Открийте правилния партньор с целувка

Невроните в тялото ви изпращат сигнал дали е подходящ или не
26 яну 2014 21:54, Теодора Драгоева
2
Открийте правилния партньор с целувка
Кадър от филма "Вълкът от Уолстрийт"; Снимка: outnow.ch

Забравете ровенето из сайтовете за запознанства и социалните мрежи и анализирането на профилите на хората в търсене на идеалния партньор. Начинът да го намерите е като излизате на срещи и се целувате, колкото е възможно повече, казва експертът по връзките Трейси Кокс.

„Филематология" е науката на целуването и тя може да ви подскаже по различни начини коя е вашата подходяща половинка.

Целувката представлява съвкупност от вкус, аромат, звуци и допир, които дават сигнали на тялото и мозъка, за да ви каже той дали иска да повтори изживяването. Дамите са привлечени от мъже с различна имунна система от тяхната и подсъзнателно я откриват по миризмата по време на целувка, пише Daily Mail.

Ако ДНК-то на другия не е „правилното", невроните изпращат сигнала „Стой далече!". Може и логично да не разбирате защо изведнъж не искате да виждате човека, по когото сте копнели месеци, но природата си казва своето.

Американско изследване на 1000 студенти показва, че 59 % от мъжете и 66 % от жените вече не са привлечени към конкретен човек, след като са го целунали за пръв път.

Не само биологията обаче има значение за това, дали ще харесаме целувката. Техниките при този акт също са от значение. Има хора, които обичат да „лигавят" по време на целувката, други пък изобщо не използват езика си, трети го завират в гърлото на партньора и т.н. Не забравяйте, че ако целувката не е „добра", то желанието за нещо повече ще изчезне веднага.

Добрата новина е, че винаги може да започнете да се целувате като професионалист в тази област. Ето и какви съвети дава Трейси Кокс:

Още подробности по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
11
 
! Отговори
Легендата преди 10 години
Искам да забия моя Кокс във твоето Трейси!