Как ще разкарате гаджето... още след първата среща

Най-отблъскващите видове женско поведение, според мъжете
19
Как ще разкарате гаджето... още след първата среща
Снимка: outnow.ch

Случвало ли ви се е да привлечете вниманието на даден мъж, той да започне да ви ухажва активно, но още след първата ви среща да загуби интерес към персоната ви? Истината е, че първите впечатления са много важни, когато се опитваме да накараме някого да се влюби в нас. Разбира се, пърхането с мигли и сладките усмивки ще са в състояние да привлекат вниманието на мъжа, но не са достатъчни, за да го задържат по-дълго.

Ако описаният по-горе сценарий ви се е случвал (повече от веднъж), то най-вероятно в поведението ви има някои неща, които отблъскват мъжете и те предпочитат да се дистанцират от вас бързо-бързо.

Ето и кои са най-неприятните видове женско поведение, с които ще разкарате гаджето още след първата ви среща:

1. Нарцисизъм.

Едно е да се държите с гордост заради постиженията и външния си вид, съвсем друго е да се дуете суетно като паун. Някои жени постоянно (дори да е несъзнателно) говорят само за себе си, а ако човекът срещу тях се опита да вмъкне нещо за собствения си живот, те изобщо не реагират. Тези жени гледат на всички отвисоко и са убедени, че са VIP (Very Important Person), без обаче да са. Това поведение не само, че не е очарователно, но направо е отвратително.

2. Доминиращо поведение.

Не се опитвайте да поправяте изказа на мъжа, който ви е извел на среща. Да му казвате в кое заведение искате да отидете, да му диктувате на коя маса да седнете, да му давате „съвети" какво точно да си поръча за вечеря и т.н.. Това е напълно неприемливо, особено за първа среща.

3. Отговаряте само с „да" и „не".

Дори да сте срамежливо момиче, което не обича да говори за себе си, трябва да се насилите и да проведете един смислен разговор с мъжа, с когото сте приели да излезете на среща. Не може на всеки негов въпрос да отговаряте кратко с едносрични думи, а от своя страна да избягвате да му задавате каквито и да е въпроси. Това ще го подразни, ще го накара да се почувства неловко, сякаш ви е извел насила и може да убие ентусиазираното му желание да ви опознае по-добре.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 16Искаш ли да се пробваме, да видиш какво ще остане от мен?
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 8 Показвам и следващата.
4
0
 
13
 
! Отговори
Ларошфуко преди 10 години
В любовта винаги единият обича, а другият се оставя да бъде обичан.Истинската любов се среща рядко, а истинското приятелство още по-рядко.
3
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А пък аз, като изтаковам некоя к***а, после нема отърване.
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупости на търкалета! Първата среща е последна само когато не сте му допаднала физически т.е. не ви намира за привлекателна. Не търсете под вола теле.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"3. Отговаряте само с да" и не"." Отговаряте на въпроса с въпрос, но не от типа "А, ти?", а нещо по-завързано, сякаш вашият въпрос е по-важен, вие сте по-важни от него или неговият въпрос е безсмислен или хич не ви интересува :))))