Половината от новите двойки ще се срещат в интернет през 2031

Мрежата тотално ще измести заведенията и училищните скамейки
Обновена: 2 фев 2014 15:55 | 2 фев 2014 15:55, Теодора Драгоева
11
Половината от новите двойки ще се срещат в интернет през 2031
Кадър от филма "LOL"; Снимка: outnow.ch

Ново проучване показва, че 50 на сто от новите двойки ще се срещнат онлайн след около 20-ина години. В последно време има истински бум в запознанствата в интернет, особено откакто се появиха смартфоните. Тази тенденция ще се засилва в идните години и след време повече от половината от всички двойки ще са се срещнали онлайн.

Учебните заведения, баровете и нощните клубове ще спрат да бъдат актуално място за запознанства в близко бъдеще, поне според въпросното проучване, което е поръчано от сайта за запознанства eHarmony.

Според изследователите през 2040 г., цели седем на всеки десет любовни двойки ще са се срещнали чрез онлайн комуникация. Очаква се бумът във въпросните онлайн запознанства да засегне всички хора, на възраст между 18 и 64 години.

Сред основният фактор, който стои зад тази тенденция е точно масовото използване на смартфони и таблети, с които човек има непрекъснат достъп до интернет.

Още по темата  можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Мук преди 10 години
Ние се намираме в зората на ***.-и това не е място за любови.Фулконтактът си е незаменим.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма тъпня е това за младите хора. за "дъртите" над 50 разбирам, ама тия младите дето се будалкат с нета и нямат смелост да натиснат някоя мадама на живо ми е странно.
5
13
 
6
 
! Отговори
Филип32 преди 10 години
Интернет запознанства една голяма заблуда..тези които са се запознали чрез нета, са неспосодни или нямат достатачно топки да отидат при някой и да го заговорят. Загубила са способността да контактуват с другите човешеки същества по нормален начин. Лично за мен н е епроблем, но ми се струват такива хора доста жалки и отчаени и саможиви.
4
0
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
Лошо няма. Мен в случая ме дразни, защото това си е чиста реклама на сайт за запознанства.Където и да сте се срешнали - важното е да се обичате.
3
3
 
19
 
! Отговори
вергил преди 10 години
И какво лошо има в това?И аз се запознах със съпругата ми във Фейсбук и сега чакаме дете.По-добре ли щеше да е ако се бяхме запознали в някоя чалготека?
2
6
 
5
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Ама ,за какво да се срещат?! До тогава и сексът ще е виртуален.....Сигурно се опитват да решат глобално въпросите с пренаселването и гладът на нашата планета.(Или си е най-обикновен бизнес със "социални" услуги).........
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обезпокойтелно. Най-вече, че съществуват такива "учени".