Суперсилите, които притежаваме

Може да не летите като Батман и Супермен, но това не ви прави по-малко велики и уникални
15 фев 2014 22:10, Теодора Драгоева
2
Суперсилите, които притежаваме
Кадър от филма "Моята супер бивша"; Снимка: outnow.ch

Гледайки блокбъстърите за супергерои, които умеят да правят невероятни неща, замисляли ли сте се какво би било и вие да притежавате суперсили? Макар че не можем да местим неща с поглед или да се телепортираме ( е, някои може и да го могат), все пак всеки от нас има уникални качества и в действителност можем да правим дори невъзможни на пръв поглед неща, стига да го поискаме.

Така че преди да завидите на Супермен, Жената котка, Човека паяк или Тор, погледнете дълбоко в себе си и вижте, че и вие сте могъщи! Ето и какви са вашите сили:

Силата на любовта

Тази сила е велика и се отнася до всички видове любов – към семейството, приятелите, половинката, домашния любимец... също така и към себе си. Ще се почувствате наистина живи, ако изразявате тази любов, без значение дали използвате думи или действия. Правете каквото чувствате за правилно, но позволете на хората, които обичате, да разберат това! Също така ги оставете и те да ви отвърнат със същото.

Всичко това ще ви даде една посока в живота, един ориентир, който ще ви накара да усетите важността си на този свят и силата да бъдете част от него, част от живота на другите.

Силата на думите

По-добре използвайте тази сила за добро, а не за лошо. Думите могат да нараняват дълбоко, ако сте невнимателни. Думите градят и разрушават. Те предизвикват емоции, но могат да бъдат и опасни.

Силата на движението

Станете и се разкършете! Телата ни имат способността да вършат чудеса, но ние го приемаме за даденост, а не трябва да е така. Упражненията и танците могат да повишат настроението ви, да изградят самоувереността и силата ви. Не е нужно да сте професионален атлет, важното е да се движите.

Ходенето е най-лесният начин като начало, но има хиляди възможности да тествате границите на собственото си тяло.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: силалюбовтадвижението
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че не написа "Секс игри за свръхнапреднали", че щях да се откажа от "Днес" завинаги. Тази статия е като оазис.