как да се отпуснем по време на среща? Като си свалим гащите!