Какво премълчава съпругата ви умишлено

Нещата, които половинката ви едва ли би ви казала
25 мар 2014 23:00, Теодора Драгоева
12
Какво премълчава съпругата ви умишлено
Кадър от филма "Мир, любов и още нещо"; Снимка: outnow.ch

За някои хора, особено след по-продължителна връзка, бракът не представлява кой знае каква промяна в отношенията. Вероятно повечето порядки от вашата връзка са запазени и важат и в брака ви.

Това се отнася и за невинните тайни. Тези тайни, които партньорът предпочита да пази, отколкото да си създаде допълнително напрежение. Всяка двойка има своите малки тайни.

Факти, които жените и мъжете умишлено прикриват от своите половинки. Ако се чудите какви ли са тези мистериозни неща, които вашата съпруга премълчава, ето ги и тях:

1. Тя иска вие да печелите повече пари от нея.

Макар 21-ви век да е времето, в което броят на независимите и еманципирани жени да се увеличава значително, повечето семейни дами държат техният съпруг да печели повече от тях. Разбира се, вашата половинка едва ли ще ви го каже директно, особено ако в момента ситуацията не стои точно по този начин. Повечето дами се нуждаят от сериозен мъж, който има самочувствие и самоуважение. В 99% от случаите това означава съпругът да печели повече пари, защото повечето господа се комплексират, когато семейното положение е обратно.

2. Тя също флиртува.

Да, може би съпругата ви отрича подобно нещо. Но кой човек не харесва безобидния флирт? Не се заблуждавайте – вашата любима прави нещата, които и вие, но без да прескача границата. Нямате причина да се съмнявате или да обвинявате съпругата си, ако нещата наистина са в рамките на приемливото.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
ВЕРВАМ СЛЯПО преди 10 години
Само да се прибере довечера и я отпочвам още на вратата. Ще премълчава ли ? Охх как ме сърбят ръцете. Знаех си , че крие нещо това ***.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много глупости са изписани тука! За какви пари говорите, като много жени изкарват колкото мъжете, ако не и повече? Има и кифли, ама сами сте си виновни, щом сте си взели такава в къщи! Нормалната жена иска да е пълноправен член на семейството, а не да подлага ръчичка, за да има за кафе или парфюм. А колкото до издръжката, сумата най-често е мизерна, да не говорим, че дори и такава, често не се плаща... Така че това изобщо не го виждам като мотив за деца или брак.
8
6
 
12
 
! Отговори
до петя преди 10 години
така ги приказвате ако лапнете парите ставате независими ама веднага!! и веднага почвате да излизате с разни нови евачи и да демонстрирате новите си дрешки.........
7
6
 
12
 
! Отговори
ижо преди 10 години
До ПетяМи що правите деца,като неможете да ги гледа те,защо се обвръзвате с мъже,с които неможете да направите едно здраво семейство в което да си поделяте грижите да си правите компромиси,да бъдете едно цяло,да вървите в една посока,даже не се опитвате и браковете да си съхраните,няма борба и ценности и после олеле,защо не сте си опора и винаги се обвинява те един друг-семейството не е война и доказване на характери.Любовта не е за прости хора.
6
19
 
16
 
! Отговори
9 преди 10 години
Пари това е всичко за една жена и ако има деца и децата.Мъжът не означава нищо за една жена освен пари.Няма значение хубав ли е,умен с чувство за хумор,атлетичен няма значение ПАРИ това е всичко.
5
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми дреме дали симулира оргазъм или не.... Важното е аз дали изпитвам или не. Дали кифлите смятат, че всяка вечер ни се прави секс? Мъжът изпитва удоволствие от хоби и приятели със същият ефект. Разгологъзи се и айде - ръгай чушки в боба. Ами ако съм уморен или ме мързи просто?! Това жената не е като човека! Ти го е.еш, то ти вика Обичам те!?
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И мъжете, и жените ни си имат трески за дялане... Вярно, че се стигна до упадък на ценностите , ламтене за пари и засилен интерес към външния вид, но все още има и свестни и отговорни мъже и жени, в тях е надеждата!
3
8
 
27
 
! Отговори
Петя преди 10 години
до ХристоЗа какво "лапане на издръжка" става въпрос, като повечето мъже в БГ плащат по 70-80лв на месец. Направете си проста сметка дали с тези пари може да се живее и издържа дете! Хайде стига сте плюли по жените си - щом не върви семейството се разделяте по живо по здраво и всеки от двамата да си поеме отговорността! Тези мизерни пари не отговарят на всекидневната грижа, която се полага за децата - да има за храна, тетрадки и помагала, уроци, дрехи, обувки и т.н., и да ги възпитаваш..
2
15
 
33
 
! Отговори
Христо преди 10 години
Докато мъжа дава секс и пари на жена си се премълчават 101 недостатъка на връзката им.Ако едно от двете намалее, жената не се стърпява и започва да излива ядът си, събиран през годините: родители, приятели, приятелки, апартамента, колата, почивките, работата, децата .Всичко и е криво, накрая се стига до развод и винаги мъжа е виновен. Децата ги взима жената за да *** издръжката и да се бие в гърдите каква майка била .Новия мъж, разбира се, ще бъде ***, но тя ще си мълчи .
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предпочита да премълчи какво точно си мисли по адрес на свекървата. Поне в началото на брака повечето снахи правят поведение и предпочитат да не говорят на тази тема. Но след като роди едно-две деца ...