Мъжете издават тайни по-бързо от жените

Също така са и по-големи клюкари от представителките на нежния пол
22 фев 2014 21:17, Теодора Драгоева
3
Мъжете издават тайни по-бързо от жените
Кадър от филма "40-годишният девственик"; Снимка: outnow.ch

Модерният мъж не умее да пази тайна. Ново изследване показва, че господата са по-бързи в предаването на информация на приятелите си, било то и конфиденциална и се превръщат в по-големи клюкарки от дамите.

Благодарение на социалните медии, мъжете вече не чакат да се срещнат лице в лице с приятелите си в бара/кафето, а успяват да предадат информацията, която имат, в рамките на три часа, пише Daily Mail. Един на десет души, взели участие в запитването, признава, че издава нечия тайна до десет минути, след като я е научил. Дамите от своя страна пазят споделеното им около три часа и половина.

Изследването, в което участие са взели 2000 британци, обобщава, че средностатистическият мъж пази тайна около два часа и 47 мин. – с около 40 мин по-малко от жените.

Въпреки тези резултати 92 % от запитаните обясняват, че може да им се има доверие и да си мълчат, когато това се изисква.

Тревожно е, че 5 % от господата споделят клюка с минимум пет души, сред които половинката им, приятелите и колегите. Изследването показва, че често „клюкарите“ се изпокарват с дружките, на които споделят нечия тайна. Един на трима се сблъсква с подобен проблем, а при дамите дори една четвърт.

В Тialoto.bg можете да прочетете за какво е най-вероятно да клюкарят представителите на силния пол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това може да се случи само в някаква паралелна вселена. Прекалявате с фантастичните филми